Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, moja koleżanka była wiosną ego roku załamana, nasienie męża w praktycznie wszystkich parametrach 0. Byli oboje załamani, po czym mąż odrzucił tabletki na łuszcyce. Po 3 miesiacach wyniki miał już całkiem dobre, właściwie porównywalne z moim mężem, bo razem byliśmy na badaniach
Więc wierzę Kochana, że jest szansa i dla Twojego męża
Magdalenka gratuleje egzaminu.
Lenka ja nie wiem co robić, niby u mnie druga faza trwa 14-18 dni zależy od miesiaca. Ten ostani cykl był meeega długi, więc nie wiem czy są jakiekolwiek szanse.
Sama na własną rękę po przypuszczalnej owu zaczęłam brac lutkę, która mi została od leczenia z wiosny. Boję się robić test, boje się po raz juz nie powiem który zobaczyć jedną kreskę. Ale z drugiej strony kończy mi się już lutka i jeśli jakimś cudem udałoby się, to musiałabym ją brać dalej, bo zawsze miałam problemy z progesteronem. Styczen 2015 to nasz 21 miesiac starań o Maleństwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:22
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Jak Wam się to udało z wizytą u profesora?
A co najlepsze koszt wizyty to tylko 150 zł!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:25
szpilka, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgo86 wrote:Czy to nie ten profesor z programu o in vitro z TLC?
chociaz chyba tez sie wlasnie tam w tym programie pojawiałWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:24
-
nick nieaktualny
-
Lenka@ wrote:Ewwiel, JoJo - macie zamiar testować
?
Ja sobie obiecałam, że najwcześniej zatestuję w piątek - a rozsądnie by było w sobotę...
Nie wiem, czy dam radę
Jeśli nie zaleje mnie do konca tygodnia to możemy zatestować razem w piątek albo sobotęLenka@ lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:AAAAAAAAAAA!! mamy zaklepana wizytę na 10000% 30 stycznia o 15:45!!! Boze jak sie ciesze jakbym w totka wygrała!
Ania Gratuluję wizyty u Profesora! Jestem pewna, że jak już traficie do porządnego specjalisty i będziesz miała poczucie, że w końcu jesteście pod profesjonalną opieką to od razu będziesz patrzyła na to wszystko z większym optymizmemtrzymam kciuki!
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Wprawdzie staram się o drugie dziecko ale rocznik 86 jest jak najbardziej rokiem moich narodzin
agatka współczuję! nie wiem kto wymyślij termin PORANNE mdłości..ja miałam 24/h...ale może Ciebie to ominieewwiel, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Under to zależy jaka masz pracę.
I czy będa wstanie zamienić ci stanowisko w razie w.
Ja musze iść na L4 praktycznie od zaraz. Do końca tygodnia jestem na urlopie a potem ide na zwolnienie. Ma fizyczna prace na 3 zmiany przy zgrzewaniu wiec nawdychac sie idzie. I mimo że jestem brygadzista to nie bede pracowała.
Ja dzis bylam w pracy i powiedziałam kierownikowi, on niestety wie co przeszłam i powiedział mi że bardzo się cieszy i damej kazał mi iść na urlop a potem na zwolnienie.
Gdyby nie to że mam taka historie to powiedziałabym dopiero po 1 wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:04
rah lubi tę wiadomość
-
Ja pracuje w korporacji, do konca stycznua ma odejsc dziewczyns, z ktora mamy wspolnych klientow,wiec pewnie wszystko na mnie spadnie, co moze sie wiazac z nadgodzinami. Dlatego nie wiem czy nie powinnam powiedziec jak najpredzejmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Może powinnaś powiedzieć dopiero po wizycie u lekarza jak będzie wszystko potwierdzone. A dziewczyna sama z siebie odchodzi? Ale w sumie to niech wiedzą jak najwcześniej i mają świadomość, że jesteś pod kloszem i nie możesz się stresować. O co w korpo chyba nie trudno, co?
-
No wlasnie, pracujemy na dosc trudnych klientach. Powiem po pierwszej wizycie, najwyzej dodam, ze chce byc uczciwa, dopoki dam rade, bede pracowac normalnie.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Maandragora wrote:hej dziewczyny
Wprawdzie staram się o drugie dziecko ale rocznik 86 jest jak najbardziej rokiem moich narodzin
agatka współczuję! nie wiem kto wymyślij termin PORANNE mdłości..ja miałam 24/h...ale może Ciebie to ominieMaandragora lubi tę wiadomość
-
Witam nowe Czarnobylki
rozgoście się u nas
Dziewczyny tak produkujecie, że jak coś przeoczę to już teraz przeproszę za to
Ania rozumiem, że się martwisz, ale dopóki lekarz powie, że nic z tego to nie zadręczaj się :* co do wagi to chyba wszędzie jest tak, że do rządowego ivf bmi musi być poniżej 30. chyba chodzi o to, że wtedy zarodek ma większą szansę na zagnieżdżenie. Dziewczyny znam super dietę, jeżeli czytacie po angielsku wygooglujcie slimming world. Przetestowałam ją na sobie i mężu. Ja straciłam 10kg. Na tej diecie nigdy nie byłam głodna i chudłam ok 1kg tygodniowo. Jesz ile i kiedy chceszpo prostu zdrowe odżywianie. Jeżeli jesteście zainteresowane to piszcie, mogę ją Wam opisać
Maandragora lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Witam nowe Czarnobylki
rozgoście się u nas
Dziewczyny tak produkujecie, że jak coś przeoczę to już teraz przeproszę za to
Ania rozumiem, że się martwisz, ale dopóki lekarz powie, że nic z tego to nie zadręczaj się :* co do wagi to chyba wszędzie jest tak, że do rządowego ivf bmi musi być poniżej 30. chyba chodzi o to, że wtedy zarodek ma większą szansę na zagnieżdżenie. Dziewczyny znam super dietę, jeżeli czytacie po angielsku wygooglujcie slimming world. Przetestowałam ją na sobie i mężu. Ja straciłam 10kg. Na tej diecie nigdy nie byłam głodna i chudłam ok 1kg tygodniowo. Jesz ile i kiedy chceszpo prostu zdrowe odżywianie. Jeżeli jesteście zainteresowane to piszcie, mogę ją Wam opisać
Jesli mozesz to opisz ta diete;)