Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie...a Kati nawet tempki dzis nie wpisała....
Stresuje sie jak przed egzaminem! I zawsze mam złe myśli wtedy Sio! Złe myśli, sio!
Kati, Twój pamiętnik jest jedynym jaki tutaj przeczytałam. Pewnie dlatego tym bardziej kibicuje i lepiej rozumiem co przeszlas.
Czekamy. -
Gosiu, a nie miałaś isc jutro?
Czasami lepiej nawet nie licząc na nic isc po prostu pogadac. Nie szarpią Tobą wtedy emocje, nie musisz pamietać o zadaniu miliona pytań łatwiej sie chyba poznaje ludzi w ten sposób. Przynajmniej ja tam staram sie robić, nie na szybko bo potzrebuje badanie, tabletki itp. bo wtedy jestem tak zaoferowana sobą, ze potem sama nie wiem czy ktos był miły, fachowy, konkretny -
nick nieaktualnyrah wrote:No wlasnie...a Kati nawet tempki dzis nie wpisała....
Stresuje sie jak przed egzaminem! I zawsze mam złe myśli wtedy Sio! Złe myśli, sio!
Kati, Twój pamiętnik jest jedynym jaki tutaj przeczytałam. Pewnie dlatego tym bardziej kibicuje i lepiej rozumiem co przeszlas.
Czekamy.
Pisałam do niej na fb ale cisza puki coWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:08
-
gosia86 wrote:No to będę zaglądać w miarę możliwości
umowilam się na poniedzialek na wizytę do Gina, nawet jak,dostane okres,to,pójdę pogadać zobaczyć co za,człowiek nie mam nic do straceniarah lubi tę wiadomość
-
Nie ukrywam ;p
Szczególnie ze, jak pisałam stronę/dwie wczesniej, z naszego tygodniowego wyjazdu nici...;((( dzis sie dowiedziałam, i męża nie bedzie w dni płodne. Załamana jestem okropnie, bo w sobotę rano mieliśmy jechać....o niczym innym nie moge myślec... -
rah wrote:Nie ukrywam ;p
Szczególnie ze, jak pisałam stronę/dwie wczesniej, z naszego tygodniowego wyjazdu nici...;((( dzis sie dowiedziałam, i męża nie bedzie w dni płodne. Załamana jestem okropnie, bo w sobotę rano mieliśmy jechać....o niczym innym nie moge myślec... -
Odkąd sie zrobiło ciepło nie miałam dnia wolnego, w tym roku ani razu nie robiłam grilla, nie zamoczylam w wodzie nawet palca u stopy....jak nigdy w życiu przez moje całe 28,5 roku. tak czekałam na ten wyjazd...
-
rah wrote:Odkąd sie zrobiło ciepło nie miałam dnia wolnego, w tym roku ani razu nie robiłam grilla, nie zamoczylam w wodzie nawet palca u stopy....jak nigdy w życiu przez moje całe 28,5 roku. tak czekałam na ten wyjazd...
rah lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Ja już po pracy, jutro jadę na weekend do rodziców, muszę uciec z Krakowa na chwilę
Poza tym, dziś mi @ tak daje we znaki, że dwa ibupromy max nie pomogły. Agrrr!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.