Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:No wiadomo! To tylko program. Monitoring jest raczej bardziej wiarygodny. A jak długie zazwyczaj masz cykle? Bo może masz tzw. późną owulację?
Może ta stymulacja da Ci rozwiązanie problemu! Trzymam kciuki!
Mam nierówne. Czasem 28 dni, czasem 35. Mam nadzieję, że coś da. Już jestem trochę tym zmęczona. Tym pilnowaniem, sprawdzaniem, łykanie leków itp... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Ewelina, ale w końcu się udało. Gratulacje!
Mam też Baby Comp, on czasem nie wyznaczał mi owu, stąd moje wizyty u lekarza.Z ovu udalo sie w 5 cyklu bo jestem tu juz troche . A ogolnie staralismy sie rok . Sa dziewczyny co staraja sie dluzej .
Walcza i sie nie poddaja . Bo poddanie sie nic nie da . Glowa do gory bedzie dobrzeMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Tobie tez sie uda :*
Z ovu udalo sie w 5 cyklu bo jestem tu juz troche . A ogolnie staralismy sie rok . Sa dziewczyny co staraja sie dluzej .
Walcza i sie nie poddaja . Bo poddanie sie nic nie da . Glowa do gory bedzie dobrze
A co do przekreślania szans, to u pierwszego lekarza do którego trafiłam usłyszałam: "nic tu nie zdziałamy, nie ma szans na dziecko, ani teraz ani nigdy". Drugi, kręcił nosem, że trzeba może operację, a może in vitro. Dopiero trzeci zabrał się za leczenie.
Dziękuję :)Jak się człowiek wyżali, to mu lepiej -
nick nieaktualnyZłota wrote:A co do przekreślania szans, to u pierwszego lekarza do którego trafiłam usłyszałam: "nic tu nie zdziałamy, nie ma szans na dziecko, ani teraz ani nigdy". Drugi, kręcił nosem, że trzeba może operację, a może in vitro. Dopiero trzeci zabrał się za leczenie.
Dziękuję :)Jak się człowiek wyżali, to mu lepiej -
Moja fasolinka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2e949a7342.jpg
Dziekuje Wam za wsparcieManiuś, santoocha, Kasiula09, Nati89, przedszkolanka:), Kaśka28, Ania07, Bursztynka, dżona, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Dziękuję :)Jak się człowiek wyżali, to mu lepiej
Da się zrobić wiele rzeczy jak się chce ( mam na myśli lekarzy).
Trzymaj się i bądź silna!
Z. wrote:Zazdroszczę troszkę tym ktore moga siedziec w domku pogotowac obiadek posprzątać wyjsc na zakupki a ja musze siedziec w robocie... echJa mam tylko parę godzin i kasa cienka...
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Moja fasolinka!
Dziekuje Wam za wsparcie
Misty, jeszcze raz gratuluję! Mam kolejne ciary
Ale cioteczki się wsyztskie ucieszą
Dziewczyny musimy sobie album na zdjęcia założyćMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Moja fasolinka!
Dziekuje Wam za wsparcie
I kiedy kolejna wizyta ?
Ktory to tydz ?
Ciesze sie razem z tobaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 12:21
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Macierzanko!
Na prawde dzieki Wam ten stres jakos sie lagodniej znosi
Chociaz w poczekalni bylam moze 15min. to myslalam, ze serce z nerwow mi wyskoczy z piersi!
Za tydz ide znow z racji, ze potem 2 tyg w Polsce bede.
Jestem przeszczesliwa! Juz nie moge sie doczekac az tatus zobaczy pierwsze zdjecie naszego malenstwa!
Zycze kazdej takiego uczucia!Maniuś, Z., Macierzanka:), Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Pecherzyk ciazowy . bo zarodka jeszcze nie bylo widac tak /?
I kiedy kolejna wizyta ?
Ktory to tydz ?
Ciesze sie razem z toba -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Jak jest to tydz ten co masz napisany to za tydz bedzie 6tydz 3 dzien to juz powinno byc widac zarodek i moze bic juz serduszko
Powiedziala, ze za tydz powinno byc juz ladnie widac zarodekMacierzanka:), Ewelina23, Maniuś, Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość
-
Ej mamuśki, to Wy nas tu zarażacie pozytywnym myśleniem
i z kolei łatwiej się starania znosi
Ja to się tak skupiłam na Was tutaj, że o swoim cyklu czasem zapominam
I tak powinno być !Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Pani doktor tylko pytala kiedy mialam @ ostatnio, ale jeszcze nie mowila, ktory tydz. Mysle, ze w suwaczku mam dobrze
Powiedziala, ze za tydz powinno byc juz ladnie widac zarodekto i serduszko powinno bic . super uczucie
Misty87 lubi tę wiadomość