Euthyrox a wzrost lub spadek wagi
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta
biorę od paru tygodni euthyrox 50 na obniżenie TSH. Powiedzcie czy ktoraś z was straciła lub przybrała po nim na wadze? Czytałam że czasem po nim dochodzą nowe kilogramy a ja bym ich za bardzo już nie chciała wiecej mieć a może któraś schudła ? -
nick nieaktualny
-
Ja po euthyroxie po 1,5 roku brania przytyłam 25 kg
teraz mam zmienione na Letrox i od maja schudłam prawie 20 kgalternatywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja narazie stoje w miejscu na szczęście chcialam żeby endo przepisał mi Letrox bo czytałam że nie wpływa tak na przyrost wagi ale powiedział że lepiej Euthyrox bo lepiej go mozna dawkować. No zobaczymy oby nic nie doszło
-
Ja przy euthyroxie chodzilam przerz rok na fitnesy nie fitnesy jadlam normalnie czyli malo a raczej liczylam nawet kalorie i nic .. ciagle przyrastala waga - mam niedoczynnosc .. a po letroxie jjem wiecej .. mam ma lo ruchu z powodu prayc i trace wiec nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Ja też niestety w pierwszych dwóch tygodniach przybrałam na wadzę ok 4 kg myślałam, że zacznie spadać a ona wzrasta co mnie strasznie przygnębia.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyja biore teraz euthyrox 75, od miesiąca, wcześniej prawie rok euthyrox 50 i niestety przytyłam około 3-4 kg ;/ i niestety jest to wina leku, jadłam normalnie, całe lato góry, rower, także powinnam chudnąć a tu przybywało ...
ogólnie po dwóch latach odkąd dowiedziałam się o tarczycy przytyłam 9 kilogramów -
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:No to mnie też trochę martwi bo wolałabym nie tyć. Czekam na nowy cykl żeby jeszcze kilka badań zrobić i lecę właśnie bo jakieś tabletki. Miałam cichą nadzieję że uda mi się zmniejszyć wagę a tu takie rzeczy.
no tez miałam taka nadzieję narazie u mnie waga w miejscu wiec nie jest jeszcze źle