Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sex jest jak Nokia (connecting people)
Sex jest jak Nike (just do it)
Sex jest jak coca-cola (enjoy!)
Sex jest jak Pepsi (ask for more)
Sex jest jak samsung (everybody is invited)!
Sex jest jak Peugeot (zaprojektowany by cieszyć)
sex jest jak Tpsa (łączy nas coraz wiecej)
Sex jest jak Philips (lets make things better)
Sex jest jak Pplus (zmieniamy świat na plus)
Sex jest jak Era (taaaak, taaaaakkk...)
Sex jest jak jogobella (rozkosz extra dużego...)
Sex jest jak o.b. (ok)
Sex jest jak Redbull (dodaje skrzydeł)
Sex jest jak Milka (daj się skusić)
Sex jest jak Mars (krzepi)
Sex jest jak Snickers (na co czekasz?)
Sex jest jak guma Orbit (zmniejsza ph w ustach)
Sex jest jak margaryna Kasia (pieczenie to tyle radoci)
Sex jest jak Bmw (radoć z jazdy)
Sex jest jak Chupa Chups (musisz je lizać!)
Sex jest jak kurs nurkowania(wejdź głębiej)santoocha, Lena87, Laura, dżona, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie ogladam film na polscacie wlasnie byla akcja jak para sie kochala i dziecko ich nakrylo i sie pyta czy ty nasikales do mamusi? hehehe padlam
Macierzanka:), przedszkolanka:), santoocha, Misty87, Z., Lena87, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hejka, jestm ponownie
gratuluję Misty pięknego zdjęcia zdrówka kochana
Lena wszystkie wczoraj chulnęły na twoją @ i widzisz jak szybko jest
Nie pamiętam która to pisała dzisiaj - '' jak nie urok to morze czerwone'' pożyczę sobie bo mi się bardzo podoba dobre hasło dla wszystkich ciotków i wójków co pytają wciąż dlaczego i dlaczego nie mamy jeszcze dzieciaczka - teraz tak będe odpowiadać hehe
A tak wogóle to mam plusowy test owu i jestem bezradna w działaniach
Powiedzcie mi jeszcze co to jest ten Mogen ze tak wszystkie do niego wzdychacie jakąś uzdrawiającą chyba ma moc, albo może zaciążającą??? to ja się pisze na to tylko muszę gdzieś kupić i spróbowaćMacierzanka:), Z., Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Macierzanka podoba mi sie margaryna Kasia i oczywiscie chupachups
A mi BMW .. i radość z jazdy jest jeśli z mojej kobyłki przesiądę się do Niuni męża Wtedy we Mnie diabeł wstępuje i nogę strasznie mam ciężką !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 21:39
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
dżona wrote:Powiedzcie mi jeszcze co to jest ten Mogen ze tak wszystkie do niego wzdychacie jakąś uzdrawiającą chyba ma moc, albo może zaciążającą??? to ja się pisze na to tylko muszę gdzieś kupić i spróbować
Też pytałam, ponoć winko, tylko słodkie, ja ostatnio preferuje bardziej pół słodkie albo pół wytrawne, a teraz mam nadzieje, że długoo będę musiała tęsknić do smaku winkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 21:39
dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017