GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Anika321 wrote:Paula90 - trzymam za Cb mocno kciuki główka do góry zacznij robic cos dla siebie.zapisz sie na jakies zajecia by nie mysleć..zobaczysz ze bedzie o wiele lepiej
Zaczynam Cwiczenia i biore sie za siebie Moze cos to mi pomoze psychicznie
Napewno zobaczysz i psychicznie bedzie ci łatwiej sie troszke od tego oderwać. Zobaczysz raz,dwa i sie uda ale nie wolno przestac mysleć o sobie. Bo potem juz nie bedziesz miala na to czasu. -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka czekam do lipca na te najwazniejsze badania, jednak wstyd sie przyznac ale cytologii to ja 6 lat juz nie mialam robionej!
teraz niech mnie dokladnie "obejrzy" a pozniej jak sienie uda to niech leczy!
anio...z cytologią ja ci powiem tak .... robiła mi rok temu ... i miałam zadzwonic sobie póxniej i spytac o wyniki ... i wstyd ....!!!!wyleciało mi z głowy ale kolezanka mi mówiła że jak wyniki sa złe to oni sami dzwonią ... ciekawe .... -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka czekam do lipca na te najwazniejsze badania, jednak wstyd sie przyznac ale cytologii to ja 6 lat juz nie mialam robionej!
teraz niech mnie dokladnie "obejrzy" a pozniej jak sienie uda to niech leczy!
anio...z cytologią ja ci powiem tak .... robiła mi rok temu ... i miałam zadzwonic sobie póxniej i spytac o wyniki ... i wstyd ....!!!!wyleciało mi z głowy ale kolezanka mi mówiła że jak wyniki sa złe to oni sami dzwonią ... ciekawe ....
Ja co prawda cytologie miałam pół roku temu ale to prawda że jak źle wyniki to dzwonią bynajmniej u nas bo moja koleżanka była u mnie na kawce i zadzwonili do niej pamiętam bo się jeszcze wtedy rozplakala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:Jezu ja jeszcze do 15 tej a już padam,nawet praca ukochana satysfakcji nie daje a brzuch jak napier...tak dalej swoje ale plodne już się skończyły bo śluz dziś kremowy więc nie wiem od czego
wiesz, mnie czasem boli brzuch jak za mocno poszaleje w łóżku
więc może od tego ...
zazdroszczę - do 15 , a ja do 17 ...
łłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:bo ja wiem czy tak fajnie...
jeszcze chwila i moze zgwalce T o wspolne mieszkanie, byloby nam latwiej, przede wszystkim finansowo...
No pewnie... Porozmawiaj z nim o tym Ja uwazam ze nie ma to jak zamieszkac razem czlowiek poznaje siebie wzajemniehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4