Fertistim
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety wyhodowałam torbiel, pecherzyk nie pekl. Zastanawiam się, czy to przez fertisim, czy to mój problem od dłuższego czasu.
Wcześniej monitoring robiłam raz i pecherzyk pekl tez już przerośnięty, ale miał ok 27mm. Teraz mam już torbiel ponad 4cm…
Jestem załamana. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w pierwszym cyklu, a tu już prawie rok. Wszystkie wyniki ok, wiec dlaczego one nie pękają? Nie wiem, gdzie szukać, jakie jeszcze badania zrobić, żeby znaleźć przyczynę.
Raz miałam zastrzyk z ovitrelle, oczywiście tez się nie udało. Ale wtedy nie sprawdziliśmy przy jakiej wielkości pekl pecherzyk.
Dziewczyny, poradzicie coś błagam, bo już mi się wszystkiego odechciewa -
Patrycja B. wrote:Cześć dziewczyny,
Chcialam zapytac, czy u ktorejs zmienił / wydluzyl sie cykl przy stosowaniu suplementów i fertistimu ?
Tak, u mnie. Dodatkowo straszny wysyp na twarzy.
Dzisiaj 39 dzień cyklu i cisza. Wyczytałam, że fertistim może powodować opóźnienia miesiączki lub jej zanik, więc odstawiłam.
Czy jeśli dzieje się tak u mnie po fertistimie to jest sens próbować inne suplementy z inozytolem czy będzie dokładanie taka sama sytuacja? -
Kamyczek1826 wrote:Część Dziewczyny.
Wraz z Mężem zaczynamy starania o Bobaska i po ostatniej wizycie u Ginekologa dostalam Fertistim dla mnie i dla Męża do suplementacji. Z badań wszystko jest ok a pytając lekarza o witaminy przepisał mi właśnie te. Powiedział, że za 2-3 miesiące powinno się wszystko udać.
Brałyście może te tabletki? Sprawdziły się u Was? Na ulotce nic nie pisze na temat jak długo można je brać? Nawet po zajściu w ciążę? Proszę doradzcie 😉 pozdrawiam serdecznie28 i 30 lat
7 cs starań o pierwszego maluszka🥺
11.01🩸
22.01 💉 Ovitrelle
WYNIKI:
-witamina B12 488 pg/ml
-kwas foliowy 12.70 ng/ml
-TSH 2.06
-Homocysteina 7.2
-witamina D 54 ng/ml
-AMH 4.99 ng/ml
-FSH 2,1 mlU/ml
-LH 4,4 mIU/ml
-insulina 7.711
-glukoza 85
-SHGB 82.60
-badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
- wyniki nasienia partnera dobre
🔴 Ureaplasma parvum w trakcie leczenia
🔴 PCOS -
Sprzedam Fertisim dla kobiet 39 sztuk, termin do końca stycznia 2025.
Fertisim dla mężczyzn 14 sztuk, termin do końca marca 2025.
Dodatkowo dorzucam Pregna Start 30 tabletek, termin lipiec 2025 i 3 testy ciążowe. Cena 35 zł + koszt wysyłki.
Polecam 😊-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -