Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:Już jestem
współlokatorka przyszła mi pogratulować, a za mies rodzi to zaczęła mi mówić co i jak.
Podotykalam jej brzusia bo mały kopał
Dziękuje.
Moje objawy to biust zrobił się ciężki i taki zbity jakby.
Czuję się od dwóch dni jakbym była chora, pobolewa mnie podbrzusze ale tak inaczej.
Co do cyklu to był całkiem inny niż wcześniejsze. Miałam wcześniej owulację niż ostatnio, bolal mnie tylko jeden dzien jajnik a zawsze boli trzy dni. Wszystko inne było teraz
Moi mi nie wierzy mowi, że kłamę
dżona lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:oooo to ty dopiero teraz trzezwiejesz to dlatego te mdlosci za duzo wypilas
o ty gadzino, to wcale nie jest tak jak ci się wydaje
Driada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:jutro sie okaże po temp
W niedzielę powinnam dostać @. Nie mam żadnych objawów jak zawsze pomiędzy owulką a @. Cycki nie bolą, brzuch nie boli, jedynie jajniki dają o sobie znać. Dziwny ten cykl ogólnie. Bardzo bym chciała, żeby się nie wydłużył. Podejrzewam, że może po odstawieniu castagnusa tak mi się teraz porobiło. -
Ania07 wrote:W niedzielę powinnam dostać @. Nie mam żadnych objawów jak zawsze pomiędzy owulką a @. Cycki nie bolą, brzuch nie boli, jedynie jajniki dają o sobie znać. Dziwny ten cykl ogólnie. Bardzo bym chciała, żeby się nie wydłużył. Podejrzewam, że może po odstawieniu castagnusa tak mi się teraz porobiło.
-
Driada0102 wrote:3 lub 4 bo się już pogubiłam. Te cykle były typowe starania z pomocom obserwacji ginekologa
Ovu mi dużo pomogło bo wcześniej nawet nie wiedziałam co to owulacja, nigdy wcześniej mnie to nie interesowało -
XxMoniaXx wrote:widziałam na wykresie , że testy owulacyjne miałaś negatywne.. miałaś z allegro ?
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Driada0102 wrote:3 lub 4 bo się już pogubiłam. Te cykle były typowe starania z pomocom obserwacji ginekologa
Ovu mi dużo pomogło bo wcześniej nawet nie wiedziałam co to owulacja, nigdy wcześniej mnie to nie interesowało
Super, gratuluję!i życzę spokojniutkich 9 msc
Driada0102 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienko, ja mam tez objawy, cyce jak donice, takie pelne, moj maz zaskoczony, ze az tak
Co jakis czas czuje lekko podbrzusze, jak szybko wstane to zakluje i zawsze z prawej strony. I oczywiscie brak @ ciagla ochota na lody i spadek ogolnego apetytu
Ale watpliwosci beda do jutra
Kasia dieta internetowa? Hah dobre -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:wiem jak sie czujesz , ze chcesz już @.. miałam cykl 50 dniowy i juz wszystkie myśli mi krążyły po głowie..
Mi się takie od dłuższego czasu nie zdarzają. Kiedyś potrafiłam ponad 40 dni nie mieć, ale to raczej przez stres związany z pracą, studiami i złym trybem życia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kurde, jak się tak użalamy ..
To co ja Biedna mam począć ?dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:tzn chodziłaś na monitoring czy dał ci może jakieś specyfiki do łykania ?
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Babybay-Original-Co-Sleeping-Bedside-Cot-/151232976623?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item23363016ef
co o tym myślicie? Ja tu w anglii mam nie dużą sypialnie i akurat na moje łoże by pasowałoMisty87 lubi tę wiadomość