Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A gdzie mierzysz tempke? ja od tego cyklu zaczelam mierzyc dowcipnie wczesniej tez mialam nizsze teperaturki teraz zdecydowanie wyzsze
Bo ja po piknięciu też mierze tak żeby 5 minut jak tym rtęciowym chyba można tak czy nie ? -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Ha! Można ja też nie lubieju
mogę żyć bez słodyczy, raz na ruski rok coś słodkiego jem
Ania07, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Fidelissa ja tez na poczatek marca ale jak mi sie spozni bo pod koniec lutego mam miec @ ale poczekam czy sie spozni czy nie jak sie spozni to zatestuje ale nie wczesniej w sumie i tak sie jakos nie nastawiam na pozytyw...mam narazie co innego na glowie
Możesz poczekać na mnie:)) -
Driada0102 wrote:muszę wam powiedziec że ja luty wyluzowalam nie mierzylam codziennie tej temp i wogole bylam tak zamyslona i zapracowana że bym przegapila owulacje. Poprostu pow mojemu że ma serduszkowac ze mną co drugi dzien i on tego bardziej pilnowal a ja nie myslalam
-
Fidelissa wrote:Ja chyba mam miec 10 jeśli wierzyć ovu:))
Możesz poczekać na mnie:))Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa jak mi sie @ nie pojawi do 6 to juz bede wiedziala czy cos wykielkowalo czy znowu mam sie umawiac na wizyte zeby mi dali cos na wywol @ no zobaczymy narazie sie nie zastanawiam i nie biore pod uwage ze mam miec powtorke z rozrywki...
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wrocilam
o
Ogladalam na dobre i na zle...
Jejku jak ja bym chciala juz poczuc moje dzieciatko jak kopie!
Zabka nas podczytuje, ale na razie nie ma mozliwosci pisac zbytnio.
Meluli nie ma, sary tez...dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny