Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Ja brałam 2 lata, ale te rzekomo bezpieczniejsze, z mniejsza iloscia hormonów. Cykle zawsze miałam regularne, ale dosyc bolesne i obfite @.
Po odstawieniu póki co sa co 28 dni.
Kupiliśmy autko:)
Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
hej:) jak tam mija Wam dzień?
Misty trzymam kciuki i czekam na wieści:)
co do tabletek to ja nigdy ich nie brałam.
Lecę wziąć się za jakąś robotęi obiad skombinować trzeba ;)dziś mąż mnie poprosił o mini pizze z patelni więc mu zrobię niech się cieszy
Driada gratulacje:)
Santoocha super,że udał sie zakup:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:45
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej wszystkim po kolei
Dziewczyny też brałam antyki ok. 4-5 lat. Ale nie biore ich już od jakichś 6. Tyle, że ja miałam tabletki anty na regulacje hormonów, bo miałam problem z androgenami. M.in Diane, Microgynon i Gravistat...
Ale nie wydaje mi się żeby nadal to miało na mnie wpływ... przecież minęło już sporo czasu. Teraz tez jest u mnie nie za ciekawie, ale odkąd łykam bromka na PRL to mam regularne, nawet owulki mam, więc mi się wydaje, że po odstawieniu to ma wpływ na te cykle bezpośrednio po. -
Santoocha, wypróbowane już?
Magda u mnie sennie i pracowicie dzisiaj. Z rzeczy bardziej przyziemnych, spadła mi dzisia tempka, więc szacuję owulkę na dziś (wg mnie)
Złota, może się tak zdarzyć. Może być bezowulacyjny, albo czasem zdarza się późna owuacja. Każda kobieta ma czasem cykl bezowulacyjny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Santoocha, wypróbowane już?
Magda u mnie sennie i pracowicie dzisiaj. Z rzeczy bardziej przyziemnych, spadła mi dzisia tempka, więc szacuję owulkę na dziś (wg mnie)
Złota, może się tak zdarzyć. Może być bezowulacyjny, albo czasem zdarza się późna owuacja. Każda kobieta ma czasem cykl bezowulacyjny
No to super:) trzymam kciuki za owulkęa mi temperatura utrzymuje się prawie na tym samym poziomie ;/
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:No to super:) trzymam kciuki za owulkę
a mi temperatura utrzymuje się prawie na tym samym poziomie ;/
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Ola, trochę mnie to uspokaja
Macierzanka, wiem, że czasem każda może mieć bezowulacyjny, ale trzeci pod rząd, a czwarty w przeciągu pół roku, to za dużo
Zabawne tylko, że Ovu mi zaznacza owulację, a według doktora, owulki nie ma. -
Macierzanka:) wrote:Ja kupiłam polędwicę i ciasto francuskie. Coś z tego stworzę
i się śmiał,że jutro musze zrobić coś z mięsem
najlepiej oczywiśćie schabowy ;P
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Złota wrote:Ola, trochę mnie to uspokaja
Macierzanka, wiem, że czasem każda może mieć bezowulacyjny, ale trzeci pod rząd, a czwarty w przeciągu pół roku, to za dużo
Zabawne tylko, że Ovu mi zaznacza owulację, a według doktora, owulki nie ma.
Może ta stymulacja da Ci rozwiązanie problemu! Trzymam kciuki!