Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyELka wrote:No właśnie dziewczyny u mnie kreska albo jak wczoraj albo jaśniejsza. Humor oczywiście już padł więc nawet zdjęcia nie zrobiłam... Kurde jak to znowu biochem to juz nie wiem co robić ehhh..
Wprowadziłam rano Clexane.
Pod wieczór zrobie znowu test więc wyślę Wam fotke.
Dobrze, że jestem na mini wczasach to choć na chwilę mysli nie krążą w koło jednego i nie sikam co 3 h na testy.
Bardzo trzymam za Nas wszystkie kciuki 🤞 ❤️ Dziewczyny zostańmy tu wszystkie do grudnia /stycznia ❤️ plissss ❤️🤞ELka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jeszcze odnosnie testów i wybarwiania się. W drugiej ciąży doszłam do bety 50 tysięcy , testy sikalam jeszcze jakoś do bety 6-7 tysięcy i Piczora nie uświadczyłam😅. Tak jak Sara pisze,to są patyczki z drogerii za kilka zł. Różne partie,różne nasączenie odczynnikiem i różne wyniki😁. Albo ...też mam radioaktywne siki które rozpuszczają kreski testowe 😂😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2023, 11:03
-
Sara30 wrote:Beezi test jest wyraźnie pozytywny. Kropka. Drugiego dna nie ma 😘
A wiesz, że durne sny są jednym z objawów ciąży? Ja w tej ciąży miałam już sny o Lidii, która na USG wygląda jak zwierzę 🙄 później śnił mi się romans z... Jurkiem Owsiakiem 😅
A dzisiaj grałam w siatkówkę zawodowo w reprezentacji Indii...
Także ten... 🙈
To hormony 😘 głowa do góry 😘
Ja dziś miałam sen, że atakował mnie pies, leżałam, nie mogłam się obronić, ten pies wisiał jakby w powietrzu, jak w filtrach snapchata, a ja się tak bałam, a to był tylko mały słodki York 😆 to był bardzo dziwny sen 🤣Kasia111, Sara30, ELka lubią tę wiadomość
01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
Avelinee wrote:Ja dziś miałam sen, że atakował mnie pies, leżałam, nie mogłam się obronić, ten pies wisiał jakby w powietrzu, jak w filtrach snapchata, a ja się tak bałam, a to był tylko mały słodki York 😆 to był bardzo dziwny sen 🤣
Ja nienawidzę takich snów bo wstaje bardziej zmęczona niż się położyłam 😅
W poprzednich ciążach śnił mi się koncert Guns N Roses na który wparowała.... Husaria 😅
Był tez Harry Potter, który złapał gumę pod moim domem i przyszedł po ... ŚRUBOKRĘT?? 😨
No i oczywiście biegałam po własnym sadzie z Legolasem, i polowaliśmy na moich sąsiadów, którzy byli orkami 🙈🙄
Serio, strach iść spać 😅Paula29 lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Beezi nic się nie stresuj i nie porównuj testów, Sara dobrze mówi, postaraj się zrelaksować i spędzić fajnie niedzielę 😘
San95, Kamsi, MałaStokrotka jak u Was? 🤞🏻❤️
Ja dzisiaj nie sikałam, bo nie miałam na co 😫 stary zabronił mi kupić testy. Powiedział, że mam poczekać do wtorku i pójść na bete po prostu. Każda apka pokazuje inny termin miesiączki. OVF 01.05, FLO dziś, pre mom 04.05 😅 a ja się nie czuje ani na okres, bo zawsze przed boli mnie w krzyżu ani na ciąże (chociaż nigdy w niej nie byłam). Czuje tylko mocne zmęczenie dość szybko i mam dziwne wahania nastroju. Wczoraj popłakałam się w kolejce w biedrze, bo coś mi się przypomniało 🤣 stary mówi, ze na okres nigdy tak nie płakałam 🤷🏻♀️ wiec jeśli do wtorku tj 12 dpo nie będzie okresu to skoczę na bete i będzie wszystko jasne 🤭 -
Merry, uspokoiłaś mnie, że przy takiej becie nie wyłapałaś piku. Mam nadzieję, że tym razem Kropek zostanie z Tobą na dłużej niż kilka tygodni, bardzo trzymam za Was kciuki ✊🍀
Sara, to jak już tu jesteś odpowiedz nam na jeszcze jedno pytanie, jaki prywatnie jest Jurek Owsiak? 😅😱
Dobrze, że sprowadzacie mnie na ziemię, mam ostatni test na kryzys psychiczny i nie kupię więcej.
Elka, czekam na aktualizację i bardzo mocno trzymam kciuki ✊❤️
MerryCherry, ELka lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualnyBeezi wrote:Merry, uspokoiłaś mnie, że przy takiej becie nie wyłapałaś piku. Mam nadzieję, że tym razem Kropek zostanie z Tobą na dłużej niż kilka tygodni, bardzo trzymam za Was kciuki ✊🍀
Sara, to jak już tu jesteś odpowiedz nam na jeszcze jedno pytanie, jaki prywatnie jest Jurek Owsiak? 😅😱
Dobrze, że sprowadzacie mnie na ziemię, mam ostatni test na kryzys psychiczny i nie kupię więcej.
Elka, czekam na aktualizację i bardzo mocno trzymam kciuki ✊❤️ -
Beezi bo jak się zdenerwuje to pójdę zaraz do Rossmana, nasikam na ten sam test i Ci udowodnię, że w 18 tygodniu ta kreska będzie identyczna 😜
Proszę nie cudować!Beezi, Sara30, ELka, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
nick nieaktualny
-
San, trzymam kciuki ✊🍀
Agentka, okej, od teraz będę odpowiedzialną prowadzącą i obiecuję nie świrować 🤞 Ale nie mogę uwierzyć, że u Was już taka duża dziewczynka 🥺❤️san95 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi, ciąża to piękny stan, taki "nie za bardzo" stresujący 🙈😉❤️
Elka, bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę w Twojego małego Kropeczka 🤞❤️
Dziewczyny, w ogóle wszystkim Wam bardzo kibicuję i będę podczytywać wieści z wizyt, i podglądać jak Wam się wiedzie 🤗ELka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤️ ale ja się nie nastawiam. Uważam, że po prostu spóźni mi się 🐒, ale w ciąży raczej nie jestem. W ogóle chce wam update zrobić. Pamiętacie jak opowiadałam o tym jak mój stary mówił mi, że nie wie czy chce ze mną być i, że się nad wszystkim zastanawia? Przegadaliśmy to trochę, wprowadziliśmy pewne zmiany i co wczoraj usłyszałam? „Jak teraz nam się nie uda, Twoje wyniki będą dobre to ja pójdę zbadać nasienie, bo może „wina” jest po mojej stronie” normalnie byłam w szoku 😳
MerryCherry, Hope..., Kasia111, .aś., ELka, WonderWoman, malutka203, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysan95 wrote:Dzięki dziewczyny ❤️ ale ja się nie nastawiam. Uważam, że po prostu spóźni mi się 🐒, ale w ciąży raczej nie jestem. W ogóle chce wam update zrobić. Pamiętacie jak opowiadałam o tym jak mój stary mówił mi, że nie wie czy chce ze mną być i, że się nad wszystkim zastanawia? Przegadaliśmy to trochę, wprowadziliśmy pewne zmiany i co wczoraj usłyszałam? „Jak teraz nam się nie uda, Twoje wyniki będą dobre to ja pójdę zbadać nasienie, bo może „wina” jest po mojej stronie” normalnie byłam w szoku 😳
san95 lubi tę wiadomość
-
Beezi ja taką kreskę miałam przy becie ok. 1000 😉 a jeszcze chyba Ania z Akademii Płodności pisała że też zrobiła test już po potwierdzeniu ciąży przy bardzo wysokiej becie a test był praktycznie biały... ponoć jak jest wysoka beta to może się tak zdążyć ale nie powiem czemu bo się w to nie zagłębiałam. I generalnie chciałam napisać to samo co Sara 😉
A z drugiej strony pewnie wszystkie albo przynajmniej większość dziewczyn rozumie co czujesz bo te pierwsze tygodnie są najbardziej stresujące, także jak tylko możesz zajmij czymś innym głowę, spacerek słoneczko itd. Ja piłam też meliskę coś tam zawsze pomoże 😉👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity, Oloska, Sara dzięki ❤️ Chociaż przyznam szczerze, że mnie to akurat bardziej tknęły i zaniepokoiły te sny niż test. Ale wyszło słońce i od razu lepiej. ☀️31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Kochane pozdrawiam z podróży do Włoch. Podczytuje Was cały czas. San95 trzymam kciuki, żeby jednak 🐒 nie przyszła ✌️
Beezi mi się dzisiaj śnił mój kot, a nie mam kota, więc wiesz 😜 Sny to sny. Mozg musi odreagować po calym dniu myślenia.
Chciałam Ci bardzo podziękować za prowadzenie wątku w kwietniu ❤️ Będę wpadać i zaglądać na Wasze rosnące brzuszki 🥰Beezi, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta