Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia :) wrote:W to nie watpie wyjścia nie mamy bo jak nie my to kto
A po suwaczku widzę ze Ty też masz zaplanowany tak ?Tysia -
KlaudyŚ wrote:A moge wiedziec jaki zespół macie my hit sanok
A sale to mamy w g-kateringTysia -
Z poprawinami:) na poczatku mielismy miec ta sale dwa serca ale okazalo sie ze w niedziele nie zostawili wolnego terminu na poprawiny i termin całkowicie zmieniliśmy na lipiec. Zespol tez musieliśmy zmienić bo optymisci nie mieli juz tego terminu wolnego i wybraliśmy hit Sanok bo byli na naszej liście numerem 2
A co do sali to bedziemy miec w tej nowej co w styczniu jest oficjalne jej otwarcie:) -
KlaudyŚ wrote:Amy_ witam cie po raz pierwszy i myślę ze będzie więcej:)
Czyli przed sobą masz pierwszy cykl starań?
Tak pierwszy w sumie to cały czas się staraliśmy ale nie miałam okresu. Twraz dopiero organizm zaczął działać tak jak trzeba. Mam nadzieje ze okres powrócił mi na dobre i nie było to jednorazowe plamienie -
No jest trochę załatwiania i dopasowywania wszystkiego do jednego terminu my wlasnie chcieliśmy orkieste teraz my ale już nie mieli terminu na siepirn 2018 wiec odpadła ... I został cool band a na ile osob będziecie robic wesele ? U mnie kurcze rodzina mega duza i wychodzi na pewno nie małe
A jeśli chodzi o Waszą sale to super ze będziecie mieć nową zaraz po otwarciu na pewno będzie ładnTysia -
Amy_ wrote:Cześć
Tak pierwszy w sumie to cały czas się staraliśmy ale nie miałam okresu. Twraz dopiero organizm zaczął działać tak jak trzeba. Mam nadzieje ze okres powrócił mi na dobre i nie było to jednorazowe plamienie
Witaj Amy_ a brałaś coś na uregulowanie ? Też miałam kiedyś problem z @ ale ja mam PCOS i dlategoTysia