Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądam żeby powiedzieć papa, bo jednak nie posiedzę z wami dziś. Brzuchol mnie boli i wszystko mi po nim w środku jeździ i łaskocze. Muszę się legnąć do łóżeczka.
Życzę miłego późnego wieczorka. Została dycha do tysiączka!Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Dalam tej imprezie akademicki kwadrans ale ona jak twoja@ co sie spoznia(la) hehe
HeHe, ja już swoją dawkę winka wypiłam Dziś poszło Mi to szybciej aby zaburzyć lekki ból brzucha( o dziwo ) ..
Bo zawsze to leżę i zwijam się z bólu przy tym inne objawy typu biegunka itd ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 21:17
-
Bursztynka wrote:Zaglądam żeby powiedzieć papa, bo jednak nie posiedzę z wami dziś. Brzuchol mnie boli i wszystko mi po nim w środku jeździ i łaskocze. Muszę się legnąć do łóżeczka.
Życzę miłego późnego wieczorka. Została dycha do tysiączka!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:HeHe, ja już swoją dawkę winka wypiłam Dziś poszło Mi to szybciej aby zaburzyć lekki ból brzucha( o dziwo ) ..
Bo zawsze to leżę i zwijam się z bólu przy tym inne objawy typu biegunka itd ..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:tyyyyy tylko nam tu z biegunka nie wyjezdzaj chyba ze bedziesz biegala od lodowki do komputera zeby z nami toast wzniesc:D
To co wypiłam całkowicie Mi wystarcza nie muszę pić butelki do dna..
Tak w ogóle to nie piję alkoholu w dużych ilościach
Mój organizm nie przyswaja za dużo %%Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 21:22
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Słuchajcie ja byłam na takim! było bezalkoholowe, dopóki goście nie zaczęli przemycać wódki i pili wszyscy prócz młodych haha porażka!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:
Zbieraja po domu wkupneKaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny