GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Paula90 wrote:a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!
he...tez nie znosze czekania ....
ale z in vitro się wstrzymaj
Najpierw jest inseminacja ktora pomaga,
droznosc jajowodow po ktorych 80% dziewczyn zachodzi w ciaze,
jest jeszcze terapia hormonalna itd.duzo tego poczytaj na internecie Paulinko :Dto sie za leb chwycisz...
zaraz wam cos wkleje moment,musze poszukac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!
jest jeszcze terapia hormonalna itd.duzo tego poczytaj na internecie Paulinko :Dto sie za leb chwycisz...
zaraz wam cos wkleje moment,musze poszukac
słyszałam że robienie tej drożności jajowodów booooli -
basiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!
hormonalna terapia nigdy....!!! Nie moge odrazu przejsc do in vitro??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:a juz nie wiem... bedzie co ma byc... a jak nie tak to in vitro i juz... nie mam sil starac sie tak jak inne po 2lat i wiecej... nie nawidze czekac!!!!!
słyszałam że robienie tej drożności jajowodów booooli
tez tak slyszalamhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:a ja mierzę pod językiem
Podobno też dobrze tyle że ja chyba nie umiem bo jak próbowałam to zawsze jest niższa niż np w biedronce
hmn .... no ja wkładam pod jęzor i juz
może od przyszłego cyklu będę mierzyć TAM, ale wole pod językiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:na ktoryms forum w starajacych sie ogolnie jest wklejony link do pewnego forum w ktorym kobiety opowiadaly o swoich historiach
Maleńka takich historii i nieprawdopodobnych to w necie mnóstwo wystarczy goglejka uruchomić i czytania na miesiąc o cudach nawet i ostatnio czytałam o babce której zostało się pół jajnika i żadnych szans na bobo a jednak w 48 roku życia urodziła córkę