Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo chociaz te moje bole jajcorow daja mi nadzieje ale czy te moje jajeczko peklo?? hmm zobaczymy na dniach jak bedzie skok tempki to sie wszytsko okaze:DBursztynka wrote:Santoocha jak masz dużo to siknij i będzie wiadomo jako tako

Lili, ostatnio i tak nie jest tu tak tłoczno, więc dasz radę
Kaska, ty no faktycznie popatrz, Macierzanka nas wyprzedziła a później od nas zaczęła. Ociągamy się jak nic
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyMoje jajniki też już wróciły z wakacji

W ogóle za tydzień powinnam dostać @ a nawet cycki mnie nie bolą.. hormony też nie szaleją. Jestem grzeczna, a mój mąż nie obrywa za pierdoły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:00
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Kochana nadzieja zawsze umiera ostatnia ale nie chce zebys sie kochana przeze mnie nakrecala bo potem zaboli...takze spokojnie kochana czekaj do tego 21 z testowaniem wczesniej naprawde niema sensu robic bo mogloby byc za wczesnie jakby co wiec spokoju ci zycze:DLili266 wrote:No nawet się zdziwiłam, bo dopiero pierwszy miesiąc mierzę tempkę, ale mój mąż ma słabsze nasienie i nie wiem czy to dobrze, że mam nadzieję, czy raczej jestem naiwna...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Ania07 wrote:Moje jajniki też już wróciły z wakacji

W ogóle za tydzień powinnam dostać @ a nawet cycki mnie nie bolą.. hormony też nie szaleją. Jestem grzeczna, a mój mąż nie obrywa za pierdoły
a jak dlugie ty masz cykle? zasze taka tep masz?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
aha to w sumie nie takie dlugie cos sobie zle policzylam hehe a ponoc zdarzaja sie nawet u calkiem zdrowych kobiet cykle bezowulacyjne... ja tez sie zastanawiam czy moje jajeczko peka no ale dowiem sie 21go na wizycie czy bede miala jakies monitoringi albo cus:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Ja 21 go ide do gin-endo takze ty testujesz a ja dostane wytyczne jakie badanka hehe i czy w ogleLili266 wrote:No wiem, że muszę spokojnie czekać na przyszły piątek, niby się staram nie myśleć, ale wiesz jak to jest

To miłego wieczorku dziewczyny, my lecimy
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:aha to w sumie nie takie dlugie cos sobie zle policzylam hehe a ponoc zdarzaja sie nawet u calkiem zdrowych kobiet cykle bezowulacyjne... ja tez sie zastanawiam czy moje jajeczko peka no ale dowiem sie 21go na wizycie czy bede miala jakies monitoringi albo cus:D
2 cykle bezowulacyjne w ciągu roku są normalne. Do 21 już nie daleko
trzymam kciuki żeby wszystko było ok
-
wiesz to bedzie pierwsza wizyta zobzcymy co nam powie, na jakie badania skieruje ale mysle ze mnie na hormonki wysle:D mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:wiesz to bedzie pierwsza wizyta zobzcymy co nam powie, na jakie badania skieruje ale mysle ze mnie na hormonki wysle:D mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Ja teraz zrobię sobie tsh i prolaktynę i zasięgnę porady endo jak będzie coś nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:21
-
teraz tez ide do endo i gin i mam nadzieje ze bedzie dobrym fachowcem i pomoze nam zajsc w ciaze nie powiem licze na niego ze albo w jedna albo w druga strone
Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️