Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka_ka wrote:Ja też dzisiaj dowiedziałam się, że dwie dalsze koleżanki są w ciąży i nie powiem trochę się smutno zrobiło, jedyne co mnie pocieszyło to to, że jedna jest starsza o 3 lata, a druga o 8. Obydwie pierwsza ciąża...
Magdalenko, to chyba naturalny odruch. Cieszysz się ogromnie, zwłaszcza jeśli to ktoś bliski...a z drugiej strony pragniesz ogromnie tego samego dla siebie.
U mnie 2dc. Pozbierałam się znów i zaczynam kolejny cykl pełna nadziei, że to będzie ten właściwy...
Kati dała mi ogromną nadzieję, że i na mnie przyjdzie pora...
Kati86, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
magdalenka_ka wrote:Ja też dzisiaj dowiedziałam się, że dwie dalsze koleżanki są w ciąży i nie powiem trochę się smutno zrobiło, jedyne co mnie pocieszyło to to, że jedna jest starsza o 3 lata, a druga o 8. Obydwie pierwsza ciąża...
Na każdego przyjdzie czas :*
Ja teraz będę mocno trzymać kciuki za Was wszystkie i będę Was odwiedzać i wspieraćIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati gratuluję z całego serca;) Ja jak 3tyg temu zrobiłam test to napisałam mojemu M.- "przyjedź szybko do domu". On w popłochu wpada do domu a ja stoje i rycze. Ale to tak rycze jakby jakaś najgorsza tragedia się stała. Pyta co się stało,a ja pokazuje mu test i jeszcze bardziej rycze. Sam nie wiedział jak ma się zachować i mówi - "to Ty się nie cieszysz???" Ale jak dzisiaj o tym myślę to śmiać mi sie chce z mojej reakcji:)
Kati86, aja lubią tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Kati gratuluję z całego serca;) Ja jak 3tyg temu zrobiłam test to napisałam mojemu M.- "przyjedź szybko do domu". On w popłochu wpada do domu a ja stoje i rycze. Ale to tak rycze jakby jakaś najgorsza tragedia się stała. Pyta co się stało,a ja pokazuje mu test i jeszcze bardziej rycze. Sam nie wiedział jak ma się zachować i mówi - "to Ty się nie cieszysz???" Ale jak dzisiaj o tym myślę to śmiać mi sie chce z mojej reakcji:)
Ja od kilku lat planowałam jak to powiem, chciałam zrobić coś co zapamięta a tu proszę tak po prostuNiunia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
ja też zaczynam mieć doła ;/ już nie mogę się doczekać urlopu i wyjazdu do lekarza do Krakowa. może wreszcie się posunie nasze leczenie do przodu... a poza tym auto nam się poważnie zepsuło i chyba nici z wyjazdu na węgry eh ;/
-
nick nieaktualnyKasiu wielkie gratulacje dbaj o siebie i o bąbelka wszystkim gratuluje i tul te ktore mają doła musimy być dzielne u mnie na razie spokoj pomijając fakt ze nawet we śnie nie moge przestać myśleć o ciąży schiza na calego muszę sie tego pozbyć bo nie ciekawie bedzie
aja czaruję samochod niech zacznie współpracować czary mary ,czary mary ten samochód słucha aji bo na Węgry przyszedł czasaja, Kati86 lubią tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Kasiu wielkie gratulacje dbaj o siebie i o bąbelka wszystkim gratuluje i tul te ktore mają doła musimy być dzielne u mnie na razie spokoj pomijając fakt ze nawet we śnie nie moge przestać myśleć o ciąży schiza na calego muszę sie tego pozbyć bo nie ciekawie bedzie
aja czaruję samochod niech zacznie współpracować czary mary ,czary mary ten samochód słucha aji bo na Węgry przyszedł czas -
nick nieaktualny
-
Ewik wrote:Chyba nikt nie ma weny na pisanie
Dziewczynki a jak myślicie mogę spokojnie pić herbatkę z melisy?Ewik lubi tę wiadomość
-
Z pewnością nie mamy weny na pisanie...od rana marudzimy
Co do herbatki tez nie wiem. Ja osobiście bym nie pila. Herbatki owocowe, delikatne owszem, ale ziołowe to niekoniecznie...moge sie oczywiście mylić, ale ja przewrażliwiona jestem i zawsze mam swoje podejście