Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:tu nie o nazwę chodzi, ale a o to, że co się na fejsie pojawia na zawsze na fejsie zostaje i zalożenie nowego konta nie zmienia tego że jest powiązane z naszym ip i wszystkim co robimy na kompie a ja jeszcze jestem takim komputerowym debilem, że wielu rzeczy nie umiem zablokować więc pilnuje się żeby sobie biedy nie narobic i nic niepożadanego na kompa nie ściągnąć nie kliknąc itp
-
A ja niestety pracuję na fb rownież dlatego wstaję i odpalam fejsa oraz ovu.
No i sumie cały dzien tu siedzę, do popołudnia, poki do domu nie pójdę -
Obijam się
Zajmumę się marketingiem, reklamą, organizuje rożne spotkania, wymyślam sposoby reklamowania firmy, tworzę materiały promocyjne, układam teksty na stronę, zmieniam ją tak aby była jak najlepsza (układ tekstów, podział strony). Ogolnie dbam o wizerunek firmy, a do tego robię rzeczy przyziemne ;p odbieram telefony od klientów, realizuje ich zamówienia,wystawiam faktury....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 09:00
-
A ja myślałam że tylko ja tutaj taka "produkcyjna" ale i tak już kończę do końca miesiąca i mam zamiar znów do biedroneczki wrócić
Musze Wam powiedzieć co mi się śniło...
Spotkałyśmy się wszystkie, gdzie nie wiem ale było ciepło
i uwaga... WSZYSTKIE W CIĄŻY! ależ to byłoby piękne
Tego nam wszystkim życzęgosia86, rah, mała.mi, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Gosiu to jakie trzeba miec wykształcenie zeby sie czymś takim zajmować?;p
Temat conajmniej zielony dla mnie ;p
Kasiu, piękny sen!! Podoba mi sie! -
Najlepiej techniczne
ale na montażu pracują nawet laski tylko po gimnazjum
ja mam liceum profilowane i studium policealna
ale myślę że oni wcale nie brali tego pod uwagę
po prostu ktoś mnie zauważył jak pracowałam na montażu i tak pociągnął trochę wyżej
ale to by było na tyle co mogę tam osiągnąć
myślałam nad zmianą pracy ale teraz to nie jest odpowiedni czas gdy staramy się o dziecko wolę mieć jasną sytuację w pracyrah lubi tę wiadomość
-
ja w pracy mam dostęp do fb i do skype'a, więc tak naprawdę wszystko mi jedno gdzie sobie założymy grupę. Na skypie tylko to mniej wygodne, bo jeżeli któraś w danym momencie jest niedostępna, to jak się pojawi to dostanie tysiąc wiadomości i ciężko się z tym połapać trochę. Na fb jest lepszy przegląd wątków moim zdaniem.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki! miłej niedzieli:)
szkoda ze jest taki podział, no ale nikogo do niczego nie mozna zmusic:(
ja ze skype odpadam bo jak jestem w pracy to do fb i ovu mam dostep tylko.
Szpilka kochana to co tu piszemy kazdy moze zobaczyc tez, wystarczy wygooglowac ...i wszystko widac jak na dłoni i nie trzeba miec tu konta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 10:18
-
hej Kochane
uzerac sie z ludzmi trzeba w wielu zawodach, w mojej pracy czasem wspolpracownicy tak sie zra ze dochodzi do placzu (nauczyciele) a dodajac do tego kochanych pyskatych gimnazjalistow to niekiedy praca przy tasmie jest marzeniem byle robic swoje i z nikim nie gadac w moim poprzednim gimnazjum przynajmniej nauczyciele sie tak nie zarli, a tu po tym jak jedna zaczela mnie pojezdzac w pokoju przy wszystkich, ze robie w 3 klasie kartkowki po weekendzie i sie jej postawilam nie przebierajac w slowach, mam spokoj, ale niektorzy maja przerabane... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny