X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziura w macicy
Odpowiedz

Dziura w macicy

Oceń ten wątek:
  • mt30 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaO wrote:
    Ja mam przez 2-3 dni normalną miesiączkę (nigdy nie miałam bardzo obfitych) później 3 dni bez a później przez kilka dni skąpe plamienia. Natomiast zaciekawiła mnie druga część Twojej wypowiedzi bo wlansie jak przygotowywałam się do inseminacji to miałam tak że pęcherzyki były już duże a andometrium małe .. czyli właśnie nie rosło ale jeśli Ty też masz taki przypadek to może faktycznie to od nishe .. nawet tego nie powiązałam
    Ja próbowałam różnych estrogenów, w tym stymulacja. Endometrium zatrzymuje się na 5 mm:( wcześniej przed ciążą wszystko ładnie rosło

• mt30 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś miała, korekcję niszy laporoskopowo? Po jakim czasie można wrócić do aktywności np. jazda rowerem, podnoszenie?

• aneczka999 Debiutantka

Wysłany: 13 marca, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które niedawno miały korekty, co u Was?

• MartaP29 Znajoma

Wysłany: 13 marca, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ma tutaj żaden dziewczyny, która miałaby taką korektę.

• Różyczka_ Nowa

Wysłany: 23 marca, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Pisałam tutaj prawie rok temu.
    Pod koniec kwietnia 2024r. miałam zabieg na niche po cc, poł roku oczywiście musiałam odczekać by wszystko ładnie się zagoiło. Właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że jestem w ciazy. Jestem mega szczęśliwa, w szóstym cyklu sie udalo.
    Pozdrawiam was cieplutko i życzę dwóch kresek na tescie ☺️

KamiG, Atopikowa, aneczka999 lubią tę wiadomość

• aneczka999 Debiutantka

Wysłany: 31 marca, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka_ wrote:
    Hej dziewczynki. Pisałam tutaj prawie rok temu.
    Pod koniec kwietnia 2024r. miałam zabieg na niche po cc, poł roku oczywiście musiałam odczekać by wszystko ładnie się zagoiło. Właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że jestem w ciazy. Jestem mega szczęśliwa, w szóstym cyklu sie udalo.
    Pozdrawiam was cieplutko i życzę dwóch kresek na tescie ☺️

Gratuluję ❤️ Jeśli to nie tajemnica, to daj znać ile czasu starałaś się przed zabiegiem.

‹‹ 18 19 20 21 22
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ