Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bry !
trochę mnie nie było, ale podczytywałam na telefonku
ogarnęło mnie kilkudniowe zmęczenie ciągłe ale już wracam do formy. Miałam tak samo w poprzednim cyklu. Wychodzi na to że jak zaczynam brać progesteron to mnie tak przymula niestety.
No i wczoraj jeszcze byliśmy wieczorem w kinie. Jack Strong - jak ktoś lubi takie filmy to bardzo polecam. -
wiecie co wam powiem, tak sobie przeglądam moje zaprzyjaźnione wykresiki żeby zerknąć co tam u was słychać i jak patrzę na wykres Misty to myślę, że wszystkie z początku nieciekawie wyglądające wykresy mogą zakończyć się zieloną kropą. U Misty nawet nie ma poziomej linijki
Misty87 lubi tę wiadomość
-
oj Macierzanka zobaczę jak z imprezką - od trzech dni boli mnie brzusio i cały czas mam albo bąbelki albo łaskotki albo kłucie jakby mi ktoś zastrzyki dawał po prawej strony chyba jajnik to może być. I najlepiej mi się po prostu leży. Ja to zwalam oczywiście wszystko na duphaston i niczym się nie przejmuję. W poprzednim cyklu też miałam sądną temperaturkę i nic nie wyszło. Ja ogólnie po wykresie widzę, że jestem gorąca laska
U Ciebie tez może jutro będzie skok bo testy na plusa masz.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Kaśka, wiem własnie widziałam i pierwsze co mi na oko się rzuciło że chyab powinno być później, po szczycie śluzu raczej na pewno, czyli 18-19 dc raczej.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kejti91 wrote:Witam sie wieczorkiem . Ja chyba sama za chwile gdzies zakopie kompa tylko szukam i szukam... juz mam tyle objawow ciazy ze szok hehe
Ja miałam w poprzednim tyle objawów ciąży a potem test mnie zrzucił na ziemię. Teraz już tak o tym nie myślę.kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:A tak w ogóle Lena gratulacje z okazji @.
Kto by pomyślał, że można się cieszyć z okresu?Lena87 wrote:Kurczę tak fajnie słoneczko świeciło i gdzieś pogoda uciekła ..santoocha wrote:U mnie jest tesco, kaufland i lidl. W żadnym nie ma. I na całe ponad 30tys miasto nie ma czegoś takiego jak "świat alkoholi". Jakieś miasto abstynentów czy jak?LadyDi wrote:A tak w ogóle to któraś z Was chodziła kiedyś na zumbe? Idę dziś z koleżanką na 20 właśnie i nie wiem czy ciężka jest jeśli chodzi o kroki itd.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Raise your glasss i goooo wybaczcie ale ja jednak...wypije herbatke
Lenka mam waniliowa z jagodami mniam mniam mniam
Mówiłam, że dobra ..
Jak po pracy ? Dzieciaczki dały popalić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 19:56
-
Lena87 wrote:Mówiłam, że dobra ..
Jak po pracy ? Dzieciaczki dały popalić ?Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWITAM SZYSTKIE FORUMOWICZKI. JESTEM TUTAJ NOWA. POSTANOWILAM POPISAC Z LUDZMI KTORZY ROWNIEZ ZMAGAJA SIE Z PROBLEMEM ZAJSCIA W CIAZE, KTORA BARDZO PRAGNA. JA JESTEM JUZ NA SKRAJU WYCZERPANIA PSYCHICZNEGO.STARAMY SIE Z MEZEM JUZ 18 CYKL I CIAGLE NIC. ZACZELISMY JUZ ROBIC BADANIA, BO NAWET LEKARZ STWIERDZIL ZE W NASZYM WIEKU PROBLEMU RACZEJ NIE POWINNO BYC, WIEC ZACZELISMY DRAZYC TEMAT OD STRONY MEDYCZNEJ. JA MAM 28 LAT, MAZ 30. OCZEKIWANA MALENSTWO BYLOBY NASZYM PIERWSZYM DZIECKIEM. MOZ JUZ PO BADANIACH NASIENIA I NIBY WSZYSTKO JEST OK. NIBY BO BADANIA NASIENIA TRZEBA ZROBIC 3 RAZY ZEBY MIEC PEWNOSC. JA MIALAM BADANA KREW W 21 DNIU CYKLU I WE WTOREK IDE NA KONSULTACJE Z LEKARZEM W SPRAWIE WYNIKOW.CIEKAM CIERPLIWIE, ALE JESTEM ZALAMANA.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Nie dzisiaj bylo fajnie bo mialam krotko ale na zjezdzalni 3je chlopcow 5 latkow robili pociag wiecie tak jeden za drugim..i ten po srodku sie posikam i cala kutrka kolegi siedzacego przed nim byla mokra normalnie powiedzial mi ze nie chcialo mu sie isc hehe a ja zdebialam hehe
ha ha ha ha ha ..
Temu z przodu musiało być cieplutko !!Kaśka28 lubi tę wiadomość