Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ednak to @ grrrtrr!!!
no trudno, moze pisane jest mi idealne dziecko wiec trzrba czekac na idealne jajeczko i idealny plemnik. Swoja droga, we wtorek mam wizyte u mojego gina, to moze cos mi da na idealne jajeczko!rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under tulę mocno...jedziemy na jednym wózku.
U mnie też małpa przyszła pełną parą niestety... W tym dniu w którym OF mi wyliczyło...
Cykl mi się skrócił do 29 dni (chyba po braniu bromka i euthyroxu)...
Ale jestem nawet dzielna...już nie płakałam.
Kati...OGROMNIE SIĘ CIESZĘ I JESTEM PEŁNA NADZIEI...3mam kciuki za jutrzejszą bete kochana :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
kolezanka, ktora podobnie jak ja starala sie od paru miesiecy, polecila mi wiesiolek plus castagnus. Zaszla w pierwszym cyklu brania. Wiem, ze im mniej wspomagaczy tym lepiej, ale mocno sie nad nimi zastanawiam.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Wisiolek mi pomógł troche na sluz. Jest go więcej i ładniejszy. Ale jak juz wczesniej pisałam, biorę tez magnez i wit b6, herbata 100% malin! do tego rooibos, no i siemię. Co do Castagnusa, nieco zmniejszył bolesnosc cykli i obniżył prolaktyne, ale tak poza tym nic mi nie pomógł. Wręcz odkąd go zaczęłam brać, to miałam prawie zero sluzu i wydłużył mi cykl! Juz nie raz czytałam, ze wydłuża dziewczynom cykle i w ogole nie wiadomo kiedy ta owu jest....
Myśle, ze koleżanka po prostu uwierzyła, ze taki zestaw jej pomoże, albo to był jej cykl nie mowie, ze leki nie działają, ale jednym pomagają od razu, a innym pogarszają sytuacje. Ile kobiet,tyle zdań. -
Lenko, nic nie poszło nie tak Nie myśl o tym, tak miało byc....
A moze doprowadzanie cyklu, siebie i męża do perfekcji sprawiło,ze nie tym razem.... -
Asiku Ty jeden kochany :*
Chyba masz rację. Rozmyślanie o tym to ślepy zaułek. Lepiej powiedzieć, że mój organizm czeka jeszcze na wypuszczenie pięknego zdrowego pęcherzyka Lenki...:*rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka i tak bedzie piekny mocny i silny pecherzyk bedzie.
Oprocz boli brzucha takich typowo miesiaczkowych i krzyza to nic sie nie dzieje le Maz stwierdzil,ze jestem bardziej nerwowa sama sie nakrecam i nie potrafie wyluzowac.Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Ewik, Ty teraz musisz być silna i zrelaksowana:*
Wypoczywaj dużo i ciesz się kochana każdą chwilą. Wszystko będzie dobrze i nie ma co się stresować
Ja dziś zrozumiałam, że nie da się wszystkiego w życiu zaplanować i że trzeba cieszyć się z tego co się ma...rah lubi tę wiadomość
-
Oj tak Lenka masz absolutnie racje. Wiem jak to z boku moze wygladac,ze lamentuje czy cos ale na prawde sie bardzo ciesze wrecz nie moge uwierzyc ale zycie nie jest mimo wszystko uslane rozami i zawsze sie znajdzie jakis debil zeby zdenerwowac robiac to np.specjalnie niestety mam w swoim srodowisku takie osoby ktore nie daja wytchnienia chociaz na chwile
-
Lenko, wiem ze mam racje (skromniacha :p ), bo mam tak samo. Myśle, analizuje, wszystko dopinam na ostatni guzik, a potem dupa blada i płacz...dobrze, ze nie trzeba sie kochać co 28 godzin 42 minuty, bo potrafiłabym tak pilnować, zeby co do sekundy było. A to tylko w paranoję mozna wpaść
Gosiu, szczerze mówiąc nie spotkałam nikogo kto by jadł wiecej niż 2 tabletki, oprócz babek w ciąży...
Ewik "zlam" nogę na 6-8 tygodni