GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Dziewczynki mam pytanie!
jakie robicie testy owulacyjne i gdzie je kupujecie?
wiesz co ... ja kupiłam 1wszy raz na allegro jakoś 30 sztuk + n5 ciazowych ...
jakie sa ? nie wiem, bo tylko raz mi pokazały się niby 2 takie same kreseczki a tak to zawsze negatyw ...
tak że nie wiem, ale nie ma co tez wierzyć tym testom -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:o ile to dzieciątko.chyba ze moja popierdzielona psychika sie odzywa łeb mi peka do tego wszystkiego. Jak myślicie..gdybym zrobila test za jakies 3-4 dni to wyszłoby juz cos?
Ja mam cykle ok. 28dniowe. w 26dc robilam test, ktory wyszedl pozytywnie, a owulacje mialam wyznaczona na 18dc. Ale i tak wszystko zalezy od owulacji i szybkosci zagniezdzenia jajeczka i stezenia hcg, ktore moze byc jeszcze zbyt male.Paula90, Anika321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Anika321 wrote:o ile to dzieciątko.chyba ze moja popierdzielona psychika sie odzywa łeb mi peka do tego wszystkiego. Jak myślicie..gdybym zrobila test za jakies 3-4 dni to wyszłoby juz cos?
Ja mam cykle ok. 28dniowe. w 26dc robilam test, ktory wyszedl pozytywnie, a owulacje mialam wyznaczona na 18dc. Ale i tak wszystko zalezy od owulacji i szybkosci zagniezdzenia jajeczka i stezenia hcg, ktore moze byc jeszcze zbyt male.
No wiec właśnie. Mi wyznaczyło owu na 13dc.. dzisiaj dosłownie zdycham boli mnie leb,jest mi niedobrze,bolą sutki ja pierdziele -
JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:Yhymmm No i jadziemy w niedziele do Polski jejku juz sie doczekac nie mogeeeeee Pojde sobie do lekarza i troszke dychne od tego wszytskiegooo
huraaaaa!!!
A skad kochana pochadzisz?
tez sie ciesze
Ja pochodze z Nowego Sącza... małopolska...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:sla.s wrote:Anika321 wrote:o ile to dzieciątko.chyba ze moja popierdzielona psychika sie odzywa łeb mi peka do tego wszystkiego. Jak myślicie..gdybym zrobila test za jakies 3-4 dni to wyszłoby juz cos?
Ja mam cykle ok. 28dniowe. w 26dc robilam test, ktory wyszedl pozytywnie, a owulacje mialam wyznaczona na 18dc. Ale i tak wszystko zalezy od owulacji i szybkosci zagniezdzenia jajeczka i stezenia hcg, ktore moze byc jeszcze zbyt male.
No wiec właśnie. Mi wyznaczyło owu na 13dc.. dzisiaj dosłownie zdycham boli mnie leb,jest mi niedobrze,bolą sutki ja pierdziele
Ja bym Ci radziła poczekać jeszcze, pare dni. Powiem Ci tak.. mnie bolały sutki - jak nigdy. Bolały mnie piersi od zew. stron. Non stop mogłabym spać. a teraz? Bola jeszcze bardziej -
nick nieaktualny