Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Czyli mowilam nie istnieja hehehheeh
Kaśka miała rację... takie są realia:D
Tam gdzie nie ma alkoholu, alkohol zawsze się znajdzie:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Misty87 wrote:Dziewczyny zamiast wbijac na bibe to uciekaja spac! Jak tak mozna[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Oczywiście, Ja nie muszę w ogóle pić .. i dobrze się bawię
Przeważnie jestem kierowcąDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Dobra bawcie się Kochane ja lecę też do łóżeczka dziecię robić bo samo się nie zrobi haha
A wy nabijajcie 9 stron jeszcze papa Miłego wieczorku dobranoc :*
Pa kochana:* Do dzieła!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Lena87 wrote:Oczywiście, Ja nie muszę w ogóle pić .. i dobrze się bawię
Przeważnie jestem kierowcą
Powiem tak, co miałam wypić to wypiłam za młodu , ale jak mogę czyli nie owuluję i jest wony dzień lub okazja, to nie odmawiam sobie, ale w zdystansowanych ilościachLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Mi się marzy trzech chłopczyków. A Wam?
Znalazłam Mogena właśnie w tym monopolowym którego podejrzewałam Już go nie ma, wytrąbiliśmy z teściami na cześć samochodu.
Chwilkę się z Wami zabawię i lecę spać, bo powieki same mi się zamykają. Małż już pochrapuje obok.Z., Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:kochana jak na usg? bo nie nie miałam jak Was nadrobić - moje zmęczenie przechodzi wszystko...
Lena87, dżona lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Mojemu też marzy się 3 chłopców, a mi może być 2 chłopców, i jedna dziewczynka, ale i tak wezmę co dadzą
Znalazłam Mogena właśnie w tym monopolowym którego podejrzewałam Już go nie ma, wytrąbiliśmy z teściami na cześć samochodu.
Chwilkę się z Wami zabawię i lecę spać, bo powieki same mi się zamykają. Małż już pochrapuje obok.
A coż to ten Mogien? Jakieś winko? :>Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:To ja mam dobrze moj przewaznie jest kierowcą i namiętnie to wykorzystuje:D
jak i ja, ale role powoli się odwracają..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Mojemu też marzy się 3 chłopców, a mi może być 2 chłopców, i jedna dziewczynka, ale i tak wezmę co dadzą
Chwilkę się z Wami zabawię i lecę spać, bo powieki same mi się zamykają. Małż już pochrapuje obok.
Mówiłam, żebyś zakupiła większą ilość !!
W co chcesz się z Nami bawić ?Kaśka28, Macierzanka:), Z., Misty87, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ała!! Tak od tyłu to ja mogę tylko z mężem
Ano nie kupiłam więcej. Ale mają na półce jeszcze, jutro też jest dzień.
Mogen David to winko, bardzo dobre, słodkie. Ja dziś piłam Concorda.Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość