Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia :) wrote:W to nie watpie
wyjścia nie mamy
bo jak nie my to kto
ogólnie jesteśmy ze sobą 6 lat a ślub mamy zaplanowany na 11 sierpnia 2018
ja chciałam szybciej ale on chyba musiał dojrzeć do takiej decyzji
A po suwaczku widzę ze Ty też masz zaplanowany tak ?Tysia -
KlaudyŚ wrote:A moge wiedziec jaki zespół macie my hit sanok
A sale to mamy w g-kateringmamy cool band
mieliśmy brać zespół teraz my ale zrezygnowaliśmy bo na 2018 na wakacje nie mieli już prawie nic terminów
a sale w maju będziemy załatwiać jak będziemy w Polsce
Tysia -
Z poprawinami:) na poczatku mielismy miec ta sale dwa serca ale okazalo sie ze w niedziele nie zostawili wolnego terminu na poprawiny i termin całkowicie zmieniliśmy na lipiec. Zespol tez musieliśmy zmienić bo optymisci nie mieli juz tego terminu wolnego i wybraliśmy hit Sanok bo byli na naszej liście numerem 2
A co do sali to bedziemy miec w tej nowej co w styczniu jest oficjalne jej otwarcie:) -
KlaudyŚ wrote:Amy_ witam cie po raz pierwszy i myślę ze będzie więcej:)
Czyli przed sobą masz pierwszy cykl starań?
Tak pierwszyw sumie to cały czas się staraliśmy ale nie miałam okresu. Twraz dopiero organizm zaczął działać tak jak trzeba. Mam nadzieje ze okres powrócił mi na dobre i nie było to jednorazowe plamienie
-
No jest trochę załatwiania i dopasowywania wszystkiego do jednego terminu
my wlasnie chcieliśmy orkieste teraz my ale już nie mieli terminu na siepirn 2018 wiec odpadła ... I został cool band
a na ile osob będziecie robic wesele ? U mnie kurcze rodzina mega duza i wychodzi na pewno nie małe
A jeśli chodzi o Waszą sale to super ze będziecie mieć nową zaraz po otwarciuna pewno będzie ładn
Tysia -
Amy_ wrote:Cześć
Tak pierwszyw sumie to cały czas się staraliśmy ale nie miałam okresu. Twraz dopiero organizm zaczął działać tak jak trzeba. Mam nadzieje ze okres powrócił mi na dobre i nie było to jednorazowe plamienie
Witaj Amy_ a brałaś coś na uregulowanie ? Też miałam kiedyś problem z @ ale ja mam PCOS i dlategoTysia