Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim! Witam popołudniu tych,których nie witałam rano
A mój to nie marynarzja tam wolę ładną pogodę
Przedszkolanka ja marynatę robiłam musztardową, z sokiem z cytryny, pieprzem, czosnkiem, oliwą a dzisiaj jeszcze do tego eksperymentowałam z mascarponeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 16:40
-
Ja tez ogladam ta komedie Przedszkolanko
Wczoraj ogladalam w nocy smutny film... o dziewczynce chorej na bialaczke. Na koncu zmarla
A propo marynarzy i dobrych konii, ja nie lubie...nie mam w zwyczaju, jest to dla mnie niehigieniczne i w ogole łeeeLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka ciekawe połączenie;)
Misty ja lubie takie bajki;) wiadomo jak się skończą;)a wczoraj to wiem co ale ja nie chciałam bo smutny my patrzyliśmy na yt o hipnozach i sile umysłu,niesamowite ile rzeczy robimy podświadomie nie zdając sobie z tego sprawy!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Macierzanka ciekawe połączenie;)
Misty ja lubie takie bajki;) wiadomo jak się skończą;)a wczoraj to wiem co ale ja nie chciałam bo smutny my patrzyliśmy na yt o hipnozach i sile umysłu,niesamowite ile rzeczy robimy podświadomie nie zdając sobie z tego sprawy!
Co ciekawego sie dowiedzialas o podswiadomosci??przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko! Patrz, co znalazlam przez przypadek
Czy to nie Twoje dziecko z avatarka??
http://www.darmowetesty.com/jak-bedzie-wygladalo-twoje-dziecko/?test&PHPSESSID=fdf3ed5966f7e46120e6e4a961c731b5przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Ja tez ogladam ta komedie Przedszkolanko
Wczoraj ogladalam w nocy smutny film... o dziewczynce chorej na bialaczke. Na koncu zmarla
A propo marynarzy i dobrych konii, ja nie lubie...nie mam w zwyczaju, jest to dla mnie niehigieniczne i w ogole łeeeMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:wiesz kochana ze ostatnio pod tekstem tluczenie kotletow tez sie krylo co innego??
hhehe
Ewelina, łał twarzowy avatarekładnie.
Ja to się boje że jak zmienię swoje bursztyny, to mnie nie będziecie kojarzyćKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Przedszkolanko! Patrz, co znalazlam przez przypadek
Czy to nie Twoje dziecko z avatarka??
http://www.darmowetesty.com/jak-bedzie-wygladalo-twoje-dziecko/?test&PHPSESSID=fdf3ed5966f7e46120e6e4a961c731b5Misty87, Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:no my dziś mieliśmy popołudniowe schabowe
Ewelina, łał twarzowy avatarekładnie.
Ja to się boje że jak zmienię swoje bursztyny, to mnie nie będziecie kojarzyćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka widze ze m jestesmy w bardzo zblizonych dniach cyklu i cos jeszcze nas laczy...brak skoku tempki a testy ovu pozytywne...hmmm juz sama sie nad tym zastanawiamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny dobre dobre to z tym marynarzem i koniem
jak to przeczytałam mojemu A. to się uśmiał
Jeśli chodzi o kochanie się w @ ja nie mam nic przeciwko . Co prawda mało co się czuje ale i tak może być fajnieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Dobra Kochane nie przeszkadzam wam papa ...
Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️