Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Też jestem . Ja jestem z okolic Krosna ale chodzę do Rzesz do dr Homy.starania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:No wkoncu moze jakos sie ozywi cos tutaj.k91 od ilu cykli sie starasz
Teraz jestem w trakcie 11cs. Dwa miesiące temu zmieniłam ginekologa na naprotechnologa z Rzeszowa i mam wrażenie, że zaczynam od nowa. Robię mnóstwo badań krwi i zawsze wychodzi mi,że muszę pobrać krew w sobotę albo w niedzielę, a to kłopotliwe w mojej okolicy.
Napiszcie coś o swoim leczeniu.
Tak dla poprawy humoru:
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium, że nie zrobią mi badań z próbki krwi (którą pobierali 3 tygodnie temu), bo mają jej za mało i muszę się zgłosić do laboratorium,żeby mi "dobrali". Pomyślałam,że to jakiś żart, ale prima a prilis już był.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 20:55
65cs, 30 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja też Podkarpacie!
Luccecita nie wiedziałam że my w tym samym województwie!Luccecita lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Skoro wątek reaktywowany, to i ja wracam. Trzy lata temu udało się w szóstym cyklu (trzecim na ovufriend). Teraz niestety minęło już ponad rok starań ( szczerze mówiąc nie liczyłam dokładnie cykli, pewnie było ich ok. 14).
W grupie zawsze raźniej.
-
nick nieaktualny
-
Ja również z Podkarpacia, z Jasła.
Chodziłam do dr Słowińskiego, teraz zmieniłam lekarza, ale jeszcze się docieramy ))
Monitorowanie cyklu na razie, prawie pół roku starań bez efektów.niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa