Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:A ja chcę obojetnie, poprostu niech będzie zdrowe i szczęśliwe
No jasne, to oczywiście najważniejsze, żeby zdrowe przede wszystkim było! Ale każdy gdzieś tam sobie coś marzy:DAnia07 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:oj Macierzanka zobaczę jak z imprezką - od trzech dni boli mnie brzusio i cały czas mam albo bąbelki albo łaskotki albo kłucie jakby mi ktoś zastrzyki dawał po prawej strony chyba jajnik to może być. I najlepiej mi się po prostu leży. Ja to zwalam oczywiście wszystko na duphaston i niczym się nie przejmuję. W poprzednim cyklu też miałam sądną temperaturkę i nic nie wyszło. Ja ogólnie po wykresie widzę, że jestem gorąca laska
U Ciebie tez może jutro będzie skok bo testy na plusa masz. -
przedszkolanka:) wrote:Brawo Kasia ! i będzie dzidziuś w najbardziej zaskakującym momencie napewnoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki!
Gratuluję zafasolkowanym!
U mnie póki co mocny ból jajników,piersi i podbrzusza.Chyba za rogiem owu,chociaż temp. dziś podskoczyła zaledwie o 0,1 stopnia.Zobaczę co przyniesie jutrzejszy poranek.Mój mężuś wraca jutro i mam go cały weekend tylko dla siebie,trochę pomajstrujemy,ale tak bez parcia.M. nie wiem,że to te dniZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Wszystkie są pyszne i te aromaty na cały domek
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelisia23 wrote:Hej kobietki,milo mi Was powitac!
Spac nie moge wiec postanowilam cos skrobnac
Rowniez tak jak wy staramy sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc? Pozdrawiam cieplo.
Głowa do góry! Jak masz pytania zapraszamy!
Jak chcesz się odstresować również -
Macierzanka:) wrote:no ja mam zamiar dzisia to wykorzystać, tylko kończę pracę cukierniczą
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:No to ty juz masz wkupne na impre hehe ja serwuje tortille Lena Mogena tak?
Witam wszystkie wieczorem przybyłe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 20:47
Kaśka28, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:No ja też mam pół mogena i mam jeszcze sakiewki z ciasta z polędwiczkami w środku. Dziś ja rozpieszczałam męża żeby sie wkupić w łaskę ( nie laskę)
Witam wszystkie wieczorem przybyłe!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Tak Tak , dupny kielich mam przygotowany pół butelki do niego weszło
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️