Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Emka06 wrote:Dziewczyny po HSG, jakie macie doświadczenia związane z tym badaniem? Wiem, że ból to kwestia indywidualna, ale chciałabym mniej więcej wiedzieć czego się spodziewać. Coś Was zaskoczyło? Stresuję się na samą myśl, że to już za chwilę. Nie tyle tym bólem co wynikiem i.. tym, że spotkam w tym szpitalu kogoś znajomego 🫣😂
Ja dostałam lek przeciwbólowy na bazie morfiny 😊
Badanie nie było najgorsze ale też w moim przypadku nie było też jakieś całkiem bezbolesne...właściwie samo podanie płynu to nie było nic bolesnego, najgorzej było zakładanie tych kulociagow na szyjkę macicy, było to bardzo nieprzyjemne ale do wytrzymania...ale nie trwa to długo także wszystko do wytrzymania 😊
Ja byłam na badaniu naczczo bo jeszcze przed robili mi badania 🤷♀️
Myślę że warto zapytać czy coś podaja czy nie, nie tylko ze względu na potencjalny ból ale też na późniejszy powrót do domu ^^ ja po tym leku byłam tak oszołomiona i chciało mi się spać że powrót samodzielny nie wchodził wogole w grę 😅Emka06 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
Beezi wrote:Eniana, spokojnie, plamienia się zdarzają. Dopóki to nie jest żywa krew i ból do tego to wszystko powinno być w porządku ❤️✊
Niemampomyslunanick, Nikakb działajcie 🔥🔥🔥
Moonflower, tulę 😥❤️
Justme, cześć, miło Cię widzieć ❤️ Każdy czasem potrzebuje odpocząć, ale super, że jesteś ❤️✊ Testujesz jeszcze w kwietniu? 🤞07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana, masz możliwość skonsultować się dziś z jakimś gin?
Nie za dobrze, że krew jest jasnoczerwona kurczę brązowe plamienie to normalne, że się zdarza na początku ciąży. Dobrze by było, gdyby udało Ci się gdzieś dziś dostać!
Może pilnie potrzebujesz progesteron :* Trzymam kciuki żeby Kropek walczył!Eniana lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Emka06 wrote:Dziewczyny po HSG, jakie macie doświadczenia związane z tym badaniem? Wiem, że ból to kwestia indywidualna, ale chciałabym mniej więcej wiedzieć czego się spodziewać. Coś Was zaskoczyło? Stresuję się na samą myśl, że to już za chwilę. Nie tyle tym bólem co wynikiem i.. tym, że spotkam w tym szpitalu kogoś znajomego 🫣😂
W marcu miałam, ale sonoHSG, w Katowicach w Bocianie. Wyglądało jak badanie ginekologiczne połączone z USG. Najbardziej nieprzyjemne było rozszerzanie szyjki, a sama aplikacja płynu przypominała ból miesiączkowy. Tylko moje jajowody były drożne. Każdy wykonywany krok był omawiany przez lekarza. Środek przeciwbólowy dostałam na miejscu, do wyboru: paracetamol, ibuprofen lub ketonal.Emka06 lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
San bardzo mi przykro, że coś takiego musiałaś usłyszeć… przytulam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby wszystko poukładało się dobrze dla Ciebie. Facet, który wali takie teksty nie jest Ciebie wart.
Eniana za Ciebie też trzymam kciuki, mam nadzieję, że te dwie kreski przekształcą się w piękny brzuszek.
U mnie dzisiaj 11 dpo, duuuuużo kremowego śluzu, trochę podbarwiony krwią, więc pewnie małpa za rogiem. Plus jest taki, że miałyście rację - tamta wojna na początku miesiąca bardzo oczyściła atmosferę i teraz mamy z facetem jakiś miesiąc miodowy Także od przyszłego miesiąca wracamy do starańsan95, WonderWoman lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
san95 wrote:Między nami było naprawdę super.. aż nagle on się po prostu zmienił. Zrobił się oschły.. Od początku marzyliśmy o rodzinie, dzieciak, psiaku. Mówiliśmy nawet jak damy na imię dzieciom. Nagle puff.. Zmiana. W moje urodziny powiedział mi, że od 2 miesięcy zastanawia się nad tym czy mnie nie zostawić. I liczył na to, że będę w ciąży, bo myślał, że dziecko coś zmieni. Nie udało się. Nie mogłam zrozumieć jak można myśleć, że w chwili gdy coś się nie układa dziecko może być lekiem.. Dla mnie to nie pojęte. Teraz jak okazało się właśnie, że lekarz podejrzewa pcos to już w ogóle.. Te słowa.. „może dziecko nie jest Ci dane” i „to jest bardzo problematyczne” albo „jesteś młoda i piękna, wyzdrowiejesz i będziesz miała dziecko, bez problemu sobie kogoś znajdziesz”… Serio kocham go bardzo i nie wiem co mam robić. Na pytanie dlaczego mnie po prostu nie zostawi skoro się nad tym zastanawia on odpowiada: jeszcze nie, jeszcze się zastanawiam… Serce mi pęka… Potrzebuje wsparcia, a go nie mam..
Moja przyjaciółka przechodziła podobne katusze, kochała go a on się musiał zastanowić. Zastanowił się i zdecydował gdy już obok niego pokręciła się długowłosa brunetka... Dodam ze tez sie starali o dziecko i niestety ona poroniła w 9tc.
Skończ z nim jak najszybciej. Zdążysz być szczęśliwa i to szybciej niż myślisz, nie trwaj w tym zawieszeniu bo szkoda.
Jest jeszcze opcja żeby pójść na terapię dla par, jednak jak się nie zdecyduje to moim zdaniem nie ma sensu
Walcz o Siebie! Trzymam kciuki ✊️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 13:21
san95 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
No i dostałam wyniki:
Glukoza: 105 mg/dl
Insulina: 6,1 µU/ml
AMH: 7,48 ng/ml
Trochę załamka. Nie wiem czemu tak wysoko glukozę mi wywaliło. Ostatnio na prawdę pilnuję diety. AMH według przewidywań lekarza zbyt wysokieStarania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Żeby nie tworzyć miliona odpowiedzi do każdej wiadomości napisze tutaj ogólnie.
Bardzo Wam dziękuje za te wszystkie słowa.. Jest to gorzka i bolesna prawda. Niestety prawda, ale i ona jest potrzebna. Zakochaliśmy się w sobie dosłownie od pierwszego wejrzenia.. Żeby nie czekać postanowiliśmy od razu zamieszkać razem i się poznawać. Wiec po 2 miesiącach znajomosci wprowadziłam się do niego. Miłość po uszy. Staranie, fascynacja i wszystko co najlepsze. Jesteśmy razem dopiero rok. Tak wiem, bardzo krótko. Niestety ja zdążyłam pokochać go bardzo mocno. Jakieś 2 miesiące temu zaczęło robić się dziwnie.. Unikanie bliskości, czułości. ❤️ był. Przestał mówić, że kocha. Zapytałam w końcu co się dzieje. No i właśnie 1.04 mi powiedział, że od 2 miesięcy zastanawia się nad rozstaniem, bo w naszym związku brakuje partnerstwa, ale oczywiście nie powiedział mi co dokładnie ma na myśli. Zapytałam wtedy dlaczego mnie po prostu nie zostawi i odpowiedział właśnie, że to nie czas. Zapytałam wtedy, że dlaczego w takim razie starał się ze mną o dziecko, bo dla mnie między dwojgiem ludzi musi być miłość, szacunek i dopiero wtedy można o tym myśleć. On oczywiście chciał potraktować dziecko jak plaster z myślą, że się wszystko zmieni. Nie chciałam nawet tego słuchać… bo dla mnie dziecko to cud z miłości, a nie plasterek na problemy. Wczorajszy dzień pokazał mi, że nie mam w nim wsparcia i oparcia. Że to człowiek, któremu nudzi się normalne codzienne życie.. Chociaż na samym początku zaznaczał, że on tej normalności bardzo potrzebuje. Wcześniej miał kobietę 10 lat starsza od siebie, z która nie mieszkał. Zaznaczę, ze dalej się widują, bo jest ona przedstawicielka, która przywozi towar do jego firmy. Niestety po kilku miesiącach związku zaczął o niej mówić.. jaka była cudowna, najlepsza. Złapałam go 2 razy na pisaniu z nią. Oczywiście miałam z nią małą konfrontacje. On tłumaczył, ze to nic takiego, ze sprawy firmowe. Wiem, ze ona jest i będzie dla niego bardzo ważna, bo coś tam razem przeszli. Tyle, ze jego gadanie mocno podkopało moją samoocenę. Żadna kobieta nie lubi słuchać o byłej… Ja starania o dziecko oczywiście zakończyłam, teraz chce się badać i sprawdzić czy to pcos mam jeśli mam to chce się leczyć i w przyszłości znów myśleć o dziecku. Z nim czy bez niego wiem, że kiedyś mi się uda. Najtrudniejsze w tym wszystkim jest to, że ja naprawdę kocham mimo, że mam aktualnie przed sobą egoistę, który na ten moment nie chce nawet ze mną rozmawiać, bo ma „zły dzień”. Dzisiejszy dzień jest dla mnie dniem decyzji. Chce z nim porozmawiać co by się nie działo i postanowić co dalej. Jeśli on niczego w sobie nie zmieni nie widzę dla nad dalszej przyszłości.
Jeszcze raz Wam dziękuje za „wysłuchanie” dziewczyny.. to wiele dla mnie znaczy ❤️
Ps. Wiem ze w tej wypowiedzi jest rozgardiasz.. ale strasznie dużo we mnie emocji.Czarna_porzeczka, SzuumFal, SandraH.97, Angi90 , siesiepy, Beezi lubią tę wiadomość
-
San95 wysyłam uściski Trudne decyzje przed wami, ale chyba sama czujesz, że nie idzie to w dobrą stronę. Bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki ^^ jeszcze wyjdzie słońce
san95 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Angi90 wrote:Emka, ale masz mieć HSG, a nie Sono?
Jeśli tak, to nie rozumiem czemu tak powiedział, przecież pod RTG nie przeszkadza treść żołądka 🤔 Widać tylko kości i miejsca gdzie zajrzał kontrast czy inny płyn.Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
san95 wrote:Między nami było naprawdę super.. aż nagle on się po prostu zmienił. Zrobił się oschły.. Od początku marzyliśmy o rodzinie, dzieciak, psiaku. Mówiliśmy nawet jak damy na imię dzieciom. Nagle puff.. Zmiana. W moje urodziny powiedział mi, że od 2 miesięcy zastanawia się nad tym czy mnie nie zostawić. I liczył na to, że będę w ciąży, bo myślał, że dziecko coś zmieni. Nie udało się. Nie mogłam zrozumieć jak można myśleć, że w chwili gdy coś się nie układa dziecko może być lekiem.. Dla mnie to nie pojęte. Teraz jak okazało się właśnie, że lekarz podejrzewa pcos to już w ogóle.. Te słowa.. „może dziecko nie jest Ci dane” i „to jest bardzo problematyczne” albo „jesteś młoda i piękna, wyzdrowiejesz i będziesz miała dziecko, bez problemu sobie kogoś znajdziesz”… Serio kocham go bardzo i nie wiem co mam robić. Na pytanie dlaczego mnie po prostu nie zostawi skoro się nad tym zastanawia on odpowiada: jeszcze nie, jeszcze się zastanawiam… Serce mi pęka… Potrzebuje wsparcia, a go nie mam..
Nie oceniam. Życzę dużo siły i wytrwałości. Przytulam❤️san95 lubi tę wiadomość
-
San, mądra decyzja z zaprzestaniem starań, zadbaj teraz o siebie. Wspieram mocno i trzymam kciuki, żeby się u Ciebie poukładało. Żebyś po prostu była szczęśliwa 😊
san95, siesiepy lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hej Dziewczyny!
miałam nie wracać na forum w kwietniu, ale jakoś mi brakuje podczytywania, więc jestem
Może ktoś pamięta jak wpadłam na początku miesiąca na wątek ze swoimi ⏸, niestety radość trwała tydzień i poroniłam.
Teraz na miesiąc ban 😭
Dziewczyny, a może macie doświadczenia ze staraniami od razu po wczesnym poronieniu? (bez żadnej przerwy do pierwszej miesiączki)?
Pluto_nova, gratuluję Tobie dwóch kresek!! Wybacz za pytanie, jeśli nie czujesz to nie odpowiadaj oczywiście 😌 widziałam, że na wątku marcowym również, tak jak ja miałaś 💔, a teraz szczęśliwie udało Ci się znowu zobaczyć dwie kreseczki Twój lekarz powiedział, że od razu możecie się starać?
Sandra H97 ściskam Ciebie kochana, jesteś mega silna babeczka, przed Tobą już tylko dobre!SandraH.97 lubi tę wiadomość
😺31 lat
🍀starania od 12/2022
⚡️endometrioza, cechy adenomiozy
03.2023 💔 cb
07.2023 💔 cp
15.07.24 -> histero -
san95, tak, jak wcześniej Ci pisalam, nie lubię doradzać w takich sytuacjach. Ale tak jak napisała Emka - nie ważne jaką decyzję podejmniesz, najważniejsze jest żebyś TY była szczęśliwa.
Przytulam mocno i jestem z Tobą myślami ❤️san95 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
san95 też przeszłam przez toksyczny związek który trwał 3 lata. Mogę Ci już powiedzieć, że nic się nie zmieni a jeżeli już to tylko na chwilę. Tak jak dziewczyny pisały, on nie jest Ciebie wart. Rozstanie było ciężkie bo jeszcze długo mnie nękał, że mam do niego wrócić ale nie ugięłam się i jestem teraz z tego dumna. Wyjdzie Ci to wszystko jeszcze na dobre, zobaczysz kochana ❤️ bądź dzielna ❤️ przytulam mocno bo wiem przez co przechodzisz 🥺❤️
Gdybyś potrzebowała wsparcia to śmiało pisz! ❤️san95, SzuumFal lubią tę wiadomość
20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
Termin: 29.07.2024 -
balbina28, my po mojej ciąży biochemicznej staraliśmy się od razu.
Wydaje mi się, że jeśli jest to wczesny etap to wszystko oczyszcza się samo i bez komplikacji, więc dlaczego by nie starać się od razu?
Niektórzy nawet twierdzą, że prawdopodobieństwo zajścia w kolejną ciążę jest wtedy większeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 14:15
Paucia, balbina28, SzuumFal lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Dziękuje Wam za ogrom wsparcia ❤️
Ja teraz muszę się na troszkę odciąć i przemyśleć całe swoje życie. Nie mniej jednak będę Was podczytywać i czasem pewnie się odezwę. Mocno trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna ❤️ mam nadzieje, że i dla mnie niedługo wyjdzie słońce i będę mogła powiedzieć, że jestem kochana i szczęśliwa.. ❤️Milcia2397, alauda, Paucia, WonderWoman, Czarna_porzeczka, balbina28, SzuumFal, SandraH.97, Beezi lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:A chłop miał już jakieś badania ?
Tych supli nie kojarzę 🤷 Osobiście porównywałam składy wielu i najlepsze wyszły mi FertilMan Plus.
Natomiast dla mojego męża to katorga, trzeba brać 4 tabletki dziennie, żołądek mu rozwala. Następne w kolejce u nas to Fertistim, do picia. My musimy podrasować trochę nasienie. Wiem, że najlepiej brać 3 miesiące, aby suplementy mogły zadziałać, jednak nawet nie sądziłam, że najpierw trzeba wybrać odpowiednie pod siebie 😉
Nie badał się póki co nie widzę potrzeby bo to sam początek
Jednak gin zalecił by włączyć jakieś suple do diety
No i się tak zastanawiałam dużo czytałam ale te o których napisałam tak jak dziewczyny na innej grupie podpowiedziałby nie maja w opisie żadnych konkretów ile czego itd wiec odpuściłam bo to faktycznie może być jakiś pic i kupiłam właśnie ten fertilMan bo skład spoko dość rozbudowany
Może coś pomoże poprawi jeśli coś jest nie tak … mam nadzieje ze nie będzie t musieli tego sprawdzaćAngi90 lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Żeby nie tworzyć miliona odpowiedzi do każdej wiadomości napisze tutaj ogólnie.
Bardzo Wam dziękuje za te wszystkie słowa.. Jest to gorzka i bolesna prawda. Niestety prawda, ale i ona jest potrzebna. Zakochaliśmy się w sobie dosłownie od pierwszego wejrzenia.. Żeby nie czekać postanowiliśmy od razu zamieszkać razem i się poznawać. Wiec po 2 miesiącach znajomosci wprowadziłam się do niego. Miłość po uszy. Staranie, fascynacja i wszystko co najlepsze. Jesteśmy razem dopiero rok. Tak wiem, bardzo krótko. Niestety ja zdążyłam pokochać go bardzo mocno. Jakieś 2 miesiące temu zaczęło robić się dziwnie.. Unikanie bliskości, czułości. ❤️ był. Przestał mówić, że kocha. Zapytałam w końcu co się dzieje. No i właśnie 1.04 mi powiedział, że od 2 miesięcy zastanawia się nad rozstaniem, bo w naszym związku brakuje partnerstwa, ale oczywiście nie powiedział mi co dokładnie ma na myśli. Zapytałam wtedy dlaczego mnie po prostu nie zostawi i odpowiedział właśnie, że to nie czas. Zapytałam wtedy, że dlaczego w takim razie starał się ze mną o dziecko, bo dla mnie między dwojgiem ludzi musi być miłość, szacunek i dopiero wtedy można o tym myśleć. On oczywiście chciał potraktować dziecko jak plaster z myślą, że się wszystko zmieni. Nie chciałam nawet tego słuchać… bo dla mnie dziecko to cud z miłości, a nie plasterek na problemy. Wczorajszy dzień pokazał mi, że nie mam w nim wsparcia i oparcia. Że to człowiek, któremu nudzi się normalne codzienne życie.. Chociaż na samym początku zaznaczał, że on tej normalności bardzo potrzebuje. Wcześniej miał kobietę 10 lat starsza od siebie, z która nie mieszkał. Zaznaczę, ze dalej się widują, bo jest ona przedstawicielka, która przywozi towar do jego firmy. Niestety po kilku miesiącach związku zaczął o niej mówić.. jaka była cudowna, najlepsza. Złapałam go 2 razy na pisaniu z nią. Oczywiście miałam z nią małą konfrontacje. On tłumaczył, ze to nic takiego, ze sprawy firmowe. Wiem, ze ona jest i będzie dla niego bardzo ważna, bo coś tam razem przeszli. Tyle, ze jego gadanie mocno podkopało moją samoocenę. Żadna kobieta nie lubi słuchać o byłej… Ja starania o dziecko oczywiście zakończyłam, teraz chce się badać i sprawdzić czy to pcos mam jeśli mam to chce się leczyć i w przyszłości znów myśleć o dziecku. Z nim czy bez niego wiem, że kiedyś mi się uda. Najtrudniejsze w tym wszystkim jest to, że ja naprawdę kocham mimo, że mam aktualnie przed sobą egoistę, który na ten moment nie chce nawet ze mną rozmawiać, bo ma „zły dzień”. Dzisiejszy dzień jest dla mnie dniem decyzji. Chce z nim porozmawiać co by się nie działo i postanowić co dalej. Jeśli on niczego w sobie nie zmieni nie widzę dla nad dalszej przyszłości.
Jeszcze raz Wam dziękuje za „wysłuchanie” dziewczyny.. to wiele dla mnie znaczy ❤️
Ps. Wiem ze w tej wypowiedzi jest rozgardiasz.. ale strasznie dużo we mnie emocji.san95 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️