Ewcia Chodakowska badź inne ćwiczenia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nailew wrote:Ja polecam Tamilee Webb - "Ja chcę mieć takie mięśnie brzucha" oraz "Ja chcę mieć takie pośladki" Po pierwszym zestawie ćwiczeń ciało staje się jędrniejsze i bardziej napięte. Tamilee pomogła mi schudnąć 10kg. Na początku może być ciężko, ale z czasem ćwiczenia stają się rutyną jak powieszenie prania ;P
Ja też tańczę Zumbę na Xboxie Świetna sprawa. Niby proste układy, a jak można się spocić. Ja polecam Zumbę Rush oraz Zumbę World Party
dokładnie - układy proste, ale naprawdę można się spocić - tak "zdrowo" ;PStrażaczka90 lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Bardzo dziękuje za opinie Będę musiała w końcu kupić sobie jakąś z tych gier. Tak demówek jest pełno w Xbox live. Musisz mieć dostęp do internetu i zalogować się w usłudze Xbox live. Na prawdę bardzo wiele rzeczy możesz tam ściągnąć. Jeżeli nie będziesz wiedziała jak to zrobić to jutro jak włączę grę to opiszę Ci to dokładnie. A tak w ogóle to kiedy kupowałaś konsolę? Bo ja tak w połowie 2012r. Nie wiem czy każda konsola to ma. Aż tak obeznana nie jestem
-
ja kupowałam konsolę tak pod koniec 2011, ale też mam możliwość korzystania z Xbox live - tylko, że ja się... boję możecie się ze mnie śmiać, ale mam wrażenie że jak będę grała przez internet to zaraz mnie ktoś gdzieś zobaczy i opublikuje moje męczarnie ;P taki ze mnie schizol
dorocia2324 ale jak możesz to napisz mi jak z tego korzystaćBeta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Ja też konkretnie nie gram przez Xbox live bo nie chce grać z innymi ludźmi tylko sama. Po prostu konsolę musisz podłączyć do netu. Na stronie głównej masz taką dużą plansze z napisem Xbox live, tam musisz się zalogować. Krok po kroku tak jak będziesz miała napisane ( email, hasło, itd. ) Jak już się zalogujesz pomyślnie to musisz znaleźć taki napis bing ( na górze ) i jak w niego klikniesz to wyjdzie Ci taki ekran to wpisywania. Po lewo masz wybór albo media albo gry. Jak chcesz gry to wiadomo co zaznaczasz Po prawej stronie wpisujesz tytuł konkretnej gry, kawałek tytułu lub jakąś frazę, np. taniec. Wyświetla Ci się lista gier i klikasz w daną grę. Tam masz opis gry. Podane informację za ile możesz ją kupić i czy jest bezpłatna wersja próbna. Klikasz i jak coś to zaczyna się ściągać. Super sprawa. Mam nadzieję, że zrozumiałaś. Jeżeli będziesz miała jakiś problem to pisz albo poszukaj na necie jest dużo wskazówek. I mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo
-
Cześć dziewczyny
Mam pytanie, czy jest wśród Was jakaś dziewczyna, której udało się zajść w ciążę pomimo intensywnego uprawniania sportu?
Trenuje co prawda amatorsko, ale 5-6 razy w tygodniu, w sumie treningu wychodzi po ok. 10 godzin i jest to pływanie, rower i bieganie.
et -