GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:nie chce czekac pare lat tak jak one tam opowiadaja... To jest chyba jakis zart... zastanawiam sie dlaczego nie jestem bardziej plodnaaa!!!!!
Paulina nie zachowuj sie jak dziecko!!!jestes dorosla kobieta ktora chce dziecko!a nie 14 latka ktora chce lalke !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula idz sie napij tej kawy:)i relakssssss..stres moze powodowac wieksze wydzielanie prolaktyny!!a Ty tutaj ja widze ze juz wariujesz:)tym wszystkim z wpadek moze sie udaje bo nie mysla o tym czy to ich dzien plody..jaka mialy temp rano i czy sluz byl wodnisty:)trzeba troche wyluzowac..wiem wiem latwo sie mowi..i ja tez chcialabym zeby to bylo juz..i dobija mnie jak widze temp w tym cyklu to jedna pozioma kreska wiec raczej bez szans na cokolwiek..ale w nastepnym cyklu musi byc ok:)moze to i lepiej..na macierzynski w listopadzie bym szla..taki dupny miesiac:P hehehe
maximka84, Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula czy Ty jakieś badania robilas?
... Lekarz stwierdzil ze taka juz mam urode...
chodzi o badania wiec np badanie hormonow,badanie nasienia twojego pawla,itd.
To samo napisalas jak napisalismy ci o twojej miesiaczce i wykresie -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Dziecko gdy chce samochodzik lub lale musi zasluzyc!!!a my tez musimy zasluzyc sobie na dzidzie.
Nie zaluje ani jednego dnia staran i nigdy nie bede zalowac!!!
Baśka jesteś boska :p ale co do zasług to chyba zasłużyłam już na troje nawet -
nick nieaktualnymoniaak wrote:Paula idz sie napij tej kawy:)i relakssssss..stres moze powodowac wieksze wydzielanie prolaktyny!!a Ty tutaj ja widze ze juz wariujesz:)tym wszystkim z wpadek moze sie udaje bo nie mysla o tym czy to ich dzien plody..jaka mialy temp rano i czy sluz byl wodnisty:)trzeba troche wyluzowac..wiem wiem latwo sie mowi..i ja tez chcialabym zeby to bylo juz..i dobija mnie jak widze temp w tym cyklu to jedna pozioma kreska wiec raczej bez szans na cokolwiek..ale w nastepnym cyklu musi byc ok:)moze to i lepiej..na macierzynski w listopadzie bym szla..taki dupny miesiac:P hehehe
echhh, ja JEJ to samo mówię ...basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Dziecko gdy chce samochodzik lub lale musi zasluzyc!!!a my tez musimy zasluzyc sobie na dzidzie.
Nie zaluje ani jednego dnia staran i nigdy nie bede zalowac!!!
Baśka jesteś boska :p ale co do zasług to chyba zasłużyłam już na troje nawet
Moze "ten u gory" twierdzi ze jeszcze cos musimy zrobic?cos mu udowodnic?niewiem...za duzo zabija sie dzieci zeby dawal kazdemu dzidzia...moze czeka,niewiem ja tak sadze..ze musimy byc cierpliwe a cierpliwosc to jedna z cnot. -
basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula czy Ty jakieś badania robilas?
... Lekarz stwierdzil ze taka juz mam urode...
chodzi o badania wiec np badanie hormonow,badanie nasienia twojego pawla,itd.
To samo napisalas jak napisalismy ci o twojej miesiaczce i wykresie
bo to jest odpowiedz mojego lekarza na wszytskie moje pytania Hormony mialam robione i byly w porzadku ... A nasienia P nie badalismy bo mielismy zamiar zrobic to dopiero jak bedziemy w PL...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:a ja się dziś dziennie zacznę modlić ... o poczęcie ...
jestem wierząca itd ... ale z modlitwą u mnie na bakier
a co mi zaszkodzi ... i tak wszystko w Jego rękach ...
Ja sie dziennie modle przed snem ale choc mam pasek Sw.Dominika to nie modle sie z paskiem... niewiem dlaczego...musze zaczac chodzic do kosciola bo nie chodze -
basiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:a ja się dziś dziennie zacznę modlić ... o poczęcie ...
jestem wierząca itd ... ale z modlitwą u mnie na bakier
a co mi zaszkodzi ... i tak wszystko w Jego rękach ...
Ja sie dziennie modle przed snem ale choc mam pasek Sw.Dominika to nie modle sie z paskiem... niewiem dlaczego...musze zaczac chodzic do kosciola bo nie chodze
Ja sie dmodle codziennie do Sw.dominika... A pasek nosze caly czas na brzuchu... sciagam go tylko gdy sie kapie...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny