Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania07 czy moglabym zapytac o twoj wykres bo przypomina mi troche moj to znaczy jest raczej na jednym poziomie. Masz dlugie cykle? Dlugo sie staracie? Czy czesto tak wygląda? Oczywiście nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz:)Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:Ania07 czy moglabym zapytac o twoj wykres bo przypomina mi troche moj to znaczy jest raczej na jednym poziomie. Masz dlugie cykle? Dlugo sie staracie? Czy czesto tak wygląda? Oczywiście nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz:)
Cykle średnio 34-35 dni. Staramy się od sierpnia. Wykresy prowadzę od 4 miesięcy i to mój pierwszy taki "prosty" wykres -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Moge sie podzielic ale tak wszystkiego mi nie zabieraj bo ja zaczne smutac i kto was moje kochane bedzie [pocieszal:D główka do gory
bez obaw wszystkiego nie zabiorę, pozwolę sobie tylko trochę ukraść
prawie mi się w kominku wygasiło ...
dziewczyny tez mam takie wrażenie, że wkoło mnie wszystkie albo w ciąży albo z wózkiem, ale ostatnio pomyslałam sobie tak - kurcze nie znam prawie żadnej historii tych dziewczyn, a może one też nie miały łatwo i długo się starały? nie można tak do 'jednego wora' wszystkich, że tylko ja mam tak a inne lepiej.
Ps. też szukam 'normalnego' nowego gina bo ten mój ostatnio tak przegiął pałe ze hej! nawet nie chce o nim myśleć
Fidelissa lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kasia, Natu ma rację
Ty jedna nas wszystkie ogarniasz, więc my wszystkie ogarniemy Ciebie
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnydżona wrote:bez obaw wszystkiego nie zabiorę, pozwolę sobie tylko trochę ukraść
dziewczyny tez mam takie wrażenie, że wkoło mnie wszystkie albo w ciąży albo z wózkiem, ale ostatnio pomyslałam sobie tak - kurcze nie znam prawie żadnej historii tych dziewczyn, a może one też nie miały łatwo i długo się starały? nie można tak do 'jednego wora' wszystkich, że tylko ja mam tak a inne lepiej.
Ps. też szukam 'normalnego' nowego gina bo ten mój ostatnio tak przegiął pałe ze hej! nawet nie chce o nim myśleć
A co Twój gin nawywijał? -
dżona wrote:bez obaw wszystkiego nie zabiorę, pozwolę sobie tylko trochę ukraść
A co z tym ginem?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Hello popołudniowe:)) jak sie macie?
pomoz mi z nimi
dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Ania07 czy moglabym zapytac o twoj wykres bo przypomina mi troche moj to znaczy jest raczej na jednym poziomie. Masz dlugie cykle? Dlugo sie staracie? Czy czesto tak wygląda? Oczywiście nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz:)
takze kochane jak nie ten cykl to nastepny
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Oj kochana nie jestem tu jedna ktora ogarnia Wszystkie tutaj sa swietne kazda z osobna i wszytkie razem...
Aaa bo ja się źle wyrażamchodziło mi o naszą trójkę zdołowanych i z rozmachu napisałam "wszystkie"
Wiadomo, że tu każda z dziewczyn jest wspaniaładlatego dużo osób dołącza do tego forum. Na każdą można liczyć i każda chętnie pomoże
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Ja tez mam teraz tami dziwny wykres czekam na skok w tym cyklu i jeszcze nie spisuje go na straty ale ostatni to byla masakra podobny do waszych tyle ze dluuuugi i chyba wlasnie po tym dlugim mi sie tak myslenie zmienilo
takze kochane jak nie ten cykl to nastepny
To mowisz ze w marcu my będziemy tryskac pozytwnym nastewieniem?dobrze by bylo
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
kiedyś pisałam, baran mnie zbył, uznał ze wyniki dobre, bo 'prawie' mi się udało to wszystko ok jest, że on juz nic nie poradzi, ze tak wyszł i teraz nam pozostaje tylko "dobrze sie bawic" no i jeszcze zapytał czy nadal mam ochote starać się o dziecko - jakbym miała, nie wiem co - kupić sobie, bo 'za darmo nie dostane na pewno' masakra, cała wizyta z 50 sekund trawła, nie dłuzej100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."