Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewuszki dzisiaj ja ranny ptaszek jestem. Wyprawilam męża do pracy i zapisałam się przez neta na poniedzialek do lekarza bo wczoraj wieczorem sie pojawilo plamienie. Wole nie ryzykowc do pon.jakos przetrwam przynajmniej bede spokojniejsza
-
Witaj Ewik
a myślałam że to tylko ze mnie taki ranny ptaszek
obudziłam się o 4:30 na mierzenie i juz bylo po spaniu
Ewcia gdyby coś się wiecej dzialo u Ciebie z tym plamieniem to najlepiej jechać na izbę przyjęć nie ma co bagatelizować
jeśli masz możliwość to zadzwoń do lekarza i zapytaj co robić?jaka dawkę dupka teraz bierzesz?może wystarczy zwiększyć?
będzie dobrze:*Ewik lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Gosia Ty z Wrocka jestes? moze jakies spotkanie przy kawce? I możne nasza Kasie da sie namowic na spotkanko aby nas pozarażała osobiście;)
jest jak najbardziej za spotkaniem:)
-
gosia86 wrote:Witaj Ewik
a myślałam że to tylko ze mnie taki ranny ptaszek
obudziłam się o 4:30 na mierzenie i juz bylo po spaniu
Ewcia gdyby coś się wiecej dzialo u Ciebie z tym plamieniem to najlepiej jechać na izbę przyjęć nie ma co bagatelizować
jeśli masz możliwość to zadzwoń do lekarza i zapytaj co robić?jaka dawkę dupka teraz bierzesz?może wystarczy zwiększyć?
będzie dobrze:*
Gosiu została dawka 2x1 tab.dziennie nie zwiększał bo nic się nie działo dopiero wczoraj wieczorem zauważyłam na wkładce. Właśnie to samo pomyślałam bo szpital mam 5 min.od domu więc gdyby coś się działo to pójdę. Tel.też mam do tego lekarza co byłam więc później o bardziej przyzwoitej porze zadzwonię.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hahaha, Magdalenko tez sie uśmiałam do łez
Takie to pisanie na szybko ;p hahaha
Ale Wam zazdroszczę, ze z tego samego miasta jesteście i możecie sie spotkać... -
Ale mnie prawy jajnik dzis boli... mam nadzieje, ze to nie jest zapowiedź czegoś niedobrego...boli jakby juz dzis miała byc owu, a to jeszcze daleko do niej powinno byc...
-
Hej dziewczyny. A ja jadę w korku nad morze. Brrr ale nam się podróż przedłuża... A co do znajomości z forum to mam dobre doświadczenia. Nefac w pierwszej ciąży poznałam na forum ciezaroweczkowym obecna przyjaciolke. Razem rodzilysmy w listopadzie. Od 7 lat codziennie sie kontaktujemy. Nasi mężowi i dzieci tez się znają. Razem spędzamy wakacje, witamy Nowy rok a mieszkamy 250 km od siebie
Ewik trzymam kciuki żeby wszystko się wyciszylo i bylo ok.rah, gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Wczoraj nad morzem była jeszcze ładna pogoda, upał i słońce. Trzymam kciuki,zeby na Wasz przyjazd troche tej pogody zostało u nas od 3 dni pada, a dzis pol nocy burza leje do teraz
-
Kolo Kalisza mijaliśmy burze. Na razie wydaje sie ciepło. Zostalo nam jeszcze 150 km. Wyjechaliśmy w nocy, żeby Cora spala w samochodzie a ta mala buntowniczką przez 6,5 godz jazdy spala 1,5 godz. O 5tej wolala juz śniadanie wiec przymusowy postój zaliczony
-
rah wrote:Z Torunia do Gdańska ok 160km podobno ma byc cały czas ciepło, tylko ma popadywac. To przynajmniej wesoła podróż macie
-
Jak pod koniec to juz moze widziałam, ze starasz sie uregulować cykle takze trzymam kciuki zeby przyszła w terminie
ewwiel lubi tę wiadomość