Ewcia Chodakowska badź inne ćwiczenia
-
WIADOMOŚĆ
-
dołączam sie do watku moze macie jakies dobre ćwiczenia na uda, posladki i brzusio
czekaja lubi tę wiadomość
-
Ćwicze z Mel B. i siłownia dwa razy w tygodniu
Nic mnie tak nie wkurza jak Chodakowska, tak mnie wkurza ten jej sztucznie wykreowany, plastikowy twór, że nie jestem w stanie. Białej gorączki dostaje jak słyszę to jej "serdusie" i widzę ten sztuczny uśmiech. W ogóle zauważyłam ostatnio, że masa ludzi się od niej odwraca po paru popisowych akcjach.karmela85, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Tak to prawda, że CHodakowska jest sztucznym tworem, ale jest skuteczna i dobrze czuję się po jej ćwiczeniach. Wyłączam jej gadanie, włączam muzykę i jest znacznie lepiej
Ćwiczyłam Skalpel, Killer oraz Turbo, ale to było w zeszłym roku. Obecnie wróciłam do Skalpela i chodzę na basen. W tej chwili, w fazie lutealnej nie ćwiczę brzuszków, tylko nogi i pośladkiUnlike lubi tę wiadomość
-
Przeprasza z góry za mój wpis ale proszę pamiętajcie, że jeżeli długo się staracie, to wysiłek fizyczny musi być bardzo ograniczony w tym czasie.
Jeżeli jesteście sportsmenkami od zawsze, to nie jest to problem natomiast jeżeli dodajecie sobie ciężkie ćwiczenia podczas starań ....
Mamom po ciąży polecam Chodakowską, ale przed ciążą już niekoniecznie.Chanela, czekaja, Unlike, Annushka, Miriam lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Przeprasza z góry za mój wpis ale proszę pamiętajcie, że jeżeli długo się staracie, to wysiłek fizyczny musi być bardzo ograniczony w tym czasie.
Jeżeli jesteście sportsmenkami od zawsze, to nie jest to problem natomiast jeżeli dodajecie sobie ciężkie ćwiczenia podczas starań ....
Mamom po ciąży polecam Chodakowską, ale przed ciążą już niekoniecznie.
Naprawdę ? Byłam pewna, że to właśnie wyjdzie mi na dobre, jak sobie dodam aktywności fizycznej i nieco rozruszam kości!