X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziura w macicy
Odpowiedz

Dziura w macicy

Oceń ten wątek:
  • PaulaO Debiutantka

Wysłany: 24 listopada, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tereska12 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź, też mam wszystkie wyniki w normie, mąż rowniez, a w ciągu 2 lat tylko jedna ciąża biochemiczna. Zapisze się na konstulatcje do dr. Pomorskiego. Czy zabieg wykonywany jest prywatnie czy można na NFZ?

Ja miałam na NFZ w szpitalu uniwersyteckim na ul. Borowskiej we Wrocawiu wykonywaną przez dr Pomorskiego. Później jechałam na wizytę kontrolną po zabiegu do dr Pomorskiego już prywatnie.

• Tereska12 Znajoma

Wysłany: 27 listopada, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaO wrote:
    Ja miałam na NFZ w szpitalu uniwersyteckim na ul. Borowskiej we Wrocawiu wykonywaną przez dr Pomorskiego. Później jechałam na wizytę kontrolną po zabiegu do dr Pomorskiego już prywatnie.
    Wyczytałam, że jesteś już 6 miesięcy po operacji, czy zaczęłaś już starania?
    Do którego dnia cyklu miałaś plamienia z niszą?

• Mmmmm Znajoma

Wysłany: 4 grudnia, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia13 wrote:
    Dziękujemy! Zaczynamy 6 tydz.+2 😊
    Wierzę, że wszystko będzie dobrze 😊
    Dostałam luteinę i heparynę. Poprzednio ciążę też brałam zastrzyki.

Hej. Jak tam rośniecie zdrowo?

• martusia13 Znajoma

Wysłany: 5 grudnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmmm wrote:
    Hej. Jak tam rośniecie zdrowo?

Hej. Rośniemy zdrowo 😊
    Obecnie 12 tydzień + 3 dni. W przyszłym tygodniu czekają nas badania prenatalne.

‹‹ 21 22 23 24 25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ