Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam Betę dziewczyny! 60,63
ewwiel, vincaminor, JoJo86, Ania1986, gosia86, agatka196, agatka196, rah, Lenka@, szpilka, aja, ewelina27, Kati86 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Madlenka z tym plamieniem implantacyjnym to się tyle oczytalam że już sama nic nie wiem, tylko sobie nadziei narobiłam. Rano miałam dosłownie plamke jasnobrązową na bieliźnie, myślałam że się rozkręci ale na razie spokój. @ ma przyjść w czwartek i obiecałam sobie dziś ze test zrobię dopiero jak nie przyjdzie do soboty
jak nie teraz to za miesiąc, taka dobra passa na naszym wątku że musi się w końcu udać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:46
-
Jojo co do implantacji to też czytałam, że plamienia wcale nie musi być. Nadzieja jest ciągle więc 3mam kciuki i będę do Ciebie zaglądać. Under pięknie zaczęła ten tydzień, miesiąc i rok, że nie możemy jej samej zostawić
JoJo86, aja lubią tę wiadomość
-
Teraz, żeby nadrobić te 10 cyklów łez, będę codziennie robiła testy ciążowe, które mi zostały. Za każdą z Was jeden!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:37
aja lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaaaa!
Matko, ale się cieszę...Under !!! Gratuluję
Ale piękny początek roku
Agatka, kochana, a jak Twoja beta...robiłaś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 17:34
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A ja kochane to do piątku / soboty zwariuję...
Cyce coraz mocniej bolą, dziś to mam dodatkowo jakiś dziwny "zakwas" pod lewą pachą
Małpa powinna przyjść max do soboty.
Under, brak mierzenia tempki przyniósł Ci jednak szczęście
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Zdecydowanie, a pamiętacie jak ryczałam w piątek, że @ nadchodzi?
Ten cykl z przymusu odpuśliśmu, trudno serduszkować jak rodzice za ścianą, a tu proszęDobrze, że tą betę zrobiłam, tak to wiem na pewno, a nie drżę przed każdym sikaniem
magdalenka_ka, aja, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ewwiel, JoJo - macie zamiar testować?
Ja sobie obiecałam, że najwcześniej zatestuję w piątek - a rozsądnie by było w sobotę...
Nie wiem, czy dam radę
-
Dziewczyny próbny test zaliczony
za tydzień mam nadzieję powtórzyć dzisiejszy wynik. A więc jak na totalnie nieprzygotowaną jest MEGA!
Under moje oficjalne gratulację! Rośnijcie zdrowo i zarażaj nas wiruskami
Aniu co się stało? Mam nadzieję, że nie jest aż tak źle jak piszesz. Nie trać nadzieji :*Lenka@, rah, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]