X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • Klif Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) U mnie temperaturka ani nie rośnie, ani chwilowo nie spada. Zaczęłam dziś pisać pamiętnik na ovu. Będę miała kiedyś pamiątkę:)Jak czytam to, co piszą dziewczyny mieszkające w Anglii to dochodzę do wniosku, że tam mają jeszcze gorszą służbę zdrowia niż my w Polsce.

Paula90 lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    basiulka- oby drugi cykl był szczęśliwy.. :) do 3 razy sztuka :D
    maximka - a jak u Ciebie wykresik ? :D

wiesz u mnie niewiele mozna stwierdzić, bo zaczełam mierzyć tempke dopiero od jakichś 4 dni ;) tak że wiesz, narazie temp. mam w granicach 36,87 :) własnie od tych paru dni :) , no zobaczymy, ale jakoś czuję że nic z tego, brzuch pobolewa jakby na @ troszkę, choć do niej jeszcze ok. tydzień ...
    cykle mam 27-31 , róznie :P
    to mój pierwszy cykl z Ovu, dopiero przy 2 bede miała jaśniejszy obraz :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauluś, zas się nie nakręcaj ...
    może wsio jest ok, a stres i myslenie zaś robi swoje ... spokojnie, bedziesz w PL, pójdziesz do lekarza, jesteś jeszcze młodziutka, nie ma co się załamywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Witam :) U mnie temperaturka ani nie rośnie, ani chwilowo nie spada. Zaczęłam dziś pisać pamiętnik na ovu. Będę miała kiedyś pamiątkę:)Jak czytam to, co piszą dziewczyny mieszkające w Anglii to dochodzę do wniosku, że tam mają jeszcze gorszą służbę zdrowia niż my w Polsce.

Witam :)
    moze się udało w tym cyklu jednak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) no tak.Ja tez od poczatku nie mierzylam..ale wyrobilam sie do owulki i dzialaliśmy :) ja mam 28 dniowe cykle regularne co do godziny.. :) mnie brzuch boli juz od 8 dni.mam nadzieje ze to dobry znak :)

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    :) no tak.Ja tez od poczatku nie mierzylam..ale wyrobilam sie do owulki i dzialaliśmy :) ja mam 28 dniowe cykle regularne co do godziny.. :) mnie brzuch boli juz od 8 dni.mam nadzieje ze to dobry znak :)

regularne cykle ... miodzio :)
    ja mam małe wahania, ale to ponoć jeszcze norma :)

oj Aniu zyczę żeby to było TO !!!
    :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    może wsio jest ok, a stres i myslenie zaś robi swoje ... spokojnie, bedziesz w PL, pójdziesz do lekarza, jesteś jeszcze młodziutka, nie ma co się załamywać :)

Przeraza mnie to wszytsko... :( gdyby nie chec posiadania dzidziusia piedolnela bym tym wszytskim.... dobija mnie takie staranie sie a efektow brak ... :(((((((((

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:

Powodzonka kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Klif wrote:

Witam :)
    moze się udało w tym cyklu jednak :)

Klif piekny masz wykres :) 3mam kciuki zeby sie udalo :)

Klif lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

Przeraza mnie to wszytsko... :( gdyby nie chec posiadania dzidziusia piedolnela bym tym wszytskim.... dobija mnie takie staranie sie a efektow brak ... :(((((((((

ooo własnie .... ta CHĘĆ POSIADANIA DZIDZIUSIA może cię blokowac ...
    musisz wyluzować, poza tym starasz się pół roku, nie są to np. 3 lata ... więc wiesz ... a ja myslę że gdyby było cos nie tak - cos powaznego - to gin tam juz by to wykrył ... tak myslę .... będziesz w PL to zobaczysz.
    Spokojnie Kochana, naprawdę nie ma powodu do paniki ;)
    ja się staram od roku i co ... fakt dopiero teraz zaczełam sie obserwować, jak do lipca nic nie bedzie - biorę wykresiki i do gina :)
    Nie możemy dać się zwariować ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WSZYSTKIE KIEDYŚ ZACIĄZYMY :) tak powinno nazywac sie nasze forum :P :) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

Kochanie Ty moje najdrozsze!!!Musisz byc silna,musisz dac rade wytrwac w tym nie powodzeniu i walczeniu o Bobo !!!ja juz 22 cykl walcze i nie poddam sie!!!Ty tez nie mozesz sie poddac!!!Wierze,ze nam sie uda :) Wierze w Ciebie,silna jestes bo jestes kobieta <3

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Anika321 wrote:

Powodzonka kochana :)

Nie dziękuje :)
    Mam nadzieje że i Wam się uda :) Nie denerwuj sie bo to tylko pogorszy sprawe,ale chyba warto skonsultowac to z innym lekarzem :) 3mam mocno kciuki bys nie musiala dlugo czekać na upragnione II krechy :D

Maximka - mnie szybko sie uregulowały po porodzie ,z pierwszym dzidziusiem tez za pierwszym razem sie udało. :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... :/ Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje :( zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

Kochanie Ty moje najdrozsze!!!Musisz byc silna,musisz dac rade wytrwac w tym nie powodzeniu i walczeniu o Bobo !!!ja juz 22 cykl walcze i nie poddam sie!!!Ty tez nie mozesz sie poddac!!!Wierze,ze nam sie uda :) Wierze w Ciebie,silna jestes bo jestes kobieta <3

popieram cię Basiula w tym co mówisz !!!
    nie możemy się poddawać, tymbardziej że Paula stara się duzo krócej niz my a my walczymy :)

COCO JUMBO i do przodu :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    WSZYSTKIE KIEDYŚ ZACIĄZYMY :) tak powinno nazywac sie nasze forum :P :) :D

Dobre :D :P Kurcze gdzie bylas jak tworzylismy ten watek??? :D

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

jakis dzien depresyjny dzis mam ... na nic nie mam ochoty :( najchetniej zapadlabym sie pod ziemie i zapomnial o wszytskim....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze troszke. A kto wie..moze w najmniej oczekiwanym momencie sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    tak wiem ale jak patrze na inne wykresy to zadna nie ma takiego jak ja... :/ Moja temp tylko spada a jak sie troszke podniesie odrazu spada... Zwariuje :( zastanawiam sie nad inna metoda zaplodnienia...

może po prostu zły termometr .... ?
    nie wiem Kochana ale nie wariuj ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myslalam ze zrobienie dziecka to takie proste... :/ nawet wczoraj zrobilismy "wpadke" haha moj Pawcio to ma pomsly :D

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ