Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja raczej jeszcze przed owulką, dzisiaj zaspałam na mierzenie tempki i nawet ją ignorowałam a i tak mi zaznaczyło. Raczej tak wcześnie nie mam, chociaż śluzu mi nie brakuje
Bursztynka, ścigamy się mówisz! haha
Ja miałam endo w walentynki (wizyta z wynikami badań) i dostałam do mojej kolekji euthyrox( dobrze, że to nie był gin, bo tak szperać w Walentynki - grubo
)
Santoocha i jak?
Lili już zmieniambawcie się dobrze
Ania, to dobrze, że wróciły, daj im tam porządny "zastrzyk"
Landryneczka, a ja słyszałam a dziewczynach, które zaszły podczas @Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:17
Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Zawsze to już krok na przód
Ile się staracie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Powiem ci tak w noc polubna postanowilismy odstawic antykoncepcje czyli ponad poltora roku temu a z wykresami mierzeniem temp obserwacja sluzu to od 5 msc
To długo. Zrobisz badania to będziesz już wiedziała na czym stoisz. Poproś żeby Ci lekarz dał skierowanie, a jak nie to zrób prywatnie. Monitoring też dobrze jakby Ci zrobili. -
Misty,moje dziecko jeszcze nie "istnieje" a już sławne jest
a co do tej podświadomości to kurcze,to trzeba zobaczyć, niesamowite,aż ciężko czasami uwierzyć że takie rzeczy są
Bursztynko, ja bym miała pewnie problem, bo wzrokowcem jestem i Eweliny nie poznaje
Santoocha się znowu rozkręca
Kaśka ja mam tak jak Ty w @.. bez kija nie podchodź,chyba że przytulić,pogłaskać
Neyla witamy
Ja też słyszałam,że można zajść w @ !Kaśka28, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:To długo. Zrobisz badania to będziesz już wiedziała na czym stoisz. Poproś żeby Ci lekarz dał skierowanie, a jak nie to zrób prywatnie. Monitoring też dobrze jakby Ci zrobili.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:ja ide na wizyte prywatna niestety nie slyszalam o dobrych ginach w moim okregu ktorzy na kase przyjmuja a nie chce tracic czasu..jak juz sie zdecydowalam w koncu sie dowiedziec czy z nami w porzadku to uderzem konkretnie i woz albo przewoz...albo da nam nadzieje i bedziemy starac sie dalej a jak nie to pomyslimy o adopcji:D
Masz racjęja też wszędzie prywatnie chodziłam.
Medycyna tak teraz do przodu poszła, że nie masz się co martwić. Adopcja to już ostateczność. Ja tam wierzę, że każdej z nas w końcu się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:21
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Masz rację
ja w PL też wszędzie prywatnie chodziłam.
Medycyna tak teraz do przodu poszła, że nie masz się co martwić. Adopcja to już ostateczność. Ja tam wierzę, że każdej z nas w końcu się udaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Agrafka wrote:Nie Agnieszko, to się nazywa brak wiary
Jutro beta... jak nie zaśpięAgrafka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️