Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmieniaja się te dane. Np. jak zaznczysz że masz częstomocz to Ci daje punkty, które świadcza, że możesz być w ciaży itp. Ja jak się zalogowałam to pierwszy miesic miałam za darmo i wtedy mogłam wszystko zobaczyć jak coś działa. Ty tak nie miałaś?
-
madlenka wrote:Musi się dać. Ja na tablecie i komórce nie umiem ale poradziłam sobie z tym na kompie. Ja nie mam wykupionego abonamentu. Raz mi pokazywało, że pozytywny test na 86% i nic z tego nie wyszło. Wykres mam, pisać z wami mogę. Narazie nic więcej nie potrzebuje.
rah, vincaminor lubią tę wiadomość
-
ewwiel wrote:Jesli jesteś w ciąży to prawdopodobieństwo pozytywnego testu wynosi 86% - na takiej zasadzie to działa, a nie ze na 86% jesteś w ciąży.
Rozumiem, źle się wyraziłam. Tak czy inaczej mnie to wkurzało i dawało tylko niepotrzebn nadzieję.ewwiel lubi tę wiadomość
-
kurcze a ja się zastanawiałam tyle czasu co to jest. Mi nigdy nie przyznano żadnych punktów ani nic jie pokazywało. Myślałam że to poprostu nie działa,bavwy mi tu że wam tam coś przyznaje
Edit. Już wiem jak to działa. Porostu ovu wyznacza mi owulacie np. w 14 dc, a w rzeczywistości mam w innym i to mi sie nie pokrywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:30
-
Dziewczyny, ale szalejecie
"napołodziłyście" tu
widze, że zaczynamy nowy rok z grubej ruryUnder, ja też czekam na wiadomość od ciebie:)
tak się niecierpliwie przed waszym testowaniem jak przed swoim własnym hihi
Kati, piesio cudownyPróbuje męża namówić na psa, ale jak zaczniemy rozważać wszystkie za i przeciw, to rezygnujemy, bo w kazdej chwili może się okazać, że wracam na cały etat i nie będzie nas całymi dniami w domu.
Ewwiel, jesteś dzielną kobietą! Wspieram cię z całego serca!!! i życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia, a potem cudownego maleństwaprzykre to, że w naszym kraju nic nie załatwi bez znajomości. przerabialiśmy to przy chorobie mojej Mamy.
Lenka, coś czuję, że ty szybciutko dołączysz do zafasolkowanych Czarnobylek
Rah, życzę ci żeby laparo ci pomogła.
Mnie niestety nie pomogła. narazie jeszcze próbujemy, ale pewno w przyszłym tygodniu umówimy się na wizytę w typowej klinice leczenia niepłodności. mąż będzie powtarzał badania, no i chcemy podejść do inseminacji najszybciej jak się da.
Magdalenka, przerwy w nauce są wskazane
Szpilka, będziesz cudowną mamązobaczysz
zdaj się na na naturę i swój instynkt
Dziewczyny, nie narzekajcie na powrót do pracy. ja miałam wolne tylko święta i wiadomo Nowy Rok i teraz wtorek. a tak to pracujemy. o urlopie w sezonie świątecznym nie ma szans, ruch, inwentaryzacja, a potem w lecie też nie, bo sezon podręcznikowy. zawsze nas "wywalają" na urlopy w lutym/marcu.
masterchefem nie jestem i tak naprawdę dopiero uczę się gotować, ale jakoś żyjemy po tych trzech latach mojego gotowania:D a tak przy okazji zapraszam na placek z jabłkamibiały taki na wierzchu jak biało za oknem po dzisiejszej burzy śnieżnej
Malgo, "forum jajnikowe" rozwaliło mnie totalnieale się śmiałam
ewwiel, agatka196, magdalenka_ka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Już po skończonej nauce na dziś
niestety nie nadrobiłam wszystkiego
ale do egzaminu mam jeszcze cały tydzień i wiem, że będę dziennie zakuwać
Cieszę się, że taki ruch na forum, bo w kupie tak jakoś raźniejteraz przed snem popijam czerwone winko na lepsze endometrium i snem i bardzo się cieszę, że od jutra powrót do normalności - kto by się spodziewał, że zatęsknię do pracy i szkoły?
Kolorowych snów czarnobylki :*ewwiel, Lenka@, gosia86, aja, rah lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny... jest blaaada kreska.
gosia86, magdalenka_ka, Ania1986, agatka196, ewwiel, szpilka, JoJo86, Eklerka, aja, Lenka@ lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
under_the_snow wrote:Dziewczyny... jest blaaada kreska.
Under to niech kreska ciemnieje z dnia na dzień :* moje ciche gratulacje (choć jak by mi wyszedł bladzioch to skakałabym pod sufit!) jej jaki dobry początek roku
Lenka teraz chyba Ty będziesz testować na dniach?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
o 12:45 zarezerwowałam wizytę u ginekologa, żeby dał mi luteinę. Aż wołałam M, żeby sprawdził, czy on też ten cień cienia widzi.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
agatka196 wrote:Under wiedziałam
pocichutku gratuluje.
No to która następna?
Dziewczyny proszę o kciukolce. Mam wizytę na 10.20
Kciukamy! Odezwij się po wizycie
A Wy za mnie trzymajcie kciuki co bym nie oblała próbnego egzaminu albo się od niego wywinęła
I moja prośba do świeżo zafasolkowanychnie uciekajcie od razu z naszego wątku. Lubimy jak przyszłe Mamuśki się udzielają. Bierzcie przykład ze Szpileczki
Miłego dnia!gosia86, aja, Lenka@ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]