Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę że coraz więcej nas z okolic Krosna U mnie bez zmian. Koniec końców umówiłam się w spr konsultacji hormonów do dr Harasimowiccz( idę w przyszłym tyg). M zrobił badania nasienia i te wyszły bardzo nieciekawie więc tym zaprzątamy sobie na razie głowę ... No ale nie poddajemy się i walczymystarania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:annan
a gdzie robiliście badania nasienia ?
ja też z tych okolic
do jakiego gina chodzisz?
ja do dr Kuczy, ale poważnie mysle o zmianie...
Badania w Sensimedzie w Krośnie na kopalnianej, ale kolejne w listopadzie już będą w Rzeszowie. W Krośnie mały komfort psychiczny (m. w trakcie słyszał dzieciaki za ścianą które przyszły do dentysty )
Ja chodzę do P. Guzika na grodzkiej.starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzę do niego od ok 3 lat i jakoś nie mogłabym zmienić ginekologa. Przyzwyczaiłam się i mam zaufanie...
starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualnypodobno od niepłodności najlepszy jest w krośnie dr. Węklar- na kopalnianej przyjmuje, a pracuje tez w rzeszowie w klinice niepłodności
annana
a Ciebie jak Guzik prowadzi? w sensie chodzisz na monitoringi, bierzesz jakies leki? czy po prostu sie staracie ? -
Luccecita wrote:podobno od niepłodności najlepszy jest w krośnie dr. Węklar- na kopalnianej przyjmuje, a pracuje tez w rzeszowie w klinice niepłodności
annana
a Ciebie jak Guzik prowadzi? w sensie chodzisz na monitoringi, bierzesz jakies leki? czy po prostu sie staracie ?
U mnie sytuacja jest lekko skomplikowana. Starania z zaleceniem dupka bo miałam plamienia przed okresem. Zalecone badania hormonów i AMH i przy okazji USG w okol owu --> za każdym razem potwierdzona. Samego monitoringu nie miałam bo koniec końców lekarz namówił nas na badania M> twierdząc że tu należy szukać źródła problemu. No i teraz czekamy na poprawę sytuacji u M a wtedy mamy działać dalej. na razie brak leków u mnie- za wyjatkiem inofolic/inofem i zleceń diety dla osób z PCOSWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 07:51
starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
ja rodziłam 18.08 w profamili polecam.
Bardzo miłe położne, super sale. niczego nie brakuje wkładki po porodowe full podkłady full jedzonko smaczne. czyste zadbane sale, nikt nie żałuje tabletek przeciwbólowych. Są tez ubranka ale szybko znikają. mleko dla dzieci.
Jezeli powiecie ze macie z czyms problem albo obawy to wyjasnia.
Nie mam porónania z innymi szpitalami ale dla mnei duzy pozytyw.
Położne na porodówce konkretne kobiety miałam poczucie bezpieczeństwa.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Ja też jestem z Podkarpacia. Staramy się już 10 miesięcy, w tym 6 z ovu. Jestem po wstępnych badaniach,ostatnią wizytę miałam w pro familii u dr.Łoźińskiego. Wszystkie wyniki mam dobre, mięśniak na 5cm,ale pan doktor stwierdził,że nie przeszkadza w zajściu w ciążę i dał czas do końca roku, przepisał dupka.Po nowym Roku jak się nie uda mam znowu się do niego zgłosić i zaczniemy działać..a i jeszcze w między czasie mamy zrobić badanie męża. Fajnie,że jest nas tutaj trochę, bo w grupie zawsze raźniej Może trochę rozkręci się wątek Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki
-
tAnia wrote:Cześć dziewczyny Ja też jestem z Podkarpacia. Staramy się już 10 miesięcy, w tym 6 z ovu. Jestem po wstępnych badaniach,ostatnią wizytę miałam w pro familii u dr.Łoźińskiego. Wszystkie wyniki mam dobre, mięśniak na 5cm,ale pan doktor stwierdził,że nie przeszkadza w zajściu w ciążę i dał czas do końca roku, przepisał dupka.Po nowym Roku jak się nie uda mam znowu się do niego zgłosić i zaczniemy działać..a i jeszcze w między czasie mamy zrobić badanie męża. Fajnie,że jest nas tutaj trochę, bo w grupie zawsze raźniej Może trochę rozkręci się wątek Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki
Hej tAnia byłaś może u dr Tomasza Łozińskiego??? mogę wysłać Ci zaproszenie, bo mam parę pytań do Ciebie jeśli mogę oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 19:13
-
wiktoriaa wrote:Hej tAnia byłaś może u dr Tomasza Łozińskiego??? mogę wysłać Ci zaproszenie, bo mam parę pytań do Ciebie jeśli mogę oczywiście
wiktoriaa, przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale ostatnio u mnie trochę się działo i rzadko tu zaglądałam Tak, chodzę do doktora Łozińskiego, mój szczęśliwy cykl był po pierwszej wizycie u niego Oczywiście jak masz jakiekolwiek pytania to pisz Pozdrawiam