Endometrium
-
WIADOMOŚĆ
-
W 13 dniu cyklu miałam robione usg i mam endometrium 5,5 mm jaka jest szansa na zajście w ciąże?przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzena1991 wrote:Ile się już starasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mam podobnie... ja w 11 dc mialam 4,2 z tym że podobno bylo juz po owulacji bo mialam plyn owodniowy w tej zatoczce (nazwy nie pamietam) ale cialka zoltego nie widziala.... jak pozniej mierzylam temp to niby mialam wysokie (mierzylam tylko dwa dni bo pozniej bralam tabletki dopochwowe ktore tak mi szyjke zamykaly ze nie bylam wstanie wlozyc termometru a nie chcialam na sile zeby sobie jej nie uszkodzic. A teraz jak mierzylam przez 2 dni to mam niska i nie wiem co jest grane w koncu . A co do endometrium to mi lekarka nic nie powiedziala jak to mozna leczyc... stwierdzila ze nie leczy sie endo tylko pacjentke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 22:04
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Tez mam podobnie... ja w 11 dc mialam 4,2 z tym że podobno bylo juz po owulacji bo mialam plyn owodniowy w tej zatoczce (nazwy nie pamietam) ale cialka zoltego nie widziala.... jak pozniej mierzylam temp to niby mialam wysokie (mierzylam tylko dwa dni bo pozniej bralam tabletki dopochwowe ktore tak mi szyjke zamykaly ze nie bylam wstanie wlozyc termometru a nie chcialam na sile zeby sobie jej nie uszkodzic. A teraz jak mierzylam przez 2 dni to mam niska i nie wiem co jest grane w koncu . A co do endometrium to mi lekarka nic nie powiedziala jak to mozna leczyc... stwierdzila ze nie leczy sie endo tylko pacjentke
-
Na razie na nic... to bylby moj pierwszy tak krotki cykl. PCOS tez mi wykluczyla. Czasami tak krotkie cykle sie zdarzaja. Pod warunkiem ze nie jest tak nin stop to jest ok. przewaznie mialam po miesiacu okres albo po dwoch, tak srednio, a od stycznia mam miedzy 38, a 28 poprzedni. tylko w tamtym bralam duphaston to moze dlatego. a tak w nawiasie, kazdemu takie pytanie zadajesz? ;p
Marzena1991 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]