Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hej Lena! Dziekuje
Wlasnie myslalam o foto dla dziadkow, ale za tydz bedzie moze ciut lepsze
Wreszcie @?? No extra!
Tak w końcu przyszłana razie się ciesze, że jest
ale później będę tego żałować jak przyjdą bóle
Czy będzie lepsze czy niei tak fajniejszego prezentu im nie dasz
Ewentualnie skarbonki dwie dokupić możesz, żeby odkładali już pieniążki na wnuczkę bądź wnukaMisty87, santoocha, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena dobrze,że @ wreszcie dotarła
Misty super,że wszystko ok:) to za tydzień już pewnie posłuchasz serduszka nie?
Ewelina toś zaszalałauwielbiam takie spontaniczne zakupy
Misty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Haha skarbonki
dobre dobre
Bole bolami, ale lepsze to jakbys miala nadal czekac!
Kasiula, ja tez mysle, ze moglam nie umawiac sie na dzis, ale chyba umarlabym do nast tyg. Moze byc juz w pon widac! Bedzie 6 tydzien -
nick nieaktualnyNatu93 wrote:Hej. A niby dobrze.
Mam powiekszony lewy jajnik. Za to dostalam duphaston. I mam go brac 2 razy dziennie.
Ale nie wiem czy castagnus do tego tez mozna brac?
Hejka, ja również tydzień temu dostałam duphaston a do tego cyclodynon na wyregulowanie @ .
Dlatego bierz ten castagnus równo z @ jak przyjdzie bo ma to samo zastosowanie -
Dzięki Lena
Dziś akurat mam dużo czasu wyjątkowo
Powoedzenia w nom cyklu!
Maniuś ja jestem z Beskidu Wyspowego
Kasiula, to Twoje zdjęcie do albumu będzie następne
Kasiula09, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Lena dobrze,że @ wreszcie dotarła
Misty super,że wszystko ok:) to za tydzień już pewnie posłuchasz serduszka nie?
Ewelina toś zaszalałauwielbiam takie spontaniczne zakupy
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Lena to w końcu sie doczekalaś ale w sumie to chyba dobrze ze przyszła to nowy cykl możesz zacząć,
A prezent ze skarbonką podoba mi sieMagdas wrote:Lena dobrze,że @ wreszcie dotarłaMacierzanka:) wrote:Dzięki LenaDziś akurat mam dużo czasu wyjątkowo
Powoedzenia w nom cylu)
Tak w końcu doczekałam się , dziękuje :*
Kochane jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 13:14
Kasiula09, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Haha skarbonki
dobre dobre
Bole bolami, ale lepsze to jakbys miala nadal czekac!
Kasiula, ja tez mysle, ze moglam nie umawiac sie na dzis, ale chyba umarlabym do nast tyg. Moze byc juz w pon widac! Bedzie 6 tydzien
No własnie ja nie wiem czy wytrzymam do nastepnego tygodnia, z jednej strony bym chciała pójść to bym sie dowiedziała co i jak a z drugiej bym chciała juz coś tam zobaczyć ale nic jutro zrobie drugą bete i jak bedzie ladnie przyrastać to pewnie sobie przełoże -
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:No własnie ja nie wiem czy wytrzymam do nastepnego tygodnia, z jednej strony bym chciała pójść to bym sie dowiedziała co i jak a z drugiej bym chciała juz coś tam zobaczyć ale nic jutro zrobie drugą bete i jak bedzie ladnie przyrastać to pewnie sobie przełoże
Kasiula teraz czekamy na Twoje foto! :*Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dzięki Lena
Dziś akurat mam dużo czasu wyjątkowo
Powoedzenia w nom cyklu!
Maniuś ja jestem z Beskidu Wyspowego
Kasiula, to Twoje zdjęcie do albumu będzie następne
ok postaram sie ab y było nastepneMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nic lecę ciasto na chlebek przygotować żeby ładnie rosło i wracam do Was
Moj tata ostatnio tez zaczal ponoc robic chlebek!mam nadzieje, ze bedzie nam robil
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Myslicie ze te tabletki naprawde moga miec az taki wplyw?ja bralam kolo 4 lat ale juz od 2 lat nie biore....
O przepraszam,zapomnialam sie prrzywitac...witam moje drogie:) -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Zjadlabym...!
Moj tata ostatnio tez zaczal ponoc robic chlebek!mam nadzieje, ze bedzie nam robil
Już rosną w siłępyszne są .. co 3 -4 dni non stop robię
Kup sobie w pl foremki silikonowe i od taty weź zaczynWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 13:39
Misty87 lubi tę wiadomość