Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana powiem ci cos co moze ci sie nie spodoba ale im predzej sie z tym pogodzisz tym szybciej bedziesz spokojniejsza...Sprawiedliwosci NIEMA na świecie za to musisz cieszyc sie tym co masz ze jestescie zdrowi macie gdzie mieszkac i co do garnka wlozyc i absolutnie nie patrzyc nato ze ktos ma lepiej bo zawsze sie taki ktos znajdzie trzeba sie cieszyc tym co sie ma. Trzeba patrzec pozytywnie kochana.Ania07 wrote:Rozmawiałam dzisiaj z moja przyjaciółką. Powiedziała mi, że siostra jej kuzyna żony, która nie pracuje ma 17 lat, faceta ok 30, obydwoje nie pracują, siedzą u jej matki na utrzymaniu i postanowili sobie "zrobić" dziecko, żeby dostać jakieś pieniądze. Co się okazało? 4 miesiące po tym jak to powiedziała zaszła w ciążę bliźniaczą ...
Gdzie tu jest ku..a sprawiedliwość ja się pytam?
głowa do góry WY sie kiedys tez doczekacie dzieciatka i pomysl jaka to dzieciatko bedzie otoczone miloscia i opieka i o tym mysl a nie o niesprawiedliwosci na swiecie bo tego niestety nie zmienisz... Glowa do gory!!
Lili266, Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Ania07 wrote:Rozmawiałam dzisiaj z moja przyjaciółką. Powiedziała mi, że siostra jej kuzyna żony, która nie pracuje ma 17 lat, faceta ok 30, obydwoje nie pracują, siedzą u jej matki na utrzymaniu i postanowili sobie "zrobić" dziecko, żeby dostać jakieś pieniądze. Co się okazało? 4 miesiące po tym jak to powiedziała zaszła w ciążę bliźniaczą ...
Gdzie tu jest ku..a sprawiedliwość ja się pytam?
Och jak ja rozumiem Twoje odczucia. U mnie na okolo wszystke tez zachodzą. I dolek psychiczny...Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Na polnej? nic mi to nie mowi bo pewnie jestesmy z innego okregu a jak twoja gin jest w porzadku to czego ty sie dziewczyno boisz spokojnie...powiesz ze sie staracie i popros zeby ci pomoglaNatu93 wrote:Ja mam taka dobra gin ktora mnie prowadzi od zawsze i jest ordynatorem na polnej
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
A co ja mam powiedziec jak pracuje w przedszkolu i na codzien widze szczesliwych rodzicow oczekujacych kolejnej pociechy ale widze tez takich ktorzy niestety powinni dzieci nie miec ale kochane nie mozna sie zalamywac NIE MOZNA i juz!!!Z. wrote:Och jak ja rozumiem Twoje odczucia. U mnie na okolo wszystke tez zachodzą. I dolek psychiczny...
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Natu Ty jestes młodziutka takze nawet jak ci cos wykryje(miejmy nadzieje ze nie) to wyleczysz szybciutko i bedziesz sie starala dalej panikowanie nikomu jeszcze nic dobrego nie przyniosloNatu93 wrote:No ale boje sie ze cos ze mna moze byc nie tak i wgl.
Ale okaze sie w srode
wiem co czujesz uwierz tu chyba kazda wie
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyWiem, doceniam to co mam, ale do pełni szczęścia brakuje nam tego maleństwa. Boli mnie strasznie to, że my wszystkie tutaj które się staramy, leczymy, dbamy o siebie itd mamy problem żeby zajść w ciążę, a takie piz.y nieletnie na imprezach pójdą z pierwszym lepszym i bach, zalane. Albo takie, które "robią" dzieci dla pieniędzy. Nie ogarniam tego
dżona lubi tę wiadomość
-
A ile ty sie starasz? ja juz kolo 20mcs wiec kto jak kto ale latwo to mi sie nie mowi...i tez mialam blokady na psych takze kochana bedzie dobrze nie przejmuj sie tak bo naprawde sie zablokujesz a to ci raczej nie potzrebne:DNatu93 wrote:Latwo mowic.
Sa takie dni ze tylko sie o tym mysli a sa dni ze siezapomina.
Ale blokada jakas drzemie w psychice
santoocha, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
Rozumiem i tez sie nad tym zastanawiam ale kochana...co nam to da...lepiej od razu skierowac mysli na inne tory...nie dalej jak dzisiaj wracajac z pracy widzialam pare ktora wlasnie dzieci ma chyba tylko po to zeby wyciagnac cos z opieki i nie pracowac...ale nie zmienie tego trudno widocznie tak musi byc..A my sie tu doczekamy dzieciatka Ja wam to mowieAnia07 wrote:Wiem, doceniam to co mam, ale do pełni szczęścia brakuje nam tego maleństwa. Boli mnie strasznie to, że my wszystkie tutaj które się staramy, leczymy, dbamy o siebie itd mamy problem żeby zajść w ciążę, a takie piz.y nieletnie na imprezach pójdą z pierwszym lepszym i bach, zalane. Albo takie, które "robią" dzieci dla pieniędzy. Nie ogarniam tego

bedzie dobrze
Ania07, dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nie powiem ze zawsze jest latwo czasami sa dni gorsze a nawet tragiczne...ale nie mozna sie zalamywac co nam to pomoze? trzeba brac z zycia to co tylklo mozna wiec dziewczyny bierzemy z zycia garsciami a i dzieciatko przyjdzieAnia07 wrote:Kasia podziwiam Cię .. ja to bym się chyba całkiem załamała ..
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
No wlasnie bierzemy garsciami wiruski agrafki, kasiuli, misty eweliny i olki i malinowej i wszytkich pozostalych i w koncu bedzie dobrzeLili266 wrote:Cześć

Kaśka super, że masz tyle pozytywnej energii
wszystkim nam sie przyda i się w końcu przestaniemy dołowac 
Agrafka gratulacje
Lili266, Fidelissa, Macierzanka:), olka25 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
hahaha ale wiecie ze jak ja bede miala dolka to waszym zadaniem bedzie mnie podtrzymywac na duchu? a ja jak juz zlapoie dolka to ciezko bedzie wam...juz wam współczuje
Ania07, dżona, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️