Dziura w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulaO wrote:Ja mam przez 2-3 dni normalną miesiączkę (nigdy nie miałam bardzo obfitych) później 3 dni bez a później przez kilka dni skąpe plamienia. Natomiast zaciekawiła mnie druga część Twojej wypowiedzi bo wlansie jak przygotowywałam się do inseminacji to miałam tak że pęcherzyki były już duże a andometrium małe .. czyli właśnie nie rosło ale jeśli Ty też masz taki przypadek to może faktycznie to od nishe .. nawet tego nie powiązałam
-
Hej dziewczynki. Pisałam tutaj prawie rok temu.
Pod koniec kwietnia 2024r. miałam zabieg na niche po cc, poł roku oczywiście musiałam odczekać by wszystko ładnie się zagoiło. Właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że jestem w ciazy. Jestem mega szczęśliwa, w szóstym cyklu sie udalo.
Pozdrawiam was cieplutko i życzę dwóch kresek na tescie ☺️KamiG, Atopikowa, aneczka999 lubią tę wiadomość
-
Różyczka_ wrote:Hej dziewczynki. Pisałam tutaj prawie rok temu.
Pod koniec kwietnia 2024r. miałam zabieg na niche po cc, poł roku oczywiście musiałam odczekać by wszystko ładnie się zagoiło. Właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że jestem w ciazy. Jestem mega szczęśliwa, w szóstym cyklu sie udalo.
Pozdrawiam was cieplutko i życzę dwóch kresek na tescie ☺️
Gratuluję ❤️ Jeśli to nie tajemnica, to daj znać ile czasu starałaś się przed zabiegiem. -