Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorową porą
Santoocha no to super! testujcie,testujcie
Sylvka podziel się tym rafaello , to akurat uwielbiam
Co do żelu conceive to mam zamiar go kupić w przyszłym tygodniu, polecacie?
Melula a jesteś pewna że to choroba a nie coś innego ?;>
Hahaha Macierzanka nieźle, bierz przykład z sąsiadki!
Pragnaca dzdziusia, witamy ! Nie ma się co załamywać, trzeba walczyć!
Driada bardzo dobrze Ci mąż powiedział
uff nadrobiłamMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki,milo mi Was powitac!
Spac nie moge wiec postanowilam cos skrobnac
Rowniez tak jak wy staramy sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc? Pozdrawiam cieplo.Upragniona przyszla mama.. -
Driada0102 wrote:wczoraj tak z wami pisałam, że nie miałam jak iść do wc bo nie mogłam się oderwać, i jak już się załatwiłam to dostałam bólu jakby nerki i do dziś boli i nie mogę prawej nogi podnosić
Oby przeszło do jutra.
Ja bym zrobiła inny, ale chciałam żeby się zaangażował. Oczywiście moje kochanie cały niebieski na chłopczyka
Mi się marzy trzech chłopczyków. A Wam?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Ewelisia23 wrote:Hej dziewczyny napisalam watek i niestety nie moge go znalezc a tym bardziej odczytac waszych odpowiedzi, wiecie moze dlaczego? Pozdrawiam.
Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelisia23 wrote:Hej kobietki,milo mi Was powitac!
Spac nie moge wiec postanowilam cos skrobnac
Rowniez tak jak wy staramy sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc? Pozdrawiam cieplo. -
Hej kobietki,milo mi Was powitac! Gratuluje wszystkim ktore sie doczekaly upragnionej fasolki.
Ja tez tak samo jak Wy staram sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc?Upragniona przyszla mama.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:A ja chcę obojetnie, poprostu niech będzie zdrowe i szczęśliwe
Ania07, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:ja chce dziewczynkę
Driada0102, Nati89, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:ja też tak uważam kiedys chciałam parkę a teraz... teraz to wogóle chce miec dziecko i nie ważne czy chłopak czy dziewczyna... ważne ze wogóle będzie i że zdrowe !!
-
Ewelisia23 wrote:Hej kobietki,milo mi Was powitac! Gratuluje wszystkim ktore sie doczekaly upragnionej fasolki.
Ja tez tak samo jak Wy staram sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc?Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️