Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Fertistim
Odpowiedz

Fertistim

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwaja Znajoma

Wysłany: 11 czerwca, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było… dziękuję za odpowiedz!! <3

czaranna lubi tę wiadomość

• Niecierpliwaja Znajoma

Wysłany: 15 czerwca, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wyhodowałam torbiel, pecherzyk nie pekl. Zastanawiam się, czy to przez fertisim, czy to mój problem od dłuższego czasu.
    Wcześniej monitoring robiłam raz i pecherzyk pekl tez już przerośnięty, ale miał ok 27mm. Teraz mam już torbiel ponad 4cm…
    Jestem załamana. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w pierwszym cyklu, a tu już prawie rok. Wszystkie wyniki ok, wiec dlaczego one nie pękają? Nie wiem, gdzie szukać, jakie jeszcze badania zrobić, żeby znaleźć przyczynę.
    Raz miałam zastrzyk z ovitrelle, oczywiście tez się nie udało. Ale wtedy nie sprawdziliśmy przy jakiej wielkości pekl pecherzyk.
    Dziewczyny, poradzicie coś błagam, bo już mi się wszystkiego odechciewa

• Patrycja B. Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Chcialam zapytac, czy u ktorejs zmienił / wydluzyl sie cykl przy stosowaniu suplementów i fertistimu ?

• weruśka Nowa

Wysłany: 22 sierpnia, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja B. wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Chcialam zapytac, czy u ktorejs zmienił / wydluzyl sie cykl przy stosowaniu suplementów i fertistimu ?

Tak, u mnie. Dodatkowo straszny wysyp na twarzy.
    Dzisiaj 39 dzień cyklu i cisza. Wyczytałam, że fertistim może powodować opóźnienia miesiączki lub jej zanik, więc odstawiłam.
    Czy jeśli dzieje się tak u mnie po fertistimie to jest sens próbować inne suplementy z inozytolem czy będzie dokładanie taka sama sytuacja?

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ