GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam U mnie temperaturka ani nie rośnie, ani chwilowo nie spada. Zaczęłam dziś pisać pamiętnik na ovu. Będę miała kiedyś pamiątkę:)Jak czytam to, co piszą dziewczyny mieszkające w Anglii to dochodzę do wniosku, że tam mają jeszcze gorszą służbę zdrowia niż my w Polsce.
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:basiulka- oby drugi cykl był szczęśliwy.. do 3 razy sztuka
maximka - a jak u Ciebie wykresik ?
wiesz u mnie niewiele mozna stwierdzić, bo zaczełam mierzyć tempke dopiero od jakichś 4 dni tak że wiesz, narazie temp. mam w granicach 36,87 własnie od tych paru dni , no zobaczymy, ale jakoś czuję że nic z tego, brzuch pobolewa jakby na @ troszkę, choć do niej jeszcze ok. tydzień ...
cykle mam 27-31 , róznie
to mój pierwszy cykl z Ovu, dopiero przy 2 bede miała jaśniejszy obrazbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Witam U mnie temperaturka ani nie rośnie, ani chwilowo nie spada. Zaczęłam dziś pisać pamiętnik na ovu. Będę miała kiedyś pamiątkę:)Jak czytam to, co piszą dziewczyny mieszkające w Anglii to dochodzę do wniosku, że tam mają jeszcze gorszą służbę zdrowia niż my w Polsce.
Witam
moze się udało w tym cyklu jednakbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:no tak.Ja tez od poczatku nie mierzylam..ale wyrobilam sie do owulki i dzialaliśmy ja mam 28 dniowe cykle regularne co do godziny.. mnie brzuch boli juz od 8 dni.mam nadzieje ze to dobry znak
regularne cykle ... miodzio
ja mam małe wahania, ale to ponoć jeszcze norma
oj Aniu zyczę żeby to było TO !!!
-
maximka84 wrote:Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
może wsio jest ok, a stres i myslenie zaś robi swoje ... spokojnie, bedziesz w PL, pójdziesz do lekarza, jesteś jeszcze młodziutka, nie ma co się załamywać
Przeraza mnie to wszytsko... gdyby nie chec posiadania dzidziusia piedolnela bym tym wszytskim.... dobija mnie takie staranie sie a efektow brak ... ((((((((http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Anika321 wrote:no tak.Ja tez od poczatku nie mierzylam..ale wyrobilam sie do owulki i dzialaliśmy ja mam 28 dniowe cykle regularne co do godziny.. mnie brzuch boli juz od 8 dni.mam nadzieje ze to dobry znak
Powodzonka kochanahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Klif wrote:Witam U mnie temperaturka ani nie rośnie, ani chwilowo nie spada. Zaczęłam dziś pisać pamiętnik na ovu. Będę miała kiedyś pamiątkę:)Jak czytam to, co piszą dziewczyny mieszkające w Anglii to dochodzę do wniosku, że tam mają jeszcze gorszą służbę zdrowia niż my w Polsce.
Witam
moze się udało w tym cyklu jednak
Klif piekny masz wykres 3mam kciuki zeby sie udaloKlif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
może wsio jest ok, a stres i myslenie zaś robi swoje ... spokojnie, bedziesz w PL, pójdziesz do lekarza, jesteś jeszcze młodziutka, nie ma co się załamywać
Przeraza mnie to wszytsko... gdyby nie chec posiadania dzidziusia piedolnela bym tym wszytskim.... dobija mnie takie staranie sie a efektow brak ... ((((((((
ooo własnie .... ta CHĘĆ POSIADANIA DZIDZIUSIA może cię blokowac ...
musisz wyluzować, poza tym starasz się pół roku, nie są to np. 3 lata ... więc wiesz ... a ja myslę że gdyby było cos nie tak - cos powaznego - to gin tam juz by to wykrył ... tak myslę .... będziesz w PL to zobaczysz.
Spokojnie Kochana, naprawdę nie ma powodu do paniki
ja się staram od roku i co ... fakt dopiero teraz zaczełam sie obserwować, jak do lipca nic nie bedzie - biorę wykresiki i do gina
Nie możemy dać się zwariować ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
Przeraza mnie to wszytsko... gdyby nie chec posiadania dzidziusia piedolnela bym tym wszytskim.... dobija mnie takie staranie sie a efektow brak ... ((((((((
Kochanie Ty moje najdrozsze!!!Musisz byc silna,musisz dac rade wytrwac w tym nie powodzeniu i walczeniu o Bobo !!!ja juz 22 cykl walcze i nie poddam sie!!!Ty tez nie mozesz sie poddac!!!Wierze,ze nam sie uda Wierze w Ciebie,silna jestes bo jestes kobietaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Anika321 wrote:no tak.Ja tez od poczatku nie mierzylam..ale wyrobilam sie do owulki i dzialaliśmy ja mam 28 dniowe cykle regularne co do godziny.. mnie brzuch boli juz od 8 dni.mam nadzieje ze to dobry znak
Powodzonka kochana
Nie dziękuje
Mam nadzieje że i Wam się uda Nie denerwuj sie bo to tylko pogorszy sprawe,ale chyba warto skonsultowac to z innym lekarzem 3mam mocno kciuki bys nie musiala dlugo czekać na upragnione II krechy
Maximka - mnie szybko sie uregulowały po porodzie ,z pierwszym dzidziusiem tez za pierwszym razem sie udało. -
tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
Kochanie Ty moje najdrozsze!!!Musisz byc silna,musisz dac rade wytrwac w tym nie powodzeniu i walczeniu o Bobo !!!ja juz 22 cykl walcze i nie poddam sie!!!Ty tez nie mozesz sie poddac!!!Wierze,ze nam sie uda Wierze w Ciebie,silna jestes bo jestes kobieta
popieram cię Basiula w tym co mówisz !!!
nie możemy się poddawać, tymbardziej że Paula stara się duzo krócej niz my a my walczymy
COCO JUMBO i do przoduPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
Kochanie Ty moje najdrozsze!!!Musisz byc silna,musisz dac rade wytrwac w tym nie powodzeniu i walczeniu o Bobo !!!ja juz 22 cykl walcze i nie poddam sie!!!Ty tez nie mozesz sie poddac!!!Wierze,ze nam sie uda Wierze w Ciebie,silna jestes bo jestes kobieta
jakis dzien depresyjny dzis mam ... na nic nie mam ochoty najchetniej zapadlabym sie pod ziemie i zapomnial o wszytskim....http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...
może po prostu zły termometr .... ?
nie wiem Kochana ale nie wariuj