Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ! Dołączam do Was jestem z Podkarpacia a dokładniej z Sanoka mam 24 lata i staramy się z moim W. o drugie dzieciątko ale marnie nam to idzie hehe .. Nasz syn konczy właśnie jutro już 5 lat wiec już czas na rodzentwo nawet smiem twierdzić ze za pozno trochę no ale trudno
Tysia -
Aa to nie wiem:) ja chodzę od dnia kiedy skończyłam 6 lat do czerwonkowej prywatnie i polecam ja wyleczyla mnie mialam +5 teraz mam +2,5 miałam zeza juz nie mam (w szpitalu chcieli mi operacje robic 3 letniemu dziecku wyobrazasz sobie) no i mialam niedowodzenie tez zniklo obeszlo sie bez operacji
-
KlaudyŚ wrote:Aa to nie wiem:) ja chodzę od dnia kiedy skończyłam 6 lat do czerwonkowej prywatnie i polecam ja wyleczyla mnie mialam +5 teraz mam +2,5 miałam zeza juz nie mam (w szpitalu chcieli mi operacje robic 3 letniemu dziecku wyobrazasz sobie) no i mialam niedowodzenie tez zniklo obeszlo sie bez operacji
Ja właśnie z synem jeżdżę do tej poradni i narazie nie narzekam .. fakt średnio sympatyczna ta Pani doktor jest ale nic złego na nią nie powiem .. mój syn ma wadę wzroku +3 i narazie nie przepisała mu okularów bo mówiła ze ta wada może mu się cofnąć a z tablicy wszystko ładnie czyta i powiedziała ze narazie nie potrzebne są okulary, ale co pół roku jeżdżę do kontroliTysia -
Nie wiem dla mnie jak narazie jest ok .. Jak będzie później to nie wiem .. tylko mówię ta doktorka jest trochę mało sympatyczna i leczy tylko dzieci .. do których wiecznie ma problem bo są albo za głośne albo za dużo gadają hehe a weź tu uspokoj 2 latka albo jeszcze młodszeTysia
-
KlaudyŚ wrote:Tysia to widzę ze od 14 lat nic sie nie zmienilo:)
Opowiadacie w jakim stadium przygotowan jestescie. Ja poki co czekam na owulke. A ty tysia jak ciąża przebiegaTysia