Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under, ja nigdy nie jem tabsow ale ostatnio tez miałam takie dolegliwości,ze bez ibupromu bym nie dała rady całe szczęście te bóle w koncu przechodzą i sie o nich szybko zapomina
Szpilką, nie chodziło mi o to,ze cos za cos i ze przez malucha nie macie wakacji po prostu przeczytałam,ze tez nie masz, a zaraz potem spojrzałam na Twój suwaczek i tak sobie pomyślałam,ze chociaz TO masz.
Ewik, dobre lezenie sie należy ja sama w domu to produkuje w necie -
rah wrote:Under, ja nigdy nie jem tabsow ale ostatnio tez miałam takie dolegliwości,ze bez ibupromu bym nie dała rady całe szczęście te bóle w koncu przechodzą i sie o nich szybko zapomina
Szpilką, nie chodziło mi o to,ze cos za cos i ze przez malucha nie macie wakacji po prostu przeczytałam,ze tez nie masz, a zaraz potem spojrzałam na Twój suwaczek i tak sobie pomyślałam,ze chociaz TO masz.
Ewik, dobre lezenie sie należy ja sama w domu to produkuje w necie -
Dziewczyny chyba dzisiejsza pogoda zle na nas wplywa
Rah wiem co czujesz i co przezywasz, wiec mocno cie tule. Jak nie w tym cyklu to moze w następnym wam sie uda, albo cos spontaniczne zaplanujecie
Ja przyszlam z pracy, zjadlam tabsy przeciwbolowe i poszlam spac. -
nick nieaktualny
-
Hej Laski! Tak na szybko Was poczytuję U mnie zmęczenie na maxa. W pracy horror. Do domu wróciłam to na szybko lasagne z kapustą zamiast makaronu zrobiłam i suróweczkę. Teraz wielkie prasowanie i pakowanie mnie czeka (jutro w nocy jedziemy nad morze). Aaa, i jeszcze jutro fachowcy przy jeżdżają nam drzwi montować w domu, więc jutro przed samym wyjadem czeka mnie sprzatanko Przytulam wszystkie smutne koleżanki.
szpilka lubi tę wiadomość
-
Puk Puk
podobno tęsknicie za mnąszpilka, Lenka@, rah, gosia86, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
no więc kochane dziewuszki od 13 siedzę i ryczę co chwilę, prawdę mówiąc do tej pory się nie mogę opanować jak pomyślę... mąż płakał, tato płakał...
Wynik HCG 53,99
Napisałam swojemu lekarzowi maila z wynikiem odpisał
"ciąża. na wizytę proszę się umówić za tydzień lub dwa"Lenka@, szpilka, rah, Izik, magdalenka_ka, gosia86, Niunia86, aja, Ewik, małolata lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:no więc kochane dziewuszki od 13 siedzę i ryczę co chwilę, prawdę mówiąc do tej pory się nie mogę opanować jak pomyślę... mąż płakał, tato płakał...
Wynik HCG 53,99
Napisałam swojemu lekarzowi maila z wynikiem odpisał
"ciąża. na wizytę proszę się umówić za tydzień lub dwa"Kati86 lubi tę wiadomość
-
rah wrote:Tak Kati czekalyśmy!!! Super nowiny!!! I znowu bede płakać!!! heheh
Asiu mam nadzieję, że z radości razem ze mną :*
Naprawdę byłam pewna dziś po temp, że nic z tego. Na bete poszłam z nastawieniem "po co mi to?"
o 13 rozryczałam się i nie mogłam przestać i wydusić słowa, udało mi się tylko zawołać męża a ten ze strachu co się dzieje jeszcze na mnie nakrzyczał "co się stało? Kaśka! Kurde na co ja mam patrzeć? co to znaczy?"
mogłam się tylko uśmiechnąć i pokiwać głową TAKmagdalenka_ka, Lenka@, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kasieńka, tak bardzo się cieszę. Sama płaczę. Poryczałam się jakbym to ja już była.
Kochana, po tylu latach...kolejna Czarnobylka, która daję nam wszystkim nadzieję :*
Dziękuję Ci za nią... :*Kati86, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
puściłam dzisiaj rano kupon lotto jak wracałam z bety i wiecie co? ja swoją szóstkę już mam na tej papierkowej mi już nie zależy
Lenka@, rah, gosia86, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:puściłam dzisiaj rano kupon lotto jak wracałam z bety i wiecie co? ja swoją szóstkę już mam na tej papierkowej mi już nie zależy
Ty chyba chcesz, żebym w ogóle nie przestała płakać
:*:*:*
Piękna nowina...
Kati86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
gosia86 wrote:Kati czekam,i czekam a Ty tak,nas trzymasz w niepewnosxie
to,druga ciaza dzisiaj
bliska, koleżanka z forum tez
super dzien :*
gtmratulacje
Ja też dzisiaj dowiedziałam się, że dwie dalsze koleżanki są w ciąży i nie powiem trochę się smutno zrobiło, jedyne co mnie pocieszyło to to, że jedna jest starsza o 3 lata, a druga o 8. Obydwie pierwsza ciąża...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]