Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Myślisz, że jak testy skończą być pozytywne to znaczy że po owulce jest w miarę na pewno. A jeśli tempka nie skoczyła, to może to był zamiar wystąpienia ovulki ale coś nie wyszło i falstart i będzie przygotowanie do następnej? Tak gdzieś na jakimś wątku chyba czytałam gdzie dziewczyny wrzucają prośbę o interpretację wykresu.
Miałaś w tym swoim poprzednim owulkę czy nic nie było?
Mi moja ginka powiedziała, że 19dc mam wziąć dup.ka żeby albo pomógł w ewentualnym zagnieżdżeniu albo wywołał @ żeby nie wydłużać niepotrzebnie cyklów, bo przy moim progesteronie raczej sama @ nie przylezie. Ale obstawiała że 19 dc będzie już po owulce
Miałam jakiś czas temu badanie progesteronu w 19dc i wyszedł mi 0,64 nm/ml co jest za mało w fazie lutealnej bo norma 1,7 - 27.
Także ja przynajmniej raczej wiem, że mi cykle się wlokły bo miałam progesteron za mały i dopiero dup.ek dawał mi @
No ovu zaznaczylo mi ovulke wiec chyba wystapila w prawdzei byla ona w 45 dniu cyklu a cykl mial 64 ja bralam luteine na wywolanie @ takze co z tym dupkiem to ja niebardzo sie orientuje..moze poczekaj jeszcze 2 dni i jak temp nie skoczy to wez dupka jak gin kazala
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka, a piłaś alko może ostatnio? Ja właśnie dostałam myku w głowie że moja wczorajsza tempka może być zawyżona przez przedwczorajsze walentynkowe drinki z martini!!!
Więc może gdyby nie alko to moja tempka nie była by taka wysoka i wykres byłby rosnący w górę od 14ego... -
Bursztynka wrote:Kaśka, a piłaś alko może ostatnio? Ja właśnie dostałam myku w głowie że moja wczorajsza tempka może być zawyżona przez przedwczorajsze walentynkowe drinki z martini!!!
Więc może gdyby nie alko to moja tempka nie była by taka wysoka i wykres byłby rosnący w górę od 14ego...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hmmm 3 kielonki to chyba jeszcze tez nie tak duzo zeby zaburzyc temp rano hmmm nie wiem dokladnie no nic trezba poczekac na dniach hehe
A mnie juz dzisiaj jajory nie bola znaczy rano mnie bolaly ale teraz juz nie wiec nie wiem czy moze juz walsnie po ovulce hmmm nasikam na test ovu jutro i tez mniej wiecej bede wiedziala heheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 18:38
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
No Bursztynka niski miałaś faktycznie, ale jak masz duphka to dobrze.
Misty zazdroszczę Ci, że przez najbliższe 9msc nie będziesz się borykać z @. Już się doczekać nie mogę.
Santoocha zaczynają Ci się płodne chyba!
A co do @ i ja bym nie mogła, a tym bardziej mój małż. Poza tym ja wtedy umieram z bólu i nie baraszki mi w głowie
A wiecie, że mi po alko nie skacze, ani po krótkim śnie... Czasem się zdarzało zarywać nockę... i bez zmianWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 18:44
-
nick nieaktualnyKasiu nie słyszałam o tym ze podczas @ można zajść w ciąże
dziwnie się czuje jakoś , pierwsze dwa dni @ miałam mega bolesne a wczoraj i dziś to już wgl nic . Wczoraj to taki lekki ból miałam a dziś to wgl nie czuje że mam @ aż dziwne i jajnik mnie kuje czasem prawy . -
Ale jak płodne? Już? Bez jaj...
Chyba jednak siknę. Mam dużo testów.
Jak wyjdzie + to odwołuję męża z baru
My też podczas @ nie możemy. Ale też nigdy nie próbowaliśmy. Przy plamieniu pod koniec @ tak, ale w trakcie jak mnie zalewa to nie ma mowy.
Może byśmy spróbowali pod prysznicem, ale póki mieszkamy z teściami to nie da rady.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Kasiu nie słyszałam o tym ze podczas @ można zajść w ciąże
dziwnie się czuje jakoś , pierwsze dwa dni @ miałam mega bolesne a wczoraj i dziś to już wgl nic . Wczoraj to taki lekki ból miałam a dziś to wgl nie czuje że mam @ aż dziwne i jajnik mnie kuje czasem prawy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 18:53
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️