Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj rano odważyłam się drugi raz od zabiegu zbadać szyjkę (wcześniej bałam się cokolwiek tam dotykać) i aż żal d... ściska, że nie możemy teraz próbować. Tak wysoko i tak otwartej to jeszcze nie miałam. Może to wynik zabiegu ale przy pierwszym badaniu taka nie była. Oby za miesiąc też tak było. A i dostałam nowy termometrrah, magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
-
Hehe,leń, leń, gdy choruję żadlo mam wysoką gorączkę, ale zawsze głowa mi pęka i ledwo żyje.
Nie raz słyszałam, ze nie tylko tsh jest ważne ale wlasnie ft3 i ft4. I ze euthyrox powinno sie jeść jak tsh wyższe ale przy tym ft4 za niskie...
Ja mam tsh 3,5 a ft4 w normie 14,89 (10,4-19,6) i powiedział,żebym jadła 25. -
Nie zazdroszcze Wam chorowania, ale zazdroszcze tego bezkarnego leżenia w łóżku! Ja już padam, tak chce mi się kawy, a jeszcze nie miałam przerwy, w dodatku jestem na wizycie poza biurem i nie mam dostępu do czajnika
Uwaga, piersi mnie zaczęły boleć, inaczej niż zwykle. Taki ból od środka, a nie przy dotykaniu. Czyli ufam, że progesteron rośnie i owu była. Ach jeszcze tyle dni do testowania...Lenka@ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kasiu dziękuję Ci za wiarę we mnie
ale nie pokladaj aż takich nadzieji
ja sama ją tracę pomału
Asiu ja mam zazwyczaj ft4 okolo 1,6- 1,7
tsh różnie teraz mi skacze po ciąży
Lenka wiem jak z tym L4 ciążowym bo się zalapala i bylam w szoku jak sie okazala jak niską mam dniówkę
na szczęście 1.09 mija 3 pelne miesiące przepracowane bez zwolnienia
Madziu oby ten ból coś znaczył
trzymam kciuki
jadę powtórzyć progrsteton
i nic nie będę jednak kupować żeby powiedzieć M o dziecku
pójdę na spontan i wymyślę cos jak juz będę miala ku temu powodyrah lubi tę wiadomość
-
Gosia zawsze jest jeszcze szminka i kretka do oczu albo zwykły krem i uśmiech na brzuchu
Ja Cię nie chcę nakręcać ale ładnie to wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:38
gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Albo jakiś napis z jedzenia lub serducho z pomidorów
ale będę się martwić jak przekazać wiadomość gdy będzie co przekazywać
ale wątpię starsznie się dzisiaj zirytowalam w pracy i to o jakieś mało istotne rzeczy a to raczej w moim wypadku zwiastun @
a i kochane dziewczynki zapomnialam w poprzednim poscie życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia:)
jutro będę bala się mierzyć rano temperaturęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:43
Lenka@, rah lubią tę wiadomość
-
Kati świetny pomysł z tą szminką na brzuchu !!!
Ale mi się spodobał !!! Ściągam
Gosiu, 3mam kciuki za śliczny progesteron Kochana
O pięknym wykresie już nie będę wspominała...
Magdalenka, wiem co czujesz...
Najlepszy jest początek miesiąca, kiedy jeszcze się człowiek tak nie nakręca i nie doszukuje objawów...
Mała.mi, to dobre objawy Byle wytrwać do następnego cyklu starań.
gosia86, mała.mi lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Kati świetny pomysł z tą szminką na brzuchu !!!
Ale mi się spodobał !!! Ściągam
A bierz może przynajmniej Tobie uda się to wcielić w życie
Mała.mi zazdroszczę nastawienia
Dziewczyny wyjaśnijcie mi coś... jak byłam ostatnio u gin to pytała czy miałam stymulację bo po stymulacji to może być różnie z zielonym światłem... o co chodzi? że wcześniej czy że właśnie długo nie można?
A w ogóle ostatnio robię takie dobre obiady że sama sobie nie wierzę że to moje... a dziś to przesadziłam... przez 10min "rodziłam" bo myślałam że mi wnętrzności wysadzi
Mam nadzieję że jesteście po obiedzie i nikogo nie zniesmaczyłam
NIGDY WIĘCEJ TYLE OBIADU!!!!!!!IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
A ja ostatnio rzadko gotuję
M je obiady w pracy a dla siebie samej mi sie nawet grzać nie chce, chyba ze mnie mama poratuje
spotkalam sie z przyjacielem gadaliśmy ponad godzinę
uwielbiam z nim rozmawiać
Cranberry współczuję że jeszcze tyle godzin przed Tobą ale dobrze że możesz tu do nas zaglądać
ja tez wchodze kiedy tylko mogę gdy jestem w oracy
Kasia Tu lasuchu -
A Mała Mi wiem jak Ci ciężko i jak bardzo dluzy się teraz czas
wspieram Cię całym sercem
bylam się już ukłuć na progesteron i czekam na autobus
kupilam dla męża bluzę w reserved bo mu się podobala a sam by sobie nie kupil
a przy okazji obczailam dla siebie dżinsy
fajnie że spotkalam się z przyjacielem przynajmniej chwile nie myslalam o ciąży oczywiście o tym też rozmawialiśmy ale nie byl to dzisiaj główny tematWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:25
Kati86, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Gosia no właśnie żebym zjadła jakoś dużo ale nie po prostu ostatnio jadłam strasznie mało i chyba żołądek za bardzo się przyzwyczaił do takich porcji...
Masakra jeszcze cierpię wyszłam do sklepu po jakąś wędlinę do kanapek dla mężusia i czułam że zaraz padnę
a teraz oglądam "rozmowy w toku" debilni rodzice którzy chcą pozbawić dziecko ojca/matkę... nie wiadomo gdzie prawda i który rodzic chce dobrze a który ściemnia ale jak można chcieć dziecku odebrać możliwość kontaktów z rodzicem?IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
A ogladalas wczoraj o tych laskach które nie chcą mieć dzieci?
najgorzej gdy para robi z dziecka kartę przetargową
znam takie sytuacje tragedia dla dziecka
Kasiu to uwazaj na żołądek terazWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:40
-
Nie no ostatni raz... normalnie wracam do tamtych porcji...
Widziałam... a jak widzę zapowiedź wrześniowych odcinków to mi ręce opadają... "mam 11 lat i już się odchudzam" no cóż taką teraz mamy modę na "im chudsza tym lepsza" to jest brak rozmów i interwencji nauczycieli bo to się najczęściej ze szkoły wynosi...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
gosia86 wrote:Moim zdaniem te programy to pic na wodę
kiedyś byly ciekawsze teraz takie naciągane
wlaśnie spalam w autobusie
masz rację kiedyś były ciekawsze a przynajmniej mniej sztuczne i debilne...
Nie śpij bo Cię okradnąIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Dziewczynki, oczywiście, że te programy są naciągane i to ostro.
Współczesne media zbijają kasę niestety na EMOCJACH.
Emocje się najlepiej sprzedają.
Nieźle muszą płacić tym ludziom, że takie głupoty wygadują...
Dziewczynki...tak sobie patrzę na suwaczek Gosiaka...i w sumie tak mnie naszło...że 16-tego września są moje imieniny...a 3 dni potem mija nam kolejna rocznica bycia razem...
Ehhh..i tak mnie naszło...jakby to cudownie było dać mojemu M taki prezent...
gosia86, Kati86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...