Endometrioza...???
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że torbiel jest mała. Od jednego gina dostałam tabletki visane na 3 miesiace i mialam zobaczyć czy sie zmniejszy a pozniej ewentualnie na następne trzy, w takie brania 3 opakowania trafiłam do artemidy i tu doktor powiedzial ze bez sensu te leki brać bo płodności nie podnoszą, no to przestałam brać a torbiel cały czas 3 cm. Tylko ca 125 spadło i kratce normie
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Wiem, że torbiel jest mała. Od jednego gina dostałam tabletki visane na 3 miesiace i mialam zobaczyć czy sie zmniejszy a pozniej ewentualnie na następne trzy, w takie brania 3 opakowania trafiłam do artemidy i tu doktor powiedzial ze bez sensu te leki brać bo płodności nie podnoszą, no to przestałam brać a torbiel cały czas 3 cm. Tylko ca 125 spadło i kratce normie
ca 125 mi skacze a torbieli juz dlugo nie mam. Visane sie nie faszeruj bo tez skróciłam jej branie zle sie czulam po leku. dietka dziala cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 09:35
-
No ja tych leków to wogule nie chcialam brać ale lekarz mówił ż e zdziała cuda. Fakt że odpoczęłam od bólu przez te 3 miesiące. Madzix88 a Tobie też dokucza ból przy tej chorobie ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Madzix88 wyleczyła Cię dieta ??
z endomendy sie nie wyleczysz możesz jedynie sie zaleczyć i ja wyciszyć. a najlepiej to zrobic za pomocą ciąży. jak u mnie zdiagnozowano endomende sie odrazu spytał czy planuje więcej jak jedno dziecko. jak powiedzialam ze tak to delikatnie zasugerował ze jak juz uda sie z pierwszym to trzeba jak najszybciej zaczac starania o kolejne zeby po ciazy nie dac chorobie zawładnąć organizmem... ale tak dieta na pewno trochę pomogła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-