Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta, mam pytanie, czy może tak być, że mam śluz płodny, temperatura po mału rośnie, a owulacji nie ma? Była u gina i stwierdził, że to będzie cykl bezowulacyjny, bo pęcherzyki za małe jak na ten czas w cyklu. Od następnego mam brać Clo od 2 do 7 dc i między 10 a 12 zgłosić się na USG.
Już jestem załamana, staramy się od roku i "jak nie urok, to przemarsz Armii Czerwonej"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 08:50
-
Witam z rana
Złota narazie sie nie martw,bierz leki i zobaczymy co dalej
Moni i dobrze że nie mierzyszluzik
A powiedzcie mi, czy każda z Was która się stara już jakiś czas brała wcześniej tabletki anty? Prócz Misty
Dzisiaj będę starała się zerkać do Was i dopiero wieczorem przysiądę popisać bo ciężki dzień przede mną . Ale @ się skończyła !
Miłego dnia:*Misty87 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Witam z rana
A powiedzcie mi, czy każda z Was która się stara już jakiś czas brała wcześniej tabletki anty? Prócz Misty
Dzisiaj będę starała się zerkać do Was i dopiero wieczorem przysiądę popisać bo ciężki dzień przede mną . Ale @ się skończyła !
Miłego dnia:*
Ja brałam 4 lata, nie biore juz poltoa roku, a to moj 6 cykl staran, wczesniej uwazalismy:) -
przedszkolanka:) wrote:Witam z rana
Miłego dnia:*
Ja też nigdy tabletek anty nie brałam...
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej dziewczyny
u mnie temp nadal pieknie u gory
oby tak juz sostala
Przedszkolanka ja w eku chyba 19 lat ( mniej wiecej bo dokladnie juz nie pamietam) bralam przez jakis 3 Miesiace tabletki anty, ale gin dala mi je na bardzo bolesne @ , mialo sie po tym poprawic bo stwierdzila ze mam niereguralne @ i dlatego tak boli. @ zawsze mialam regularne, czasem 2 dni roznicy, e nic wiecej. W rezultacie @ nadal mam tak bolesne ze czasami potrafie zemdlec z bolu, masa tabletek przeciwbolowych... ale cykle mam nadal takie jak mialam, zawsze 27-28 dni.
-
olka30 wrote:Nie przejmuj się Złota, ja też biorę CLO żeby w ogóle coś rosło i zastrzyki żeby pękało, a i tak efektów nie ma..
To trzymam kciuki za Ciebie, kiedyś musi się udać.
Choć, mój gin od razu powiedział, żebym się nie nastawiała, że na Clo nam się szybko uda. A w dodatku boję się Clo, trochę ma przerażającą ulotkę z ubocznymi skutkami.
Dziękuję za słowa wsparcia:)olka30 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kejti to ja tak jak Ty brałam, jakieś ok. 7 lat temu.. i też nic nie dały, niby mam regularne itp. tylko długie strasznie..
Ash bardzo długo brałaś, to może mieć wpływ... było kiedyś w Rozmowach w toku o tych tabletkach.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość