Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under mnie też boli podbrzusze. Pierwsze dni leżałam bo bóle silne były a teraz sa mniejsze. Macica się rozciaga.
Magdalenka kciukam za egzamin. Powodzenia
A i uciekać też zamiaru nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:59
-
Under gratulacje, brzuch moze bolec, nawet dosc mocno i jest to normalne, jak nie bedzie bolal za kilka dn to tez jest normalne, a lekarz nawet jakby zrobil usg to na 95 % nic dzis nie zobaczy, bo dzidzia za mala, bedzie dobrze
my nadal w dwupakua ja staram sie zachowac rownowage miedzy wpadaniem z dobrym slowem a wnerwianiem innych swoja ciaza
gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Nie spodziewam się dzisiaj, że cokolwiek zobaczy, właściwie biegnę tylko po luteinę, bo boję się, że może zaszkodzić jej przerwanie. Spróbuję sobie też zarezerwować wizytę u lekarza, który chcę, żeby prowadził ciążę.
Dziewuszki, ale na pewno cień cienia drugiej kreski to też się liczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:26
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under zrób jeszcze jutro test i pojutrze zobaczysz czy ciemnieje. Mi tez wyszedł pierwszy cień cienia. A kolejne już ciemniejsze kreski.
Zła jestem jak osa. Właśnie dostałam telefon że Dr nie dojedzie i wizyte trzeba przełożyć. -
zeby nie przerywac leczenia sie liczy, dla Ciebie tez sie liczy, i dla nas, lekarzowi powiedz ze mialas blady test a milas brac luteine na podtrzymanie i Ci sie konczy, jak trafisz na barana, ktory uwaza ze to jeszcze nie ciaza, bo tacy sie zdarzaja idz do kogokolwiek po recepte, ale raczej potraktuja Cie powaznie
-
under_the_snow wrote:Nie spodziewam się dzisiaj, że cokolwiek zobaczy, właściwie biegnę tylko po luteinę, bo boję się, że może zaszkodzić jej przerwanie. Spróbuję sobie też zarezerwować wizytę u lekarza, który chcę, żeby prowadził ciążę.
Dziewuszki, ale na pewno cień cienia drugiej kreski to też się liczy?
Dziewczyny mają rację, luteina nie zaszkodzi, a pomóc zdecydowanie może. Sama jadę na luteinie od początku ciąży z powodu niskiego progesteronu. Mogło skończyć się poronieniemPotem ok. 15 tygodnia ciąży miałam wielką ochotę odstawić luteinę, ale ginekolog powiedziała, że nie ma się co spieszyć, więc faszerowałam się dalej. 26 grudnia jechaliśmy do teściów, mieliśmy kolizję i po całej akcji z policją... zaczęły się skurcze
Wylądowałam w szpitalu a tam pierwsze pytanie: "brała Pani dziś luteinę?", a mimo tego, że brałam, dostałam drugą dawkę
Nie chcę przesadzać, ale w pewnym sensie to jest niekiedy lek na całe zło
Mnie wystawili receptę w szpitalu. Kończyło się opakowanie (ostatnia tabletka), jeden z ginekologów na zwolnieniu a drugi nie przyjmuje przed umówionym terminem. Poszłam do szpitala, wtargnęłam na oddział i wyprosiłam receptę u jednego z lekarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:59
-
Gosiu dziś miałam mieć wizytę na luxmed. Bo chciałam by mi zrobiła usg i powiedziała lub pokierowała co z ta tarczyca zrobić.
Cale szczęście że na sobotę udało mi się dostać do mojego gina, który będzie prowadził ta ciaże
Byłam w pracy i wziełam wolne do końca tygodnia by się nie szarpać i nie dźwigać w pracy. Całe szczęście że moim Kierownikiem jest kolega, który zna moja sytuacje i bez problemu udzielił mi urlopu. -
no to sie worek z ciążami otworzył
Under, gratulacjetrzymam kciuki za piękna bete
i spokojnej ciąży
-
Dziewczyny, dostałam Luteinę, dwa opakowania, więc sytuacja uratowana
od razu zrobiłam też betę, wynik będzie w środę.
Kupiłam też inny test ciążowymagdalenka_ka, agatka196, gosia86, szpilka, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.