Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Tysia z 160 osób moze wyjsc.
Dziewczyny cos dziwnego z moim ciałem sie dzieje dzis 7dc a ja plamie na ba brązowo nigdy tak nie mialam. Juz nie rozumiem mojego ciala EhhTysia -
Tysia :) wrote:Witaj Amy_ a brałaś coś na uregulowanie ? Też miałam kiedyś problem z @ ale ja mam PCOS i dlatego
-
Amy_ wrote:Wiesz co nie brałam. Ja teraz nie mam okresu bo rok temu urodziłam i karmiłam piersią. Nadal zresztą karmie. al ostatnio robiłam dłuższe przerwy w karmieniu żeby organizm się rozkręcil i się udało. . Ale to dopiero pierwsze plamienie od prawie dwóch lat
Aaa to dlatego ale fajnie ze karmisz piersią teraz to większość osób woli butle . Ja mieszkam w Irlandii i tu jak powiesz położnej ze będziesz karmić piersią to one są takie szczęśliwe, pomagają i w ogóle .. tutaj karmienie piersią to rzadkość a dla mnie to super sprawa jestTysia -
KlaudyŚ wrote:Ja chyba zwariuje
No cóż zobaczymy czy owulka wystąpi
Jak wam minął dzień ?
Napewno wystąpi co by nie ! Musi
Ja dzisiaj byłam syna do szkoly zapisac bo jako 5 latek to musi iść od września obowiązkowo nie wiem jak da rade bo języka nie umie w ogóle a uczyc tez się nie chce .. taki leń
Tez się zastanawiam czy u mnie będzie owulka .. mam wrażenie ze przez to Clo sluz mi zanikł a bez śluzu to nawet jak owulka będzie to nic z tego .. jak nie urok to sraczkaTysia -
Tysia :) wrote:Napewno wystąpi co by nie ! Musi
Ja dzisiaj byłam syna do szkoly zapisac bo jako 5 latek to musi iść od września obowiązkowo nie wiem jak da rade bo języka nie umie w ogóle a uczyc tez się nie chce .. taki leń
Tez się zastanawiam czy u mnie będzie owulka .. mam wrażenie ze przez to Clo sluz mi zanikł a bez śluzu to nawet jak owulka będzie to nic z tego .. jak nie urok to sraczka
Tysia na śluz dobry jest wisiołek albo len. tez po clo miałam ten problem
-
ewi0808 wrote:Tysia na śluz dobry jest wisiołek albo len. tez po clo miałam ten problemTysia
-
KlaudyŚ wrote:Ja czekam na owulkę i coś nie może przyjść.
A po za tym jutro czekają mnie badania na potas,glukoze ,tsh ,ft4 i ft3 boję się strasznie
Mi się wlasnie wydaje ze jutro będę mieć skok a owulka dzisiaj, bo pojawił się w południe ładny rozciągliwy sluz i dużo go i oczywiście brzuch boli i kluje po lewej stronieTysia