Dziura w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka999 wrote:Hej! Byłam na kontroli, docent powiedział, że mam małą niche bez znaczenia klinicznego i mogę zachodzić w ciążę. Jednak martwię się, że ona nadal tam jest, mała, ale jednak.
Jak po histeroskopii? Ją też przeprowadzał docent Pomorski? Plamienia ustały?
Po histeroskopii bardzo dobrze. Jestem właśnie po @. Trwała ona 5 dni, 6 dzień taki oczyszczający i żadnych plamień nie ma. Od 7 dnia cyklu jest czysto. 😊 Histeroskopię przeprowadzał również docent Pomorski. A u Ciebie nadal są planienia? -
martusia13 wrote:Po histeroskopii bardzo dobrze. Jestem właśnie po @. Trwała ona 5 dni, 6 dzień taki oczyszczający i żadnych plamień nie ma. Od 7 dnia cyklu jest czysto. 😊 Histeroskopię przeprowadzał również docent Pomorski. A u Ciebie nadal są planienia?
No właśnie tak do 7-8 dc lekkie plamienia. Ale to i tak nic porównując do tego co było przed laparoskopią. A powiedz, długo czekałaś na termin w szpitalu na histeroskopie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 13:03
-
aneczka999 wrote:No właśnie tak do 7-8 dc lekkie plamienia. Ale to i tak nic porównując do tego co było przed laparoskopią. A powiedz, długo czekałaś na termin w szpitalu na histeroskopie?
Docent przy wizycie kontrolnej napisał jakie masz wymiary niszy oraz jaka jest grubość blizny? -
martusia13 wrote:Tak jak na laparoskopię 😁 3 miesiące.
Docent przy wizycie kontrolnej napisał jakie masz wymiary niszy oraz jaka jest grubość blizny?
Tak, grubość blizny 6,9mm.
Wysokość niszy 2,4mm, szerokość 8,4mm, wymiar poprzeczny 7mm. Dopisał: szczątkowa nisza bez znaczenia klinicznego.
Jaka była u Ciebie przed histeroskopia? -
aneczka999 wrote:Tak, grubość blizny 6,9mm.
Wysokość niszy 2,4mm, szerokość 8,4mm, wymiar poprzeczny 7mm. Dopisał: szczątkowa nisza bez znaczenia klinicznego.
Jaka była u Ciebie przed histeroskopia?
U mnie grubość blizny części zarośniętej 3,5 mm.
Wysokość niszy 5,6 mm, szerokość 5,8 mm. 😊
-
martusia13 wrote:Po histeroskopii bardzo dobrze. Jestem właśnie po @. Trwała ona 5 dni, 6 dzień taki oczyszczający i żadnych plamień nie ma. Od 7 dnia cyklu jest czysto. 😊 Histeroskopię przeprowadzał również docent Pomorski. A u Ciebie nadal są planienia?
Jak dlugo byłaś w szpitalu po histeriskopi? Bolało? Jest możliwość zwolnienia l4 po takim zabiegu? -